Detroit Pistons menggunakan larian suku keempat yang epik untuk mengecewakan 76ers, 102-94

Untuk sebahagian besar malam, yang Piston Detroit berada dalam jarak yang menarik. Pada suku keempat, mereka akhirnya berjaya menembusi.

Larian 27-8 suku keempat membolehkan Pistons mengawal permainan dan mengecewakan Philadelphia 76ers di Little Caesars Arena, 102-94. Detroit tidak mendahului pertamanya sehingga 6:06 berbaki dalam tempoh itu, tetapi tidak ketinggalan lagi selepas Isaiah Lives meledak 3 mata ketiga dan terakhirnya ketika berbaki lima minit.

Pistons mengatasi kedua-dua malam besar daripada Joel Embiid (37 mata, 15 lantunan) dan perbezaan lontaran percuma yang besar. Philadelphia membuat 25 daripada 28 percubaan di garisan, manakala Pistons membuat 10 daripada 15 percubaan.

Cade Cunningham mengetuai Pistons dengan 27 mata dan enam bantuan, dan Saddiq Bey menambah 20 mata, termasuk 10 mata dalam tempoh akhir. Detroit menamatkan dengan lebih banyak mencuri (11) daripada pusing ganti (sembilan) dan memperoleh 17 mata peralihan.

BATTLING BROOKLYN:Bagaimana Pistons’ Cade Cunningham menunjukkan ‘itu’ faktor vs Nets, Durant

DUO DINAMIK:Isaiah Stewart, Marvin Bagley III memikirkan cara membuat pasangan berfungsi

BERAWAL:Bagaimana Killian Hayes dari Pistons menggunakan pelampung — dan badannya — dengan lebih baik musim ini

Cunningham mengambil tempat yang dia tinggalkan

Sukar untuk mengungguli persembahan Cade Cunningham ketika menentang Brooklyn Nets pada hari Selasa. Di New York, Cunningham menjaringkan 29 daripada 34 mata pada separuh masa kedua, dengan 17 pada suku keempat untuk membantu Pistons bersaing dengan senarai Nets yang berbakat.We would love to thank the author of this post for this incredible content

Detroit Pistons menggunakan larian suku keempat yang epik untuk mengecewakan 76ers, 102-94


Our social media profiles here , as well as other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/