Detroit Lions WRs teruja untuk kesalahan ‘dirombak’ Ben Johnson

Luar musim ini, yang Singa Detroit dinaikkan pangkat jurulatih ketat Ben Johnson kepada penyelaras serangan. Mengikut kebanyakan akaun, ini adalah formaliti. Johnson mempunyai cap jari sepanjang kesalahan apabila ketua jurulatih Dan Campbell memutuskan untuk mengambil alih tugas panggilan permainan daripada OC Anthony Lynn ketika itu pada pertengahan musim. Dari situ, pengaruh Johnson terhadap kesalahan itu hanya berkembang.

Kini menuju ke Tahun 2 era Campbell, nampaknya Johnson mempunyai rancangan yang jauh berbeza untuk kesalahan itu pada 2022.

“Saya pasti akan mengatakan ia berbeza daripada tahun lepas,” kata penerima lebar Amon-Ra St. Brown kepada media pada hari Rabu. “Sudah tentu bahasa baharu. Anda perlu memulakan semula. Jelas sekali, terdapat sedikit peralihan daripada tahun lepas, tetapi tidak banyak. Dia telah merombaknya, agak menjadikannya miliknya. Ia seperti bahasa baharu, ia mengambil masa seminit, tetapi apabila kami memahami semuanya, ia akan menjadi mudah untuk kami.”

Tidak mengejutkan, pemain Lions tidak berminat untuk memberikan terlalu banyak butiran mengenai kesalahan baharu ini—dan kemungkinan besar masih banyak Johnson perlu mereka bentuk dan mencipta—tetapi kami mendapat beberapa petunjuk.

Untuk satu, nampaknya Lions akan mempunyai banyak bahagian yang bergerak apabila ia datang kepada kesalahan mereka. Oleh kerana begitu banyak penerima mereka boleh memainkan pelbagai posisi, Detroit bersedia untuk menggunakan serba boleh itu.

Itu menarik minat penerima Lions baharu DJ Chark, yang mengakui dia berasa agak satu dimensi dalam kesalahannya sebelum ini, yang menampilkan empat penyelaras serangan berbeza dalam empat tahun lalu.

“Beberapa tahun terakhir saya, saya tidak mahu mengatakan (saya) dimasukkan ke dalam kotak, tetapi hanya menjalankan laluan dan skim tertentu,” kata Chark. “Di sini, (saya) bermain beberapa posisi, bergerak, menjalankan semua laluan.

“Walaupun saya mungkin tidak mengendalikan mereka dalam permainan, saya berlatih mereka dan melakukannya berulang kali, menjadi lebih baik. Saya rasa itu banyak membantu saya kerana saya rasa ketika itulah saya berada pada tahap terbaik saya, apabila saya boleh bergerak. Itulah yang diperlukan oleh kesalahan ini daripada kami, untuk dapat mengetahui banyak tempat dan bergerak, jadi kami boleh melakukan apa yang dilakukan setiap pemain dengan terbaik dan menyerang pertahanan dengan cara terbaik yang kami boleh.”

Satu kawasan tertentu Chark percaya dia boleh meningkatkan permainannya ialah dengan beberapa ela selepas tangkapan. Untuk sebahagian besar kerjayanya di Jacksonville, Chark adalah seorang pelari laluan dalam yang diminta menggunakan panjangnya untuk tangkapan yang dipertandingkan. Di Detroit, dia menjangkakan peluang untuk mendapatkan bola di tangannya dan berlari.

“Saya seronok mempunyai bola di tangan saya dan boleh berlari, membuat gerakan, menunjukkan ketangguhan, perkara seperti itu,” kata Chark. “Dapat melakukan itu, juga, sebagai tambahan kepada apa yang telah saya lakukan akan menjadi sangat menyeronokkan.”

St. Brown, yang pelarian lewat musim berlaku hampir sama dengan ketika Campbell mengambil alih tugas bermain-main, juga teruja dengan kesalahan baharu itu. Selalunya, dia hanya kagum dengan penyelaras baharunya.

“Saya fikir Ben melangkah pada pertengahan musim ini benar-benar membantu kami sebagai satu kesalahan dengan permainan hantaran,” kata St. Brown. “Saya sayang dia. Saya fikir dia adalah salah seorang jurulatih terbaik yang pernah saya ada, dan saya sangat teruja untuk dia menjadi penyelaras yang menyerang.”

Sudah tentu, terdapat juga penambahan pilihan keseluruhan ke-12 Jameson Williams kepada krew. Bekas penerima Alabama yang melepasi jarak 1,572 ela dan 15 touchdown musim lalu mungkin bersedia atau tidak pada permulaan musim kerana ACL koyak pada Januari, tetapi satu perkara yang pasti, dia akan membuka serangan ini sebaik sahaja dia —dan kelajuan 4.3 (4.2?) miliknya—mencapai padang.

“Saya fikir ia hanya akan membuka lebih banyak lubang di tengah,” kata St. Brown. “Saya tidak fikir kami mempunyai terlalu banyak kejayaan tahun lalu dengan bola dalam. Itu adalah satu kesalahan yang kami mahu perbaiki, dan menambah lelaki seperti itu akan membantu kami. Seperti yang saya katakan, ia hanya akan membuka lebih banyak lubang di tengah, jadi ia akan menjadi hebat untuk kami.”

Jangkaan untuk kesalahan ini pastinya akan lebih tinggi tahun ini. Barisan serangan Detroit—yang dicemari kecederaan tahun lalu—menuju ke aktiviti luar musim dengan kekuatan penuh. Detroit mengembalikan kestabilan kuat mereka untuk berlari, Jared Goff memasuki Tahun 2 di Detroit, dan dengan penambahan Chark dan Williams ke pasukan penerima yang telah habis pada pertengahan musim lalu, rasanya semua bahagian sudah siap. .

“Apabila (Williams) tiba di sini dan kita boleh menyusun semuanya, saya fikir ia memudahkan semua orang,” kata Chark. “Banyak kali dalam kesalahan, saya akan digunakan untuk menjadi orang yang membuka padang untuk orang lain, tetapi ia akan menjadi keren untuk membuka padang untuk orang lain dan mereka melakukan perkara yang sama. Kami baru sahaja mendapat begitu banyak bahagian yang berbeza: garis-o dan bahagian belakang yang hebat. Saya teruja. Saya rasa langit adalah hadnya.”

We want to give thanks to the author of this article for this outstanding material

Detroit Lions WRs teruja untuk kesalahan ‘dirombak’ Ben Johnson


Check out our social media profiles and other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/