Eli Manning membincangkan masa depan Giants QB Daniel Jones di bawah HC Brian Daboll yang baharu

Dengan Daniel Jones bersiap sedia untuk musim 2022, pendahulunya membincangkan pemikirannya tentang masa depan quarterback muda itu dengan francais.

The Giants tidak angkat Pilihan tahun kelima Jones untuk musim 2022, menyediakan musim “make or break” untuk pemain berusia 25 tahun itu, yang menghadapi cabaran untuk membuktikan dia boleh menjadi masa depan New York di posisi quarterback.

Walaupun masih ada beberapa bulan lagi sebelum kita melihat sama ada Jones akan melaksanakan tugas itu, bekas rakan sepasukannya Eli Manning berkata pada Jumaat semasa Akademi Lulus Manning bahawa dia percaya Jones mungkin mempunyai peluang yang lebih baik untuk menembusi dengan bantuan kakitangan kejurulatihan baharu Giants, diketuai oleh ketua jurulatih Brian Daboll.

“Saya fikir dengan Jurulatih Daboll, dan apa yang mereka lakukan, dan kakitangan itu, dan (GM baharu) Joe Schoen, setelah berada di sekitar kemudahan itu, suasana telah berubah,” kata Manning dalam temu bual dengan Rhett Lewis dari NFL Network pada Akses Total NFL. “Jadi saya teruja untuk Daniel, saya tahu dia bekerja sangat keras dan anda tahu, telah melalui banyak kesalahan, banyak perubahan kejurulatihan, jadi harap ini boleh menjadi yang betul.”

Jones telah digubal sebelum musim 2019 dengan harapan bahawa dia boleh belajar daripada Manning yang mula-mula ketika itu dan berada dalam kedudukan utama untuk mengambil alih apabila francais QB menjelang persaraan Manning. Tetapi dalam tiga musim sejak Jones memasuki liga, bekas produk Duke itu tidak memenuhi jangkaan. Dia sering bergelut dengan kawalan bola, dan tidak dapat menunjukkan kepimpinan dan bakat yang konsisten yang diharapkan ramai daripada QB muda.

Masa Jones di New York sangat berbeza dengan beberapa tahun pertama Manning, di mana Manning mengetuai Giants merangkul gelaran NFC East pada musim pertamanya sebagai pemula dan memenangi Super Bowl hanya dalam tahun keempatnya. Tidak perlu dikatakan, tempoh Jones bersama Giants tidak begitu berjaya setakat ini, kerana New York belum lagi mencipta rekod kemenangan dengannya di bawah pusat.

Bagaimanapun, Manning dengan pantas berkata bahawa sebahagian besar kejayaannya sendiri boleh dikaitkan dengan konsistensi yang dimilikinya dalam bermain di bawah ketua jurulatih yang sama selama 12 tahun pertama kariernya. Jones sudah pun berada dalam kakitangan kejurulatihan ketiganya, selepas Pat Shurmur dan Joe Judge disingkirkan selepas dua musim menerajui setiap satu. Kini dengan Schoen dan Daboll mengambil alih, Jones perlu menyesuaikan diri dengan sistem lain. Manning menegaskan bahawa sentiasa perlu mempelajari kesalahan baharu menjadikannya lebih sukar untuk berkembang sebagai pemain dan pemimpin, yang mana Jones dijangka lakukan.

“Menjelang tahun kelima saya, saya telah melakukan kesalahan yang sama sepanjang masa, saya tahu itu, saya boleh melatihnya, pemain baru akan datang, saya bercakap bahasa yang sama seperti penyelaras serangan saya dan sebagai (bekas ketua jurulatih Tom ) Coughlin, dan jenis menyampaikan perkara yang sama,” kata Manning. “Dan dengan (Jones), semuanya baharu, dan ia sedang belajar, dan dia secara konsisten cuba belajar dan belajar serta belajar, dan ia hanya mengambil sedikit masa sebelum semuanya meresap.”

Tetapi dengan Daboll kini menerajui, ada harapan bahawa keadaan di New York boleh berubah. Daboll baru-baru ini berkhidmat sebagai penyelaras ofensif untuk Buffalo Bills, tempat beliau membangunkan Josh Allen menjadi salah satu quarterback teratas dalam liga. Jika perasaan Manning tentang pengaruh positif Daboll terhadap organisasi adalah betul, Jones mungkin boleh bekerja dengannya dan berkembang menjadi pemain yang dimahukan oleh Giants — seseorang untuk membawa mereka ke era kejayaan baharu.

We want to give thanks to the author of this post for this remarkable content

Eli Manning membincangkan masa depan Giants QB Daniel Jones di bawah HC Brian Daboll yang baharu


Find here our social media accounts as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/