Eagles mendapat A+ untuk perdagangan mereka dengan Saints

Mari pergi ke Philadelphia Eagles pautan…

Agensi bebas NFL: Gred untuk setiap pemeteraian dan perdagangan besar tahun 2022, serta tinjauan draf untuk setiap langkah – ESPN+
Gred Saints: B … Gred Helang: A+. The Eagles, yang memasuki hari itu dengan tiga pilihan pusingan pertama dalam draf ini, sentiasa dilihat sebagai pasukan yang paling berkemungkinan menukar pilihan pusingan pertama. Mereka membuat playoff musim lalu, dan kekurangan keperluan segera mereka serta nilai perdagangan pilihan utama bermakna bahawa pasukan lain sedang memanggil. Dengan langkah ini, mereka kekal dalam kedudukan yang baik untuk merangka prospek impak sekarang tetapi juga mempunyai dua pusingan pertama untuk 2023 sekiranya mereka mahu menangani kedudukan quarterback. Pada pilihan No. 15 dan 18 secara keseluruhan, Philadelphia akan dapat menangani penerima luas (Garrett Wilson, Chris Olave), bahagian pertahanan (Jermaine Johnson II) atau pemain belakang (Devin Lloyd, Nakobe Dean) dengan prospek peringkat tinggi. Mungkin yang paling penting, pasukan itu penuh, dengan dua pusingan pertama pada 2023 dan dua pusingan kedua pada 2024 sekiranya Jalen Hurts tidak menetapkan dirinya sebagai quarterback jangka panjang. The Eagles kini mempunyai modal untuk mengejar prospek seperti Bryce Young (Alabama) atau CJ Stroud (Negeri Ohio) tahun depan — jika Hurts bergelut.

Eagles berdagang untuk pilihan pusingan pertama Saints 2023 dan banyak lagi sambil menukar beberapa pilihan tahun ini – BGN
Telah lama dikatakan di ruang ini bahawa Eagles PERLU menukar salah satu pilihan pusingan pertama 2022 mereka untuk pilihan pada 2023. Dengan kelas draf tahun ini tidak semestinya memegang banyak janji di quarterback, Eagles kini mungkin mempunyai peluang yang lebih baik untuk memperoleh pelawat baru tahun depan. Itu tidak diperlukan jika Jalen Hurts berkembang … tetapi Eagles jelas bersedia untuk kemungkinan (baca: kebarangkalian) bahawa dia gagal memadamkan semua keraguan sebagai pemula jangka panjang mereka di bawah pusat. Untuk semua kesalahannya, Roseman cukup baik dalam hal manuver. Perdagangan ini adalah satu lagi contoh dia menunjukkan kekuatannya. The Eagles (dan peminat mereka) dengan senang hati akan menentang The Saints dalam dua musim akan datang untuk berharap pilihan tersebut akan menjadi sebaik mungkin.

Perdagangan draf besar Philadelphia Eagles meletakkan Jalen Hurts pada jam – ESPN
Ayat terakhir itu seolah-olah membatalkan yang sebelumnya, atau sekurang-kurangnya meminda pemikiran untuk komited kepada Jalen … buat masa ini. Lurie terus bercakap tentang idea “quarterback francais automatik” dan bagaimana pemain sedemikian “hampir tidak wujud.” Adalah pelik untuk mendengar dia bercakap tentang quarterback francais sebagai hampir mitos selepas menghabiskan begitu banyak masa dan tenaga mengejarnya sejak beberapa dekad yang lalu. Pencarian telah diteruskan dalam beberapa bulan kebelakangan ini, dengan Eagles memandang serius pada Deshaun Watson dan melakukan kerja rumah mereka pada Russell Wilson. Lurie hanya akan mengakui bahawa mereka melakukan usaha wajar terhadap setiap pemain yang tersedia. Tetapi ia lebih daripada itu.

Eagles GM Howie Roseman Menewaskan Rakan-rakannya dengan Pukulan Dengan Draf Pilihan Perdagangan – MAQB
Ini bukan tahun untuk mencari quarterback. Tahun depan, CJ Stroud dari Ohio State dan Bryce Young dari Bama menjadi pilihan utama, dan terdapat lelaki seperti Tyler Van Dyke dari Miami yang telah menunjukkan janji bahawa mereka boleh berkembang menjadi prospek mewah. Pilihan yang sangat tinggi tahun depan, sama ada anda sedang mencari quarterback pada masa itu atau tidak, fikirkan untuk menjadi lebih berharga. Bagi saya, saya rasa ini bermakna Eagles kekal dengan Jalen Hurts pada tahun 2022 (walaupun saya pernah mendengar mereka berhubung dengan Malik Willis beberapa minggu lalu) dan melihat bagaimana Hurts berkembang. Jika dia tidak menunjukkan sesuatu kepada mereka, maka mereka akan menjadi agresif dengan pilihan tersebut untuk mendapatkan sama ada seorang veteran (dan siapa tahu siapa yang akan tersedia pada masa itu) atau seorang rookie. Jika dia kelihatan hebat, maka anda mempunyai peluru untuk meletakkan lebih banyak di sekelilingnya.

Jam berdetik pada Jalen Hurts selepas perdagangan Eagles ke 2023 – Inquirer
Walaupun pepatah “lihat apa yang mereka lakukan, bukan apa yang mereka katakan” adalah pepatah yang selamat untuk diambil perhatian berhubung dengan Eagles, apabila bercakap mengenai quarterback, kata-kata mereka sering boleh meramalkan tindakan mereka, atau sekurang-kurangnya, mendedahkan motivasi mereka.” Itulah sebabnya kami komited kepada Jalen pada usia 23 tahun,” kata pemilik Jeffrey Lurie minggu lalu apabila ditanya mengenai komitmen Eagles kepada quarterback Jalen Hurts. “Siapa tahu apa yang akan berlaku pada masa hadapan, kan? Di situlah ia pergi.” Terjemahan: Hurts mendapat musim 2022 dan kemudian semua pertaruhan dibatalkan.

Howie Goes Howie – Iggles Blitz
The Saints akan menjadi pasukan yang sangat menarik tahun ini. Mereka akan kehilangan ketua jurulatih yang hebat di Sean Payton, bintang mereka LT dan sepasang keselamatan yang baik. Itu adalah banyak bakat, tetapi juga pemimpin veteran utama. Orang Suci benar-benar boleh berjuang. Jika ya, pilihan pusingan pertama 2023 itu mungkin kelihatan hebat. The Saints juga boleh bermain dengan lebih baik daripada jangkaan jika Dennis Allen terbukti sebagai jurulatih yang baik, Jameis Winston bermain dengan baik dan Michael Thomas kekal sihat. Mungkin pick berakhir dalam julat 20-30. Howie bijak mengambil peluang itu. Jika Saints bergelut dan ini akhirnya menjadi pilihan yang tinggi, Eagles akan mempunyai peluang untuk mendapatkan salah satu QB bintang pada April depan. Itu akan menjadi besar jika Jalen Mencederakan garis rata tahun ini. Jika Hurts ternyata menjadi pemula peringkat tinggi, Eagles boleh menambah pemain utama di beberapa posisi lain. Risiko pintar.

Saints dilaporkan bersetuju untuk melancarkan perdagangan draf sebelum Draf NFL 2022 – Canal Street Chronicles
Inilah cara mudah untuk memikirkannya: The Orang Suci New Orleans menukar pilihan pusingan ke-3 2022 (yang mana mereka mempunyai dua) dan pilihan pusingan ke-2 2024 untuk menukar pilihan pusingan pertama tahun depan kepada pilihan pusingan pertama tahun ini. The Saints berubah daripada mempunyai 3 pilihan dalam 100 Pilihan Teratas kepada 4 pilihan dalam 100 Teratas, termasuk dua pilihan dalam 20 Teratas. Pengambilalihan terbesar daripada perdagangan ini ialah pejabat hadapan New Orleans Saints mesti benar-benar menyukai pusingan pertama bakat dalam draf tahun ini untuk membuat langkah ini sekarang, tanpa mengetahui bagaimana lembaga itu jatuh pada hari draf. Langkah ini juga memaklumkan bahawa pejabat hadapan percaya New Orleans Saints 2022 akan menjadi pesaing dan mereka percaya, sekurang-kurangnya sekarang, bahawa pilihan pusingan pertama mereka tahun depan akan menjadi yang rendah.

Khabar angin agensi percuma Cowboys 2022: Dallas berminat untuk berdagang sekarang-Patriots WR DeVante Parker – Blogging The Boys
Setelah menukar Amari Cooper the Cowboys jelas kini memerlukan penerima yang luas. Ramai yang percaya bahawa Draf NFL 2022 adalah tempat mereka akhirnya akan mencari jawapan, tetapi perdagangan dan agensi bebas masih wujud sebagai pilihan. The Cowboys memang menambah penerima dalam agensi percuma dengan menandatangani James Washington. Menurut Adam Schefter dari ESPN, mereka juga dalam perbincangan DeVante Parker dengan ikan lumba-lumba sebelum New England menang.

Angka kecederaan Washington kembali menyedihkan pada 2021 – Hogs Haven
Dengan jurulatih baharu yang menandatangani di kaki langit, dan senarai Washington terus menjadi lebih muda – tahun lepas ia adalah yang ke-13 tertua dalam liga – melalui kehilangan pemain seperti Ryan Fitzpatrick dan Brandon Scherff, jangkaan mereka sepatutnya boleh merangkak keluar dari ruang bawah tanah liga dari segi kecederaan, tetapi hanya masa yang akan menentukan sama ada mereka akhirnya boleh menggoyahkan perbezaan yang memalukan “pasukan yang paling cedera dalam NFL.”

Gergasi “tidak mahu membuat” dua pilihan 10 teratas — Peter King – Pemandangan Biru Besar
Hanya “tekaan liar” di pihak saya, tetapi saya akan mengatakan kemungkinan tekaan liar King mempunyai beberapa intel di belakangnya. Mungkin Giants membuat kedua-dua pilihan mereka di No. 5 dan 7, mungkin mereka tidak. Berdagang daripada salah satu daripada dua pilihan untuk menambah modal draf, terutamanya termasuk pilihan pusingan pertama 2023, terlalu masuk akal untuk Giants tidak percaya ia adalah sesuatu yang akan dipertimbangkan oleh GM Joe Schoen.

Draf NFL 2022: Enam dagangan Pusingan 1 yang masuk akal – NFL.com
Seahawks menerima: No. 5 pilihan keseluruhan (Pusingan 1). Gergasi menerima: No. 9 keseluruhan (Pusingan 1), No. 72 keseluruhan (Pusingan 3), No. 145 keseluruhan (Pusingan 5, dari DET melalui DEN). Jika Seahawks tidak berminat untuk mendapatkan Baker Mayfield yang tidak berpuas hati dan berpindah dari Cleveland untuk menggantikan Russell Wilson yang telah pergi, mereka perlu pergi dengan salah seorang quarterback teratas dalam draf ini. Malik Willis (yang mempunyai kebolehan bermain permainan), Matt Corral (yang mempunyai pelepasan sepantas kilat) atau Kenny Pickett atau Desmond Ridder (kedua-duanya pemain yang mantap) mesti berada dalam radar mereka. Seattle boleh berpindah ke tiga teratas untuk memilih salah satu daripada quarterback tersebut, memandangkan kecenderungan masa lalu yang ditunjukkan oleh pengurus besar John Schneider dan jurulatih Pete Carroll untuk berdagang aset masa depan untuk memperoleh pemain yang dihargai; hanya dua tahun lalu, pasukan itu mengeluarkan pakej untuk bekas keselamatan Jets Jamal Adams yang menampilkan beberapa pemain pusingan pertama, termasuk pilihan pusingan pertama asal Seahawks tahun ini. Saya secara konservatif akan mengunjurkan, bagaimanapun, bahawa mereka sebaliknya menyerahkan dua pilihan pusingan pertengahan hingga lewat (sebagai tambahan kepada pilihan keseluruhan kesembilan, yang diperoleh dari Denver melalui perdagangan Wilson) untuk melompat mendahului dua pasukan lain yang mencari pelumba muda: Carolina (yang memiliki pilihan keseluruhan keenam) dan Atlanta (kelapan). Kedua-dua francais ini juga menyedari kemungkinan ini, jadi jangan terkejut jika salah satu daripada mereka melompat ke tiga teratas untuk mengelakkan lompatan.

Bola Sepak Isnin Isnin #82: Perkara yang kami terlupa berlaku tahun ini di NFL – The SB Nation NFL Show
Bercakap tentang kuasa kitaran berita, Pete Sweeney dan RJ Ochoa merenung beberapa perkara yang kami terlupa yang berlaku di dalam dan di luar padang pada tahun lalu.

Maklumat Media Sosial:

Halaman Facebook BGN: Klik di sini untuk menyukai halaman kami

Twitter BGN: Ikuti @BleedingGreen

BGN Instagram: Ikuti @BleedingGreenInsta

Pengurus BGN: Brandon Lee Gowton: Ikuti @BrandonGowton

Twitter Radio BGN: Ikuti @BGN_Radio

BGN Cameo: Klik di sini untuk mesej video yang diperibadikanWe want to thank the author of this short article for this amazing web content

Eagles mendapat A+ untuk perdagangan mereka dengan Saints


Discover our social media accounts as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/