Dodgers Tukar AJ Pollock Kepada White Sox Untuk Craig Kimbrel

11:32 pagi: Kedua-dua pasukan telah mengumumkan perdagangan.

11:11 pagi: The Dodgers dan White Sox bersetuju mengenai pemain luar yang menghantar perdagangan AJ Pollock ke Chicago sebagai pertukaran untuk pelega Craig Kimbrellapor Mark Feinsand dari MLB.com (pautan Twitter).

Ia adalah filem blockbuster yang agak menakjubkan yang melibatkan dua veteran berprofil tinggi dan bergaji tinggi. Pollock memperoleh $10MM musim ini dan berhutang sekurang-kurangnya $5MM untuk pilihan pemain $10MM untuk musim 2023. Sementara itu, Kimbrel dijangka memperoleh $16MM musim akan datang selepas ChiSox mengambil pilihan kelab 2022 walaupun prestasi buruk berikutan perdagangan yang menghantarnya dari bahagian utara Chicago ke bahagian selatan musim panas lalu.

Jeff Passan dari ESPN tweet bahawa tiada wang bertukar tangan dalam perjanjian itu, yang bermakna Dodgers secara berkesan menambah tambahan jutaan dolar dalam komitmen kewangan (dengan mengandaikan Pollock menolak pilihan pemainnya pada $5MM bersih dan menguji agensi percuma pada musim sejuk akan datang). Dodgers juga akan melihat lejar mewah mereka menaik sedikit akibat daripada perdagangan. Kontrak Pollock ialah perjanjian empat tahun, $55MM tetapi dikira sebagai lima tahun dan $60MM untuk tujuan cukai mewah, kerana pilihan pemain pada akhir kontrak dianggap sebagai wang terjamin. Oleh itu, kontrak itu membawa hit mewah $12MM. Seperti yang dilaporkan oleh Matt Gelb dari The Athletic baru-baru ini, CBA baharu menetapkan bahawa baki dolar sebenar kontrak yang diniagakan akan dikira dalam cukai mewah. Oleh itu, Kimbrel kini akan mewakili hit mewah $16MM untuk Dodgers (bukannya $14.5MM yang akan diwakilinya di bawah peraturan sebelumnya).

Mengetepikan komponen kewangan pertukaran blokbuster, perdagangan memenuhi keperluan untuk kedua-dua pasukan. Bullpen Dodgers tidak mempunyai pilihan penutupan pada lewat permainan, dan Kimbrel memulihkan kredibilitinya sebagai pilihan inning kesembilan yang dinamik sepanjang empat bulan pertama musim 2021 sambil menutup permainan untuk Cubs. Dia sekarang akan menyertai Blake Trains, Daniel Hudson dan penyembur api muda Brusdar Graterol di belakang kandang lembu Los Angeles.

Untuk sebahagian besar musim 2021, Kimbrel melihat kembali bentuk vintajnya. Dalam 36 2/3 inning bersama Cubs, righty berusia 33 tahun (34 Mei) mencatatkan 0.49 ERA mikroskopik sambil mencatatkan 23 penyelamatan dan 46.7% daripada lawannya terhadap kadar berjalan kaki 9.4%. Kimbrel layak menjadi pasukan All-Star, dan kontrak tiga tahun, $43MM yang ditandatanganinya pada 2019 bertukar daripada albatross kepada aset perdagangan dalam beberapa bulan. The White Sox, yang ingin menolak apa yang sudah jelas menjadi pemenang divisyen atas bonggol, menukar pemain bes kedua yang cedera Nick Madrigal dan tangan kanan Kod Heuer kepada Cubs dalam blockbuster lintas bandar.

Kimbrel melancarkan inning penutupan dalam setiap dua penampilan pertamanya dengan Sox, dan walaupun dia digegarkan untuk tiga larian dalam perlawanan ketiganya, ia kelihatan seperti radar apabila dia bangkit dengan tiga lagi penampilan tanpa jaringan selepas itu. Walau bagaimanapun, perjuangan tangan kanan itu meningkat pada minggu-minggu akan datang apabila laporan bahawa Kimbrel tidak selesa melemparkan dalam kapasiti persediaan di belakang Sox lebih dekat. Liam Hendriks mendapat keutamaan. Akhirnya, Kimbrel mencatatkan 5.09 ERA dalam 23 bingkai musim biasa dengan Sox sebelum ditewaskan untuk tiga larian lagi (dua diperoleh) dalam dua babak ALDS.

Sama ada perjuangan Kimbrel sememangnya terikat dengan peranan yang dimainkannya atau sama ada itu penjelasan yang lebih didorong oleh naratif, Dodgers jelas berasa yakin bahawa dia boleh kembali ke tahap prestasi tinggi yang ditunjukkannya bersama Cubs tahun lepas. Jika itu benar, bullpen yang baru-baru ini kalah Kenley Jansen kepada Braves (untuk tanda harga $16MM yang sama ini) akan membuktikan salah satu yang paling menggerunkan dalam sukan ini.

Perdagangan Pollock juga membuka masa bermain di luar padang untuk Chris Taylor, yang sebelum ini dianggap sebagai baseman kedua utama pasukan itu. Dengan Pollock dan pukulan kidal Matt Beaty kini pergi melalui perdagangan — Beaty pergi ke Padres awal minggu ini — ada ruang untuk Taylor mengambil alih sebagai pemadang kiri utama dan prospek teratas lama Gavin Lux untuk mendapatkan wakil setiap hari di pangkalan kedua. Sudah tentu, itu mengandaikan tiada tambahan lagi akan datang untuk Dodgers. Sekurang-kurangnya perlu diingat bahawa LA baru sahaja menukar pemain pemadang kirinya dan mempunyai barisan berat tangan kanan pada masa bekas pemain luar All-Star Michael Keselesaan dan kelawar kidalnya masih mencari tempat mendarat.

Sementara itu, White Sox masih belum menyelesaikan masalah yang ketara di medan yang betul di luar musim. Yang paling dekat dengan Sox untuk mengukuhkan kedudukan medan yang betul ialah perdagangan baru-baru ini untuk Phillies. Adam Haseley, tetapi Sox mengumumkan bahawa Haseley telah dipilih untuk Triple-A hanya beberapa minit sebelum berita perdagangan hari ini pecah. Pollock kini akan melangkah terus ke dalam campuran luar, memberikan Sox pilihan berkualiti untuk berpasangan dengan pemadang tengah Luis Robert dan pemadang kiri Eloy Jimenez. The Sox pergi kebanyakan musim 2021 dengan basemen pertama Andrew Vaughn dan Lembaran Gavin menyamar sebagai pemain luar sudut, jadi membawa Pollock ke dalam barisan akan memberikan mereka pemain luar yang sebenar — dan pertahanan yang mantap pada masa itu.

Pollock, yang mencecah 34 tahun di luar musim ini, akan menyertai White Sox dengan prestasi .297/.355/.536 dalam 117 perlawanan/422 penampilan bersama Dodgers musim lalu. Lazimnya pemukul yang lebih baik terhadap pemain kiri berbanding pemain kanan – walaupun markah kerjayanya terhadap pemain pitcher tangan kanan masih jauh di atas purata – Pollock mencatatkan perpecahan yang lebih sekata musim lalu dan sangat berkesan di atas plat tanpa mengira tangan lawan.

Walau bagaimanapun, Pollock juga menghabiskan lebih daripada sebulan dalam senarai cedera dengan sepasang ketegangan hamstring, satu di setiap kaki. Itu menandakan kali keempat dalam lima musim yang lalu — kempen 2020 yang dipendekkan satu-satunya pengecualian — bahawa dia menghabiskan sekurang-kurangnya sebulan di rak kerana kecederaan. Pollock juga telah terlepas masa dengan patah siku yang mengakibatkannya 150 perlawanan pada 2016, ketegangan pangkal paha (2017), patah ibu jari (2018) dan pembedahan siku (2019) dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Pollock bermain dalam 157 perlawanan yang tinggi dalam karier pada 2015, tetapi dia hanya mencatatkan purata 88 perlawanan setiap 162 perlawanan musim sejak masa itu. Terutama, dia bermain dalam 55 daripada 60 kemungkinan perlawanan semasa kempen 2020 yang dipendekkan, yang tidak sepatutnya diabaikan sepenuhnya apabila menimbang soalan tentang ketahanannya.

Walaupun Pollock terlepas masa tahun ini, Sox mempunyai bahagian pilihan pengisian mereka. Veteran Penghalang Lelaki memberikan Chicago pemukul tangan kanan berbakat pertahanan yang boleh bermain mana-mana daripada tiga posisi outfield. Vaughn mahupun Sheets tidak mendapat gred yang baik dari segi pertahanan tahun lalu, tetapi mereka sekurang-kurangnya membasahi kaki mereka di luar padang dan boleh mengendalikan beberapa kerja sudut dalam jangka pendek. Haseley yang disebutkan di atas adalah pilihan untuk dipanggil pada bila-bila masa dan sekurang-kurangnya memberikan pertahanan yang berkualiti dan pemukul yang boleh dilalui terhadap pemain kanan. Utilitiman Leury Garcia, sementara itu, adalah pilihan di seluruh medan dalam atau luar. baseman kedua Josh Harrison mempunyai perkongsian pengalamannya di sudut luar juga.

Bagi bullpen Chicago, urusan luar musim pasukan telah membantu membina pasukan bantuan yang kuat yang kelihatan hebat walaupun tanpa Kimbrel. The Sox menandatangani righties veteran Kendall Graveman (tiga tahun, $24MM) dan Joe Kelly (dua tahun, $17MM) kepada tawaran berbilang tahun pada musim sejuk ini. Sudah tentu, Sox menolak bukan sahaja Kimbrel tetapi juga hak ejen bebas Ryan Tepera (yang pergi kepada Malaikat dengan perjanjian dua tahun) dan kiri Garrett Crochetyang diumumkan oleh GM Rick Hahn berkemungkinan menjalani pembedahan Tommy John hanya beberapa minit selepas mengumumkan perjanjian Kimbrel/Pollock. Hendriks, Graveman, Kelly dan lefty Aaron Bummer masih memberikan Sox kuartet yang kuat pada penghujung permainan, tetapi mereka memerlukan beberapa pilihan dalaman untuk meningkat di babak pertengahan — dengan mengandaikan tiada penambahan luar lagi, sudah tentu.

Akhirnya, pertukaran itu berfungsi sebagai perdagangan besbol tulen satu-untuk-satu yang jarang berlaku yang menyaksikan pasukan bertukar-tukar sepasang veteran untuk menangani keperluan di kedua-dua pihak. Ini adalah pertukaran yang kebanyakannya neutral tunai yang memberikan Sox pemain luar setiap hari yang baharu, Dodgers lebih dekat dan menyediakan pentas untuk kedua-dua veteran memainkan peranan penting untuk pasukan baharu mereka — kedua-duanya semasa musim biasa dan berkemungkinan besar dalam playoff.We wish to thank the writer of this short article for this incredible material

Dodgers Tukar AJ Pollock Kepada White Sox Untuk Craig Kimbrel


You can find our social media profiles here and other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/