Cubs Pilih Matt Swarmer, Letakkan Jonathan Villar Di IL

30 Mei: The Cubs mengumumkan langkah Swarmer sebagai sebahagian daripada siri urus niaga yang lebih luas, dengan pelbagai wartawan menyampaikan laporan itu, termasuk Mark Gonzales. Untuk memberi ruang pada senarai 40 orang untuk Swarmer, Ethan Roberts telah dipindahkan ke IL 60 hari. Untuk memberi ruang pada senarai aktif, Jonathan Villar telah diletakkan pada IL 10 hari selepas mengalami kecederaan mulut semasa bersenam. Meghan Montemurro dari Chicago Tribune memberikan konteks lebih lanjut, mengatakan bahawa Villar mempunyai pita senaman yang terkunci kembali ke dalam mulutnya, mengalami kecederaan yang memerlukan rawatan pergigian yang ketara.

Tambahan pula, Anderson Espinoza telah dipanggil semula sebagai lelaki ke-27 untuk doubleheader hari ini. Nelson Velazquezyang dipanggil semula telah dilaporkan semalam, juga telah ditambah.

Bagi Roberts, dia diletakkan di IL 2 Mei dengan keradangan bahu dan tidak akan layak untuk kembali sehingga awal Julai. Walaupun tiada jadual waktu kepulangannya, nampaknya kelab itu tidak mengharapkannya kembali sebelum itu, berdasarkan transaksi hari ini.

29 Mei: The Cubs akan memilih kontrak pitcher tangan kanan Matt Swarmerper Meghan Montemurro dari Chicago Tribune. Dia akan memulakan perlawanan pertama doubleheader esok menentang Brewers, membuat penampilan sulung liga utamanya. Swarmer tiada dalam senarai 40 pemain kelab, bermakna langkah yang sepadan akan diperlukan pada satu ketika antara sekarang dan permulaan permainan.

Ia telah dilaporkan awal hari ini bahawa Brewers akan membuat promosi Ethan Kecil untuk membuat penampilan sulung liga utamanya dalam permainan yang sama, menjadikannya sebagai pertarungan para pemain debutan pada kecondongan Hari Peringatan petang esok. Bagi mereka yang suka factoids, Jesse Rogers dari ESPN menyampaikan bahawa ini akan menjadi kali pertama Brewers terlibat dalam permainan dengan dua pemain permulaan membuat penampilan sulung mereka, manakala Cubs tidak melakukannya sejak 1944.

Swamer, 28, adalah pilihan pusingan ke-19 Cubs dalam draf 2016. Sejak itu, dia secara senyap-senyap merangkak ke jurusan tanpa mendapat terlalu banyak perhatian daripada penilai prospek. Dia tidak pernah muncul dalam senarai ahli ladang terkemuka Chicago di Baseball America, mahupun dalam senarai FanGraphs, walaupun dia mendapat sebutan terhormat ringkas dalam senarai FanGraphs masuk 2019. Lebih setahun yang lalu, Eric Longenhagen dari FanGraphs melakukannya fokus radarnya pada Swarmer, melengkapkan pergerakan peluncurnya.

Tahun lepas, antara Double-A dan Triple-A, Swarmer membuat 20 permulaan dan empat penampilan lega, mencatatkan 112 2/3 inning dengan 4.79 ERA, 25.4% kadar mogok dan 7.6% kadar berjalan. Dia nampaknya telah mengorak langkah ke hadapan tahun ini, kerana dia telah membuat lima permulaan dan empat penampilan yang melegakan, melontarkan 39 inning dengan ERA 2.08. Dia mendapat pukulan sehingga 27.3% tetapi juga semakin banyak berjalan dengan kadar 9.1%. Kadar .213 BABIP dan 82.8% strand sudah pasti membantu mengempiskan ERA itu, walaupun terdapat banyak perkara yang disukai tentang keputusannya.

Putaran Cubs kini terdiri daripada Marcus Stroman, Drew Smyly, Justin Steele, Kyle Hendricks dan Keegan Thompson. Tetapi terima kasih kepada doubleheader esok dan satu lagi Sabtu ini, mereka kini bermain dalam 11 perlawanan dalam masa 9 hari. Ada kemungkinan bahawa Swarmer akan bertahan sekurang-kurangnya beberapa kali untuk membantu kelab itu melalui hambatan yang melelahkan itu. Mereka kemudian mempunyai beberapa hari cuti pada minggu berikutnya, yang sepatutnya membolehkan mereka kembali ke pusingan lima orang, walaupun isu kesihatan dan prestasi sentiasa boleh mengubah rancangan dengan cepat.We want to thank the author of this article for this outstanding material

Cubs Pilih Matt Swarmer, Letakkan Jonathan Villar Di IL


You can find our social media profiles and other related pageshttps://paw6.info/related-pages/