Donovan Mitchell datang seperti yang diiklankan, Cavs memerlukan banyak kerja – Coretan Terry Pluto

CLEVELAND, Ohio – Contengan dalam buku nota saya sambil menonton Cavs dibuka musim dengan 108-105 kekalahan di Toronto:

1. Yang kecederaan mata kepada Darius Garland menunjukkan nilai segera Donovan Mitchell. Garland bermain hanya 13 minit. Selepas itu, Mitchell mengendalikan pasukan. Seperti kata jurulatih JB Bickerstaff in akhbar selepas permainannya persidangan: “(Mitchell) telah membawa pasukan di belakangnya sebelum ini. Ia bukan perkara baru … dia pemain bola keranjang elit.”

2. Saya sedang memikirkan bagaimana rupa Cavs tanpa Mitchell selepas Garland keluar. Mereka akan mempunyai Collin Sexton di gelanggang belakang dengan Caris LeVert. Ini bukan kerana mengetuk Sexton. Kini dengan Utah sebagai sebahagian daripada perjanjian Mitchell, Sexton menjaringkan 20 mata dalam masa 21 minit sebagai pemain simpanan untuk Jazz dalam kemenangan 123-102 mereka ke atas Denver Rabu. Itulah peranan terbaiknya, serangan segera.

3. Mitchell seorang pengawal yang lengkap. Bekas jurulatih Cavs Mike Fratello membandingkan Mitchell dengan bekas bintang Detroit Joe Dumars apabila kami bercakap tentang perjanjian itu. Saya melihat beberapa Dumars di Mitchell. Dia kuat dari segi fizikal, sukar untuk hilang keseimbangan apabila memandu ke bakul. Dia boleh mengendalikan bola dari titik, atau bermain pengawal menembak klasik.

4. Mitchell mempunyai 31 mata (12 daripada 21 pukulan) dengan sembilan assist dan hanya tiga pusingan dalam 35 minit. Dia adalah 2 daripada 8 dengan 3 mata. Mitchell adalah penembak jarak jauh yang lebih baik daripada itu, tetapi dia bukan penembak kedua Mark Price dari luar arka. Dia seorang penjaring, memandu ke rim dan menembak pelompat jarak pertengahan. Tetapi seperti yang dikatakan oleh Bickerstaff, “Dia mampu melakukan setiap jenis hantaran.”

5. Jika Garland keluar untuk seketika, Mitchell adalah lebih penting. Seseorang perlu mengendalikan pasukan. Penjagaan veteran Raul Neto bermain hanya enam minit tanpa jaringan dan tidak kelihatan begitu selesa pada titik itu. Kita akan lihat bagaimana ia berkembang, kerana dia akan diperlukan jika Garland kehilangan permainan.

6. Cavs juga telah menandatangani Ricky Rubio, tetapi penjaga mata masih dalam pemulihan daripada pembedahan ACL. Dia tidak akan kembali dalam masa terdekat. Jadi sekarang, ia adalah persembahan Mitchell di gelanggang belakang.

7. Semasa siaran TV, Austin Carr terus memikirkan bagaimana Toronto memainkan pertahanan fizikal yang agresif dan pegawai membenarkannya berlaku. Fikiran saya: Itu sukar, bersih, pertahanan tekanan. Ini bukan Detroit Piston Bad Boys pada 1980-an. Cleveland perlu menanganinya.

8. Selepas perlawanan, Bickerstaff tidak berpuas hati kerana Cavs tidak mengendalikannya dengan baik. Dia menyebut bagaimana matlamat Toronto adalah untuk memaksa pusing ganti dan merebut lantunan serangan. Cavs bangkit, 41-38. Toronto mempunyai 18 mata peluang kedua, Cavs mempunyai empat. Mereka dikalahkan di papan, walaupun kelebihan ketinggian yang jelas.

9. Pusat All-Star Jarrett Allen adalah agresif. Dia mempunyai 13 mata, 10 lantunan dan sepasang pukulan yang disekat. Ia adalah malam yang ganjil bagi Evan Mobley. Dia hanya mencatatkan enam lantunan dalam masa 36 minit. Dia menjaringkan 14 mata pada 5 daripada 9 penembakan. Dia tidak teruk, tetapi nampaknya menghadapi masalah dengan aliran permainan. Mereka memerlukan Mobley untuk menegaskan dirinya di papan dan bahagian pertahanan. Statistik tambah/tolak kadangkala menipu. Walau bagaimanapun, Cavs telah ketinggalan dengan 14 mata apabila Mobley berada di gelanggang.

10. Sebelum dia terluka, Garland mengalami malam yang sukar. Dia adalah 2 daripada 8 menembak dengan lima pusingan berbanding hanya tiga bantuan dalam 13 minit. Menggabungkan Garland dan Mitchell bersama-sama akan mengambil masa.

11. Dengan Garland keluar, Caris Levert menjadi lebih penting. Dia bermula di hadapan kecil, tetapi mungkin akan bergerak ke gelanggang belakang bersama Mitchell. Dia mempunyai 10 mata (2 daripada 7 menembak, kedua-dua gol padang adalah 3 mata). Dia bermain permainan lantai yang bagus dengan tujuh bantuan, lima lantunan dan satu pusing ganti dalam masa 35 minit dan membantu pertahanan.

12. Barisan Isaac Okoro: 12 minit, empat faul, sifar lantunan, sifar bantuan, sifar mencuri. Dia mengambil satu pukulan dan terlepas. Pembuka yang sangat tidak menggalakkan daripada seorang lelaki yang akan diperlukan. Berita baik ialah Kevin Love, yang memperoleh lapan mata dan tujuh lantunan dalam masa 21 minit. Love kelihatan bersedia untuk meneruskan permainan cemerlang yang ditunjukkannya pada musim lalu sebagai pemain simpanan.

LAjur TERRY PLUTO TERBARU

Peminat Guardians akan bertanya “Bagaimana jika … ” tetapi mereka juga akan berkata, Setahun!!!

Peminat penjaga, tarik nafas dalam-dalam, tutup mata anda. Belum habis lagi.

Kasihan? Tak bernyawa? Pilih satu perkataan untuk menggambarkan Browns

The Guardians dan SpongeBob melakukannya sekali lagi: Ambil New York itu!

Saya tidak pernah terfikir akan menulis ruangan ini tentang Cavs

Contengan Browns Pregame: Mungkin saya memerlukan bantuan profesional

Bagaimana pula dengan Browns selepas lima perlawanan: Mari kita lihat secara mendalam

NEW YORK, NEW YORK…sesuatu hari untuk peminat besbol Cleveland

Bolehkah Penjaga bersatu di New York?

Ia hanya satu perlawanan, peminat Guardians perlu terus memberitahu diri mereka sendiri

Kisah Roger Maris yang dilupakan dan mengejar 61 HR

Cleveland lwn New York, David lwn Goliath, Bawa ke Playoff!

Mengecewakan? Itu adalah pernyataan yang meremehkan apabila ia datang kepada Browns

We wish to thank the writer of this post for this amazing material

Donovan Mitchell datang seperti yang diiklankan, Cavs memerlukan banyak kerja – Coretan Terry Pluto


You can view our social media profiles here as well as other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/