Donald Cerrone memberi respons kepada Anthony Smith yang menuduhnya mencuri kerusi keluarga semasa perebutan gelaran UFC 235

Donald Cerrone tidak pasti apa yang perlu dibuat Anthony Smith baru-baru ini menuduhnya berkelakuan tidak wajar.

Semasa penampilan di Percayalah kepada saya podcast Mei lalu, Smith mendakwa bahawa seorang “Koboi” yang mabuk dan rakan selebriti Dan Bilzerian memaksa keluarga dan rakan Smith keluar dari kerusi barisan hadapan pada permulaan pertarungan gelaran kelas berat ringannya menentang Jon Jones di UFC 253 pada Mac 2019. Smith juga menuduh Bilzerian menonton pornografi manakala di sebelah ibu Smith selepas kerusi dirombak.

Cerrone bergaduh Joe Lauzon hujung minggu ini di UFC Austin dan dia mempunyai peluang untuk berkongsi sisi ceritanya pada hari media untuk acara hari Rabu.

“Untuk satu, saya melihat Anthony beberapa kali dan dia tidak pernah berkata apa-apa, jadi mengapa dia menunggu selama tiga tahun untuk berlalu – saya tidak tahu sama ada dia cuba untuk kekal relevan, mengapa dia membangkitkan perkara itu,” Cerron berkata. “Anda tahu, kerana anda pergi ke pergaduhan, nama anda betul-betul ada di kerusi anda di bahagian Dana. Jadi, ‘Koboi. Koboi.’ Tiada siapa yang duduk di tempat duduk saya semasa kami muncul di sana. Ia bukan seperti kami seperti, ‘Hei, ibu, keluar, anda tiada di tempat duduk ini.’ Anda berjalan di belakang, keselamatan menangkap anda dan membawa anda ke tempat duduk anda, ‘Tiket 6, 7, OK, sana sini.’

“Ia bukan seperti anda boleh berjalan-jalan di sekitar mana-mana tempat duduk yang anda mahu dan berkata, ‘Keluar, anda di tempat duduk saya’ atau ‘Keluar, saya mahu duduk di sana.’ Dan jika mereka berada di sana dan kami menendang mereka keluar, bagaimana kami mencari tempat duduk lain? Keseluruhan cerita itu tidak masuk akal bagi saya. Saya tidak faham, tetapi saya tidak pasti dari mana dia mengada-adakan cerita ini. Ia adalah kelakar kepada saya dan kemudian untuk mengatakan Dan berada di sana menonton lucah. Ini bermakna selepas kami melemparkan nenek dan ibu anda dari tempat duduk mereka, mereka duduk di belakang kami? Ia pelik bagi saya, jadi saya tidak tahu.”

Ketika Cerrone menuju ke penampilan UFC yang ke-38, dia duduk di atau berhampiran bahagian atas beberapa papan pendahulu promosi termasuk kebanyakan kemenangan (23, seri dengan Jim Miller dan Andrei Arlovski), penamat kedua terbanyak (16), dan penampilan ketiga terbanyak.

Ditanya sama ada dia mendapati tuduhan Smith menjengkelkan berhubung kesannya terhadap warisannya, Cerrone bertindak balas lebih dengan kekeliruan daripada kemarahan.

“Lagi [annoyed with] orang yang tidak tahu apa yang berlaku, apabila mereka suka membuat komen seperti, ‘Oh, anda akan menghalau nenek lain?’” Kata Cerrone. “Seperti, orang-orang itu tidak cukup berpendidikan untuk mengetahui apa yang berlaku dalam cerita itu. Tetapi dalam dunia ini, anda boleh masuk ke media sosial dan mengatakan apa sahaja yang anda mahu jadi saya tidak tahu apa-apa sekarang.

“Saya tidak faham mengapa Anthony tidak datang kepada saya dan menghubungi saya. Jika dia berada di sana dan melihatnya dan menyaksikannya, mengapa tidak ada sesuatu yang dikatakan di sana serta-merta? Mengapa anda perlu menunggu tiga tahun untuk mengeluarkannya? Dan jika saya mabuk – yang mungkin merupakan kes yang agak serius dalam pertarungan UFC – kerusi itu masih tertulis ‘Koboi’ di atasnya. Saya tidak ingat menendang sesiapa keluar. Mungkinkah ia berlaku? Kemungkinan. Meraguinya. Tetapi saya pasti tidak akan menendang ibu atau nenek seseorang dari tempat duduk, saya bukan lelaki itu. Jika lelaki lain, mungkin seperti, ‘Hei lelaki, cepat ke hadapan, anda berada di tempat duduk saya.’ Tetapi ibu seseorang? Saya bukan lelaki itu. Tambahan pula, saya kenal semua orang di sini. Saya hanya akan mencari tempat duduk lain. Ia cerita yang pelik bagi saya, tetapi apa pun.”

We would like to give thanks to the writer of this post for this remarkable web content

Donald Cerrone memberi respons kepada Anthony Smith yang menuduhnya mencuri kerusi keluarga semasa perebutan gelaran UFC 235


Explore our social media profiles as well as other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/