Eagles “terperangkap di peringkat pertengahan NFL”

Mari pergi ke Philadelphia Eagles pautan…

Kapadia: The Eagles tersepit di tengah. Apa rancangan mereka? 10 pemikiran tentang keadaan pasukan – The Athletic
Saya rasa Eagles terperangkap di peringkat pertengahan NFL. Lurie dan Roseman kedua-duanya telah menyebut baru-baru ini bahawa mereka telah membuat playoff dalam empat daripada lima musim yang lalu, dan itu benar. Tetapi kita juga boleh melihat prestasi mereka sejak memenangi Super Bowl melalui lensa yang berbeza. Sepanjang empat musim lalu, Eagles adalah 31-33-1. Peratusan kemenangan mereka (.485) dalam tempoh itu berada di kedudukan ke-19 — tepat di hadapan Lumba-lumba Miami dan hanya di belakang Cleveland Browns. Statistik lanjutan melukiskan gambaran yang serupa. The Eagles mempunyai perbezaan +25 mata dalam 65 perlawanan terakhir mereka. Itu berada di kedudukan ke-18. Mereka berada di tangga ke-17 dalam tempoh tersebut dalam Mata Dijangka Ditambah (EPA). Menurut metrik DVOA Football Outsiders, Eagles telah menduduki tempat ke-15, ke-28, ke-11 dan ke-15 sepanjang empat musim yang lalu. Ia merupakan tempoh empat tahun pertama mereka untuk francais tanpa penamat DVOA dalam senarai 10 teratas sejak 1984 hingga 1987. Dalam erti kata lain, ini adalah tempoh biasa-biasa yang belum pernah dilihat oleh Eagles sejak Lurie membeli francais itu pada 1994. 2 Satu sebab utama mengapa Eagles telah membuat playoff dalam tiga daripada empat musim yang lalu adalah bahawa NFC Timur telah mengerikan. Mereka tidak perlu memohon maaf untuk itu. Apabila Dan Snyder, Joe Judge dan Dave Gettleman berada dalam bahagian anda, anda mempunyai hak untuk mengambil kesempatan. Tetapi jika kita berpura-pura bahawa NFC East tidak wujud dan hanya melihat rekod setiap pasukan menentang tujuh bahagian lain, Eagles menduduki tempat ke-24 dalam peratusan kemenangan (.375) sepanjang tiga empat musim yang lalu. Sekali lagi, anda bermain pasukan yang mengikut jadual anda, dan anda mendapat kredit untuk menjaga perniagaan di bahagian tersebut. Tetapi jika kita ingin menilai dengan betul prestasi Eagles berbanding liga yang lain, konteks itu penting.

Eagles draf isyarat perdagangan pilihan mereka juga tidak pasti tentang Jalen Hurts – BGN
Oleh itu, sementara Hurts mempunyai musim 2022 untuk membuktikan dirinya sebagai pelempar, langkah Roseman untuk mendapatkan tambahan pilihan pusingan pertama tahun depan dilakukan dengan bijak dengan idea untuk cuba menaik taraf pada kedudukan itu satu tahun dari sekarang, sekiranya Hurts berkembang sebagai pelempar tidak menjadi kenyataan. Ini ialah pelan sandaran, dan seseorang tidak membuat rancangan sandaran jika tidak ada pemikiran bahawa ia akan diperlukan. Adalah bodoh untuk menganggap Roseman tidak melindung nilai pertaruhannya dengan langkah ini, dan itu tidak sedikit pun terhadap Hurts. Itulah yang akan dilakukan oleh mana-mana GM yang bijak.

Pita Campuran Timur NFC Vol.51: The Eagles melakukan sesuatu – BGN Radio
Brandon Lee Gowton dan RJ Ochoa memunggah pemikiran mereka tentang perdagangan blockbuster Eagles-Saints, membuat ramalan untuk rekod Saints 2022 dan sumbang saran potensi tempat mendarat untuk Komander WR Terry McLaurin jika didagangkan.

Perdagangan memberi Eagles Pelan B jika Hurts tidak berjaya – NBCSP
Memang benar bahawa pada nilai sahaja, adalah berbaloi untuk Howie Roseman membuat perdagangan yang dibuatnya dengan Saints pada petang Isnin. The Eagles pada dasarnya menukar pilihan No. 16 untuk masa depan 1, masa depan 2 dan 3 tahun ini; mereka buat macam penyamun. Tetapi Eagles tidak hanya membuat perdagangan ini untuk nilai sahaja. Mereka berjaya, sebahagian besarnya, kerana ia memberikan mereka fleksibiliti yang lebih tinggi pada masa hadapan. Iaitu, ia memberi mereka peluru untuk mencari quarterback francais mereka tahun depan jika musim 2022 membuktikan Hurts bukan. Jangan diputar belit. The Eagles belum membuat keputusan itu lagi. Mereka tidak sepatutnya melakukannya kerana mereka tidak perlu. Tetapi berdasarkan cara mereka menunjukkan minat terhadap beberapa quarterback veteran di luar musim ini, mereka juga tidak sepenuhnya yakin bahawa Hurts akan menjadi penyelesaian jangka panjang mereka. Hurts telah melakukan cukup untuk mendapatkan pekerjaannya pada tahun 2022 tetapi segala-galanya selepas itu tidak pasti. Seperti yang dikatakan pemilik Jeff Lurie, “Siapa yang tahu masa depan, bukan?”

Bagaimana pergerakan luar musim telah mengubah Timur NFC untuk Komander, Koboi, Helang, Gergasi – ESPN
Tekaan terbaik pada pilihan pusingan pertama: Georgia DT Devonte Wyatt (15 keseluruhan) dan LSU CB Derek Stingley Jr. (ke-18 keseluruhan). The Eagles membina dari dalam ke luar, dan sepatutnya mempunyai beberapa penjaga garisan pertahanan yang berbakat jatuh kepada mereka di No. 15, sama ada ia adalah seorang pengecut kelebihan seperti Jermaine Johnson II atau salah satu pemain yang dibela oleh Georgia (Wyatt dan Jordan Davis). Mereka masih mempunyai lubang di bahagian keselamatan dan sudut, dan pengurus besar Howie Roseman telah lambat memasukkan mereka ke agensi bebas. Dia boleh melihat beberapa pilihan menarik pada pusingan pertama, termasuk Stingley dan Washington CB Trent McDuffie.

Sisa pertemuan Eagles NFL: Masa depan Julian Lurie, rancangan sudut, menggantikan Jim Bob Cooter dan banyak lagi – Inquirer
Walaupun Jim Bob Cooter tidak pernah secara rasmi menjadi sebahagian daripada kakitangan Sirianni musim lalu, dia memang memegang peranan penting sebagai penasihat serangan kanan kepada jurulatih kali pertama itu. Tetapi tempoh Cooter di Philadelphia adalah singkat. Bekas jurulatih Eagles Doug Pederson mengupahnya untuk menjadi penyelaras permainan hantaran Jaguars di luar musim ini. Sirianni tidak melihat ke luar Kompleks NovaCare untuk menggantikan Cooter, walaupun. Jurulatih kawalan kualiti yang menyerang Alex Tanney akan diberi beberapa tanggungjawabnya, kata Sirianni kepada The Inquirer minggu lalu. Pada minggu itu, Cooter ditugaskan untuk menonton filem pasukan lain dan membawa drama atau konsep tertentu ke pertemuan serangan Khamis Eagles. “Ini adalah perkara yang berlaku sepanjang liga minggu ini, dan anda tidak boleh mengatasi kesemuanya , betul tak?” Sirianni berkata. “Jadi Jim Bob pernah mengumpulkan lima klip itu untuk saya, dan melaluinya dengan cara itu.” Tidak jelas sama ada Tanney akan memikul beberapa tanggungjawab pengurusan permainan Cooter pada hari Ahad. Tetapi Sirianni memperluaskan peranannya menunjukkan bahawa pembantu berusia 34 tahun itu, yang mula melatih hanya musim lalu. boleh berada dalam barisan untuk promosi akhirnya.

Draf Mock NFL 2022: Bagaimana pusingan pertama akan dimainkan mengikut pilihan kegemaran peminat dalam Simulator Draf Olok-olok PFF – PFF
15. Philadelphia Eagles (melalui MIA): EDGE GEORGE KARLAFTIS, PURDUE. Peratusan yang digubal: 11.4%. The Eagles kini turun kepada dua pilihan pusingan pertama, bukan tiga, selepas berdagang dengan Orang Suci New Orleans, tetapi ceritanya tetap sama: Peminat mereka mahukan bala pertahanan. Terdapat penerima yang muncul antara pilihan paling popular, tetapi peratusan terbesar adalah milik pembela. Devin Lloyd ialah satu-satunya pilihan yang paling popular di sini, tetapi dalam olok-olok ini, Washington mendapat empat pilihan lebih awal, sehingga menjadikan George Karlaftis dari Purdue sebagai pilihan. Karlaftis ialah lelaki yang dilupakan dalam kelas draf pengecut tepi ini. Walaupun semua perhatian terarah ke tempat lain, dia telah dibayangi, tetapi dia mencatatkan 54 tekanan musim lalu dan 90.0 lebih gred hantaran PFF terhadap set hantaran sebenar.

Keuntungan dan Kerugian Luar Musim NFL 2022 – Lebih Had
Kesan Kecil: The Eagles memperoleh keuntungan bersih sebanyak $14.9 juta dengan kedudukan ke-26 dalam gaji yang diperoleh dan ke-32 dalam gaji hilang.

Mengapakah The Saints mengambil pilihan pusingan pertama kedua pada 2022? – PFT
The Saints baru-baru ini membuat drama untuk Deshaun Watson. Ini bermakna mereka sudah bersedia untuk membuat pelaburan besar untuk memilih dalam quarterback. Sekarang mereka mempunyai dua pilihan dalam 20 teratas, bolehkah mereka menghantar pilihan itu kepada, katakan, Giants di No. 5? Itu akan membolehkan Saints memotong barisan di hadapan bukan satu tetapi dua pesaing divisyen dalam 10 teratas, kedua-duanya berkemungkinan mempertimbangkan untuk mengambil quarterback — Panthers di No. 6 dan Falcons di No. 8.

Tyrann Mathieu melawat Orang Suci, mengikut laporan – Canal Street Chronicles
Sehari selepas perdagangan blokbuster, New Orleans Saints tidak selesai. Keselamatan ejen percuma Tyrann Mathieu sedang melawat New Orleans Saints, mengikut beberapa laporan. Dia akan melawat kemudahan pasukan bersama keluarganya, yang semuanya berasal dari kawasan itu. Mathieu telah meluangkan masa di luar musim ini untuk menunggu peluang yang sesuai dan telah menghabiskan minggu lalu melawat almamaternya LSU. Dia akan tinggal di negeri dan melawat pasukan kampung halamannya juga. Tiada tergesa-gesa untuk mana-mana pihak dan tiada yang akan berlaku.

The Saints mungkin telah menelefon harga permintaan permulaan mereka untuk Sean Payton pada 2023 – Blogging The Boys
Perkara paling berdaging yang diserahkan oleh New Orleans ialah 2023 pertama dan 2024 saat. Ada kemungkinan bahawa harga yang diminta untuk Sean Payton di luar musim akan datang mempunyai tingkat yang bermula di suatu tempat di sekitar sana dengan kepingan lain ditaburkan untuk menjadikannya semua berfungsi. Itu tidak kelihatan tidak masuk akal sama sekali jika anda percaya bahawa jurulatih yang anda niagakan adalah orang yang akan membawa pasukan anda mengatasi bonggol, tetapi Cowboys telah cuba mengatasi bonggol ini untuk masa yang lama. Adakah Sean Payton benar-benar mempunyai elixir ajaib atau adakah itu adalah impian mudah yang telah kita pegang selama sedekad sekarang? Masa akan menentukan.

Bawa pulang sebagai Giants memulakan program luar musim sukarela mereka – Big Blue View
Ketua jurulatih Brian Daboll ditanya pada hari Isnin sama ada dia lebih mementingkan halangan lari atau hantaran daripada terjahan menyerang. Itu, kawan-kawan, adalah cara licik untuk bertanya adakah anda lebih suka Ikem Ekwonu (penyekat larian mauling) atau Charles Cross (pelindung hantaran lancar) dalam Draf NFL 2022. Daboll mungkin baru di gig kejurulatihan ini, tetapi dia telah melatih selama 25 tahun dan jawapannya pastinya membuktikan dia tahu cara mengalihkan soalan. “Itu soalan yang bagus,” kata Daboll. “Lihat, tugas seorang penjaga garisan yang menyerang, terutamanya untuk terjahan kami, adalah untuk dapat mengekalkan lebar poket, melindungi mereka dari dalam dan mendapatkan pergerakan di garisan perebutan. Itulah dua perkara utama yang kami cari dalam barisan serangan kami dan itulah yang kami akan terus cari. Saya tidak fikir ada…sesetengah lelaki lebih baik dalam satu perkara daripada yang lain, tetapi pada penghujung hari, mereka harus mampu melakukan kedua-duanya untuk menjadi pemain yang berkesan untuk kami.” Jadi, itu bermakna Evan Neal. Betul, Dabes?

Taklimat Off Day #83: Pemenang & Kalah dalam perdagangan Eagles-Saints dengan Katherine Terrell – The SB Nation NFL Show
Rob “Stats” Guerrera dan Brandon Lee Gowton memecahkan perdagangan besar-besaran antara Eagles dan Saints. Kami mendapat pandangan orang Suci dengan Katherine Terrell yang membuat liputan pasukan untuk The Athletic. Mengapa Orang Suci melakukan ini? (1:35). Bolehkah New Orleans naik semula? (3:36). Adakah the Saints betul untuk menjalankannya semula dengan pemain/kakitangan yang sama? (4:32). Kemenangan atas atau bawah 7.5 untuk NOLA tahun depan? (6:48). Bagaimanakah Howie Roseman melakukannya? (12:42). Mengapa langkah ini tidak menjamin Eagles mendapat QB pada 2023 (16:00). Mengapa Jalen Hurts akhirnya kalah dalam perdagangan ini (22:09). Mengapa Jameis Winston akhirnya kalah dalam perdagangan ini (27:34). Peminat Eagles adalah pemenang utama perjanjian ini (31:26). Peminat Saints mungkin menghadapi masalah besar (34:13). Mengapa ODDcast hidup tanpa sewa di kepala RJ Ochoa (36:57).

Maklumat Media Sosial:

Halaman Facebook BGN: Klik di sini untuk menyukai halaman kami

Twitter BGN: Ikuti @BleedingGreen

BGN Instagram: Ikuti @BleedingGreenInsta

Pengurus BGN: Brandon Lee Gowton: Ikuti @BrandonGowton

Twitter Radio BGN: Ikuti @BGN_Radio

BGN Cameo: Klik di sini untuk mesej video yang diperibadikanWe want to say thanks to the author of this write-up for this incredible web content

Eagles “terperangkap di peringkat pertengahan NFL”


Check out our social media profiles , as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/