Enam perdagangan NFL yang kami ingin lihat: Bradley Chubb kepada Cowboys, Brandin Cooks kepada Packers

Nama terbesar sudah pun hilang NFL pasaran perdagangan, dengan 49ers mendarat lari balik Kristian McCaffrey minggu lepas. Dan juga Philadelphia Eagles dan Ketua-ketua Bandar Kansas masing-masing membuat percikan minggu ini, dengan Philadelphia menambah beruang pass-rusher Robert Quinn kepada pertahanan yang sudah mengagumkan, dan juga Ketua memperoleh elektrik Kadarius Toney daripada Gergasi.

Tetapi banyak tipu muslihat kekal apabila tarikh akhir ET 4 petang Selasa semakin hampir.

Sebilangan pesaing yang dijangkakan telah goyah semasa regangan awal musim ini. Pasukan ini mungkin melihat kepada pasaran perdagangan untuk membantu diri mereka kembali ke landasan yang betul.

Oleh itu, sambil kami menunggu untuk melihat bagaimana keadaan berlaku, kami mencari idea tentang tawaran yang mungkin atau mungkin tidak berlaku — tetapi, pada pendapat kami, sepatutnya.

The AthleticJeff Howe dan Mike Jones mengemukakan tiga cadangan setiap satu. Seorang penulis memperincikan mengapa setiap perjanjian masuk akal, dan yang lain menerangkan mengapa ia mungkin tidak.

Tiga cadangan perdagangan Mike Jones

Penerima luas Texas Brandin Cooks kepada Pembungkus untuk pilihan pusingan kelima

sebab Jones: Aaron Rodgers dan Packers amat merindui Davante Adams, dan tiada sesiapa di pasaran perdagangan yang boleh mengisi sepenuhnya kasut tersebut. Tetapi pada masa ini, Rodgers sangat memerlukan penerima lebar veteran yang memahami konsep kesalahan dan di mana dia dijangka berada pada setiap masa. Tukang masak – terkandas di Houston, di mana orang Texas berkemungkinan akan bersaing untuk pilihan utama draf – boleh tolong. Dia bermain dalam kesalahan yang sama untuk rakan baik jurulatih Packers Matt LaFleur, Sean McVay semasa ahli domba jantan pada 2018 dan 2019 (LaFleur berkhidmat sebagai penyelaras serangan Rams pada 2017). Pada usia 29 tahun, Cooks masih mempunyai banyak baki di dalam tangki sambil keluar dari musim 1,000 ela berturut-turut. Secara keseluruhannya, Cooks telah mengatasi markah 1,000 ela dalam enam daripada tujuh musim terakhir semasa persinggahan di New Orleans, New England, LA dan Houston. Walaupun sesetengah penerima yang luas bergelut untuk mencari keselesaan dengan pasukan pertengahan musim baharu, Cooks akan mempunyai peluang yang baik untuk membuat impak yang hampir serta-merta.

Howe mengapa tidak: Kali terakhir Packers berdagang untuk penerima lebar, ia melibatkan rakan Rodgers Randall Cobb. Sebahagian daripada Packers’ masalah yang menyinggung perasaan musim ini adalah kekurangan kepercayaan Rodgers dengan penerima muda. Jadi persoalannya ialah sama ada Rodgers dan Cooks boleh mencipta kimia segera yang mencukupi untuk membuat perbezaan yang ketara, dengan Packers pada dasarnya dalam mod menang-sekarang untuk 10 perlawanan terakhir. Itu tidak bermakna Green Bay harus mengibarkan bendera putih dan mengabaikan semua pemerolehan penerima yang berpotensi, tetapi harus ada beberapa tahap keraguan yang terlibat.

PERGI LEBIH DALAM

Pilihan Vic, Minggu 8: Aaron Rodgers mempunyai pendapat tentang Packers

Patriots tackle ofensif Isaiah Wynn kepada Rams untuk pilihan pusingan tengah

sebab Jones: Juara bertahan Super Bowl Rams telah bergelut dengan baik musim ini, dan banyak perkara itu berkaitan dengan kecederaan di sepanjang barisan serangan mereka. Melalui enam perlawanan, Matthew Stafford telah dipecat sebanyak 22 kali (jumlah ketiga tertinggi dalam liga), dan purata Rams hanya 70.5 ela bergegas setiap perlawanan (ke-31 dalam NFL). Selepas kehilangan tackle kiri Joe Noteboom kepada tendon Achilles yang terkoyak minggu lalu, rasa tergesa-gesa keluarga Rams untuk mengukuhkan barisan semakin meningkat. Wynn, pilihan ke-23 dalam draf 2018, menghabiskan tiga musim terakhir di bahagian kiri untuk New England tetapi tidak disenangi oleh kakitangan kejurulatihan. Perdagangan kepada Rams boleh memberi manfaat kepada semua pihak yang terlibat.

Howe mengapa tidak: Wynn sedang mengalami musim terburuknya di New England, walaupun wajar untuk tertanya-tanya sejauh mana langkah untuk melakukan terjahan kanan telah menyebabkannya hilang. Tetapi walaupun dengan pemikiran itu, Patriots perlu selesa dengannya Marcus Cannon dan Yodny Cajuste pada pukulan tepat untuk 10 perlawanan terakhir. Mereka juga perlu beroperasi di bawah kemungkinan tekel kiri Trent Brown akan terlepas masa, kerana dia tidak berjaya melalui musim penuh sejak 2018 (salah satu daripada hanya dua kali dalam kerjayanya selama lapan tahun yang berlaku). Dengan situasi QB Patriots di luar landasan pada masa ini, langkah yang mengurangkan barisan serangan — tanpa mengira perasaan peminat Patriots tentang Wynn — mungkin bukan untuk kepentingan terbaik mereka.

Broncos penerima luas Jerry Jeudy kepada burung gagak untuk dua pilihan pusingan tengah

sebab Jones: Tidak mungkin Raven akan selaras dengan Ketua dan Bil-bil jika mereka tidak mendapat Lamar Jackson beberapa senjata yang lebih konsisten dan berkesan. Jeudy, yang mempunyai purata 17 ela atau lebih baik setiap tangkapan dalam dua daripada tiga musim NFLnya, pasti membantu memenuhi keperluan ini. Jeudy telah disebut sebagai sasaran berpotensi untuk Green Bay, tetapi Packer brass dan Rodgers mungkin lebih suka veteran. The Giants and Rams juga telah disebut sebagai destinasi berpotensi untuk Jeudy, tetapi Baltimore dan Jackson memerlukan seseorang seperti dia dalam cara yang paling teruk.

pergi lebih dalam

PERGI LEBIH DALAM

Pilihan tarikh akhir perdagangan NFL untuk semua 32 pasukan: Jerry Jeudy, Cam Akers dan banyak lagi

Howe mengapa tidak: Saya semua dalam pada yang ini. Saya tidak boleh memberikan “mengapa tidak”. Kesalahan Ravens mempunyai penekanan yang berat pada permainan memecahkan permainan, sama ada dengan Jackson atau pemain kemahiran olahraga, dan Jeudy akan menambahnya. Ia juga boleh menjadi taktik rundingan yang bagus untuk pengurus besar Eric DeCosta untuk menunjukkan kepada Jackson bahawa mereka akan membuat langkah untuk meningkatkan bakat serangan di sekelilingnya. Jeudy belum berlepas di Denver, tetapi siapa sebenarnya sejak dia tiba di sana pada 2020? Dia telah membuat beberapa permainan yang mengesahkan bakat dunia bola sepak yang dilihat daripadanya di Alabama, dan dia akan mempunyai peluang hebat untuk menghidupkan semula potensi itu di Baltimore.

1666970862 434 Enam perdagangan NFL yang kami ingin lihat Bradley Chubb kepada


The Lions nampaknya tidak mungkin memperdagangkan TJ Hockenson. Tetapi adakah pilihan pusingan pertama akan membuat perjanjian? (Kirthmon F. Dozier / USA Today)

Tiga cadangan perdagangan Jeff Howe

singa hujung ketat TJ Hockenson kepada Bucs untuk pilihan pusingan pertama 2023, pilihan pusingan keempat 2024

Kenapa: OK, jadi tidak ada sebab untuk mempercayai Hockenson di blok perdagangan, tetapi ini akan menjadi tawaran yang sukar untuk diabaikan oleh Singa. Mereka sudah mempunyai trek dalaman pada pilihan lima teratas dengan pemilihan draf mereka sendiri, yang sepatutnya digunakan pada quarterback, dan satu lagi pusingan pertama dari Rams. Lempar dalam pilihan pusingan pembukaan ketiga, dan Lions akan mengawal papan draf. Mungkin mereka bernasib baik untuk mendapatkan quarterback dan – mungkin melalui perdagangan lain – Alabama pass rusher Will Anderson untuk berpasangan Aidan Hutchinson. Bagi Bucs, isu serangan mereka tidak dapat dikesan pada satu titik, tetapi kekurangan hujung ketat berkaliber bintang pastinya tidak membantu. Hockenson di bawah kontrak melalui pilihan tahun kelimanya pada 2023, jadi itu penting juga. Selain daripada melakukan kesalahan mereka secepat mungkin, Bucs juga perlu memikirkannya Tom Bradymasa depan. Brady, seorang ejen percuma yang akan datang yang tidak boleh ditandakan, hanya boleh memilih untuk bersara, atau mungkin dia akan bimbang bahawa kesalahan itu tidak boleh diperbaiki dalam keadaan semasa dan cuba bermain di tempat lain. Ia boleh dibayangkan penambahan Hockenson boleh memainkan peranan dalam mempengaruhi keputusan itu.

Mengapa tidak Jones: Itu harga yang mahal, dan memandangkan mereka mungkin perlu menggunakan pemain pusingan pertama pada quarterback musim depan, saya tidak nampak Bucs bercabang terlalu banyak. Ya, hujung ketat kaliber Hockenson akan membantu. Tetapi tidak pada harga itu.

Pelapis barisan Broncos Bradley Chubb kepada Koboi untuk pilihan pusingan ketiga 2023 dan 2024

Kenapa: Pasukan Cowboys mempunyai pertahanan liga yang paling tabah, dan Chubb mungkin merupakan pertahanan paling berbahaya di blok perdagangan. Dallas akan kekal berbahaya seperti Micah Parsons membenarkan mereka, tetapi penambahan Chubb akan menimbulkan satu lagi sakit kepala untuk menentang kesalahan. Penyelaras pertahanan Dan Quinn boleh membina tergesa-gesa hantaran DeMarcus Lawrence, Dorance Armstrong dan Chubb, kemudian berikan Parsons genap lebih banyak kebebasan untuk bergerak. Bagi Broncos, Chubb masih berbaloi untuk dibina, tetapi pertahanan mereka akan kekal kukuh tanpa mengira dan mereka perlu mendapatkan semula draf aset selepas perdagangan Russell Wilson. Jika mereka tidak percaya Chubb akan menandatangani sambungan selepas musim – atau jika mereka percaya dia akan melebihi bajet mereka – masuk akal untuk memindahkannya sekarang.

pergi lebih dalam

PERGI LEBIH DALAM

Pemain Broncos dalam ceramah perdagangan Bradley Chubb: ‘Semoga dia bersama kami untuk masa yang lama’

Mengapa tidak Jones: Lelaki, pertahanan Cowboys yang sudah jahat menjadi lebih berbahaya, ya? Saya suka, tetapi mungkin ada pasukan yang lebih terdesak dalam mengejar Chubb. satu? The Rams, yang masih sangat merindui Von Miller dan ingin menambah pass-rusher pada tarikh akhir. Mereka tidak mempunyai pilihan pusingan pertama untuk menjuntai, tetapi mereka mempunyai pusingan kedua dan ketiga pada 2023.

burung helang pusat Matt Hennessypengawal burung gagak Ben Cleveland, orang Bengal pengawal Jackson CarmanPatriot terjahan kanan Isaiah Wynn, terjahan kiri Eagles Andre Dillard kepada Rams

Falcons menerima: 2023 pilihan pusingan keenam

Burung gagak menerima: 2023 pilihan pusingan keenam

Bengal menerima: 2023 pilihan pusingan ketujuh

Patriot menerima: Pilihan pusingan keempat 2024

Helang menerima: 2024 pilihan pusingan ketiga

Kenapa: Kami terpaksa mencari melalui beberapa almari storan lama untuk mencari beberapa pilihan draf ganti Rams, dan mereka mempunyai aset pusingan lewat tambahan kerana dagangan sebelumnya. Memang, mereka mungkin tidak akan membuat draf lagi, tetapi California Selatan adalah tempat yang indah untuk diterokai pada akhir April. Kembali ke landasan, tidak, tidak realistik untuk mempercayai Rams akan merombak keseluruhan barisan serangan mereka pada pertengahan musim, tetapi pilihan ini wujud jika mereka bersedia untuk melalui laluan yang sangat tidak konvensional. Barisan mereka telah mengecewakan mereka semasa permulaan 3-3 mereka, dan ia adalah kawasan yang tidak mendapat perhatian yang mencukupi dalam draf baru-baru ini, jadi mereka boleh meminjam daripada draf masa hadapan untuk membawa diri mereka menuju ke arah yang lebih baik. The Athletic‘s rentak wartawan menimbun a senarai calon perdagangan minggu lepas, dan mereka secara kebetulan termasuk dua tackle, dua pengawal dan pusat. Semuanya jatuh ke tempatnya.

Mengapa tidak Jones: tahan! Anda baru sahaja menipu Wynn saya kepada idea Rams, jadi saya katakan sama sekali tidak. Perjanjian anda tidak berjaya! Haha, secara seriusnya, saya suka pemikiran agresif dalam merombak keseluruhan barisan serangan, tetapi saya tidak nampak ini berlaku. Saya rasa Rams ingin menangani kedua-dua belah bola, dan mereka hanya mempunyai bilangan pilihan draf yang terhad untuk memperoleh bakat. Jadi, seorang penjaga garisan yang menyerang, ya. Dan kemudian pass-rusher, yang mungkin memerlukan berbilang pilihan untuk selamat.

(Foto teratas Brandin Cooks: Cooper Neill / Getty Images)

We would like to give thanks to the author of this short article for this amazing content

Enam perdagangan NFL yang kami ingin lihat: Bradley Chubb kepada Cowboys, Brandin Cooks kepada Packers


You can view our social media profiles here and additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/