Dua Penjaga Garisan Pertahanan Yang Memahami Untuk Menandatangani Steelers – Steelers Depot

Dengan persaraan Stephon Tuitt, terdapat banyak spekulasi tentang bagaimana Pittsburgh Steelers mengisi kekosongan itu. Apakah ejen bebas di luar yang perlu dicari oleh pasukan. Terus terang, saya mengambil berat tentang dalaman lelaki ramai lagi. Bergerak tanpa Tuitt adalah satu tamparan, tidak syak lagi, tetapi masih ada bakat di dalam bilik itu dan satu nama luar tidak akan mengubah gambar secara dramatik.

Tetapi jika anda bertanya kepada saya, dan saya sudah berbelas kali mesej mengenainya, siapa yang perlu dipertimbangkan oleh pasukan, saya akan menawarkan dua nama.

Nick Williams

Kudos kepada Dave Bryan kerana mencadangkan yang ini. Jika nama itu terdengar samar-samar, ia sepatutnya. Williams telah digubal oleh Steelers pada pusingan ke-7 draf 2013. Dia telah menunjukkan kuasa yang paling kekal dalam kelas itu dan walaupun masanya di Pittsburgh singkat, kerjayanya dihidupkan semula di Chicago dan yang terbaru, Detroit. Malah, dia memulakan kesemua 17 perlawanan untuk The Lions musim lalu walaupun dia bergilir-gilir di sepanjang barisan pertahanan mereka, mencatatkan hanya 55% daripada pukulan pasukan, manakala pengeluarannya adalah ringan, 27 tekel dan setengah guni.

Dia baru berusia 32 tahun dan itu menjadikannya lebih tua daripada jenis ejen bebas yang biasa ditandatangani Steelers, walaupun kami memasuki rejim baharu dengan Omar Khan dan Andy Weidl. Williams akan menjadi wajah biasa yang boleh mengisi larian dan bermain 4i pada kehabisan pakej asas. Dia sepatutnya datang dengan kontrak minimum atau hampir minimum, sesuatu yang mudah mampu dimiliki oleh pasukan ini. Jika dia tidak bersenam, sedikit atau tiada wang mati yang terlibat.

Sheldon Richardson

Jika anda mahukan lebih banyak pilihan “nama”, lihat Richardson. Dia akan menjadi pilihan peribadi saya. Seorang bekas lelaki “silsilah” Steelers telah begitu tertarik selama bertahun-tahun, Richardson ialah bekas pilihan pusingan pertama New York Jets. Dia bermain dalam sistem yang berbeza dan telah bekerja dalam skema 3-4 dengan pengalaman bergerak naik dan turun, melakukannya baru-baru ini dengan Browns dan Vikings.

Dia boleh bermain di bahagian depan tiga-bawah pasukan dan menendang kepada tiga teknologi dalam pakej nikel dan sepeser pun sebagai penembus satu jurang, di atas padang. Dia mengambil 2.5 guni untuk Minnesota Vikings musim lalu sebagai sebahagian daripada penggiliran d-line mereka, bermain di bawah 60% daripada jumlah pukulan pertahanan. Pada tahun 2020, dia merekodkan 4.5 guni jadi masih ada jus pass rush di sana.

Pittsburgh melihatnya dalam beberapa tahun kebelakangan ini dengan Richardson menghabiskan musim 2019 dan 2020 bersama Cleveland Browns.

Tahun lepas, Richardson menandatangani perjanjian setahun, $3.6 juta dengan Viking. Setahun lagi lebih tua dan tandatangan awal bulan Jun sepatutnya meletakkannya kira-kira $3 juta tahun ini, yang pastinya mampu dimiliki oleh Pittsburgh.

Jika anda berminat untuk menyambung titik, dan kami, Jurulatih DL Karl Dunbar melatih Richardson dengan Jets pada 2013 dan 2014.

Tetapi kesimpulannya adalah tidak kira siapa yang dibawa oleh Steelers, mereka sahaja tidak akan menggantikan Tuitt. Pertahanan ini sebagai satu unit, terutamanya bahagian depan-tujuh, mesti bermain lebih baik. Tiada pengembara berusia 30+ tahun pada bulan Jun yang akan menyelesaikan semua masalah pasukan atau menandingi bakat unik dan kesukanan Tuitt. Pittsburgh mestilah lebih mantap tugasan dan teknikal daripada sebelumnya. Pemain barisan perlu keluar dari halangan, mereka mesti menangani dengan lebih baik, dan lelaki muda perlu melakukan lompatan besar, mungkin lebih awal daripada yang dijangkakan. Itulah cara untuk mengembalikan pertahanan ini menjadi unit yang dihormati, bukan sekam kosong pada tahun 2021.

We would like to give thanks to the writer of this post for this amazing web content

Dua Penjaga Garisan Pertahanan Yang Memahami Untuk Menandatangani Steelers – Steelers Depot


Explore our social media accounts along with other related pageshttps://paw6.info/related-pages/