Deshaun Watson menyelesaikan dengan semua kecuali empat daripada 24 wanita yang menyamannya

Pemain suku Cleveland Browns Deshaun Watson telah mencapai penyelesaian sulit dengan kesemua kecuali empat daripada 24 wanita yang menyamannya dan menuduhnya melakukan salah laku seksual semasa sesi urut pada 2020 dan awal 2021, kata peguam wanita itu pada hari Selasa.

Penyelesaian itu menamatkan litigasi wanita terhadapnya hampir 15 bulan selepas kebanyakannya difailkan pada 2021.

“Hari ini saya mengumumkan bahawa semua kes terhadap Deshaun Watson, kecuali empat, telah diselesaikan,” kata peguam plaintif Tony Buzbee dalam satu kenyataan. “Kami sedang mengusahakan kertas kerja berkaitan penempatan tersebut. Sebaik sahaja kami berbuat demikian, kes-kes tertentu itu akan ditolak. Terma dan amaun penyelesaian adalah sulit. Kami tidak akan mengulas lanjut mengenai penempatan atau kes itu.”

Menyelesaikan kes itu membolehkan Watson beralih daripada kebanyakan litigasi selepas ia menghasilkan tajuk berita jelek yang kerap mengenainya, sekurang-kurangnya agak merosakkan ketibaannya baru-baru ini di Cleveland sebagai quarterback baru $230 juta Browns. Menyelesaikan kes juga membantunya mengelakkan beberapa hari keterangan pemendapan yang dijadualkan untuknya minggu ini. Pendedahan tersebut tidak lagi diteruskan.We wish to give thanks to the writer of this post for this awesome material

Deshaun Watson menyelesaikan dengan semua kecuali empat daripada 24 wanita yang menyamannya


Our social media profiles here and other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/