ESPN merindui kisah besar di penghujung siri Rangers-Hurricanes

Pada ketika ini kita harus bersyukur dengan apa yang bukan ESPN. Ia bukan, sebagai contoh dan alhamdulillah, Saluran Pembedahan Invasif Do It Yourself atau Rangkaian Membaiki Kebocoran Gas Rumah.

Jika ESPN tidak tahu sebelum siri playoff Piala Rangers-Hurricanes Stanley tujuh perlawanan, ia perlu tahu selepas Permainan 3. Dan ia perlu mengingatinya sebagai keutamaan utamanya ialah barisan jabat tangan penutup siri.

Sepanjang Permainan 3, 4 dan 6, semua di Garden, bekas penjaga gol Renjer Tony DeAngelo diejek, beramai-ramai, setiap kali dia bermain puck. DeAngelo tahun lepas menjadi persona non grata di sini, yang memuncak dengan pergaduhan selepas perlawanan dia dengan penjaga gol sandaran Alexandar Georgiev.

DeAngelo, seorang penggerak puck berbakat dari New Jersey, pada dasarnya telah dipecat. Dia seterusnya menandatangani dengan ‘Canes.

Sekali lagi, jika ESPN memasuki siri ini tanpa mengetahui perkara ini, ia tidak mungkin mendakwa kejahilan selepas Permainan 3. “Ikuti DeAngelo ke Georgiev semasa berjabat tangan!” maka hendaklah dibulatkan dengan dakwat merah tebal dan diedarkan kepada seluruh anak kapal.

Isnin, selepas Rangers memenangi Permainan 7, ESPN sebenarnya mengikut DeAngelo semasa dia melalui garisan berjabat tangan itu … sehingga dia hampir sampai ke Georgiev.

Tony DeAngelo dan Henrik Lundqvist
Tony DeAngelo dan Henrik Lundqvist
Imej Getty; AP

Pada masa itu, ESPN melompat dari pukulan! Ia kemudian kembali kepada DeAngelo selepas dia melepasi Georgiev!

Kami baru-baru ini mendengar bahawa inflasi sangat teruk sehinggakan gambar kini hanya bernilai 200 patah perkataan, tetapi tiada perkataan untuk menggambarkan kesilapan ESPN terbaru ini.


Bantahan lagu Kapler sangat menyesatkan

Isyarat kebajikan yang tidak senonoh telah menjadi pembaziran masa baharu negara.

Pengurus gergasi Gabe Kapler tidak akan lagi menunjukkan dirinya di dalam atau berhampiran ruang istirahat semasa lagu kebangsaan untuk membantah penembakan besar-besaran. Itu sudah tentu haknya, dan jika badannya tidak berada di tempat yang betul, mungkin kepalanya.

Tetapi apa yang bernilai? Bagaimanakah ia menyelesaikan atau menangani masalah secara minimum? Pembunuhan mana yang dikira dan mana yang tidak?

Baru-baru ini, beberapa majlis perbandaran dan negeri memutuskan bahawa mereka tidak akan lagi menggunakan perkataan “ketua,” seperti dalam Ketua Polis dan Ketua Pegawai Eksekutif, kerana “ketua” tidak menghormati orang asli Amerika. Ketua itu berasal daripada perkataan Perancis “chef,” untuk ketua, tidak mengapa.

Saya menyokong kehilangan “Redskins” sebagai nama samaran pasukan NFL kerana ia secara langsung memperuntukkan perlumbaan. Walau bagaimanapun, sentimen untuk menghapuskan Braves, Warriors dan Chiefs adalah bodoh kerana mereka merujuk kepada keluhuran, semangat dan keberanian orang India Amerika.

Menghapuskan ketua dalam gelaran adalah tidak masuk akal. Apabila orang menyebut “ketua pegawai kewangan” mereka tidak melihat Geronimo dalam hiasan kepala berbulu, mereka melihat seorang lelaki dalam sut.

Dan menggunakan huruf besar “hitam” seperti dalam perlumbaan kulit hitam, telah mengubah apa?

Tetapi jika Kapler mahu mengaitkan atau mengeksploitasi lagu kebangsaan untuk membantah pembunuhan beramai-ramai, dia sangat sesat.


Mengapa kebenaran yang mudah dilihat selalu dielakkan semasa siaran YES Yanks?

Selasa, inning pertama, Gleyber Torres mencecah satu dalam ke kiri-tengah kemudian menceroboh masuk ke dalam pusingan larian rumahnya terlebih dahulu. Baru dia sedar bahawa ia telah terhantuk tinggi dari dinding. Dia dipanggil keluar di tempat ketiga selepas terlebih menggelongsor beg apabila dia sepatutnya menarik di tempat ketiga, berdiri.

Ia mengambil beberapa tayangan semula dan lebih daripada separuh inning sebelum Michael Kay memotong ke inti masalah — Torres terpaksa menghidupkannya lewat kemudian melepasi tempat ketiga kerana dia perlahan untuk berjoging.

Namun Carlos Beltran, yang tidak berhenti bercakap jelas, memilih untuk mengambil permainan ini, manakala David Cone meminta Torres dengan kebiasaannya “dia fikir” ia telah keluar.

Gleyber Torres, yang tidak memecut keluar dari kotak, tercampak keluar selepas cuba meregangkan dua gol kepada tiga kali ganda semasa perlawanan menentang Angels baru-baru ini.
Gleyber Torres, yang tidak memecut keluar dari kotak, tercampak keluar selepas cuba meregangkan dua gol kepada tiga kali ganda semasa perlawanan menentang Angels baru-baru ini.
NY Post: Charles Wenzelberg

Walau apa pun, kembali ke tempat duduk Torres, tersenyum, menerima pukulan tinggi selepas tanpa perlu membuat keputusan di tempat ketiga dalam permainan yang kurang standard, Aaron Boone Baseball.


Rob Manfred dan MLB terus menolak besbol yang bongkak, tidak produktif, membakar lawan sebagai satu cara untuk hati kanak-kanak, orang bodoh yang suka memanjakan.

Tidakkah sesiapa di MLB sedar bahawa sukan mengalami kekurangan pengadil belia dan liga dan pegawai permainan di seluruh negara yang telah memilih untuk bertindak daripada memanjakan peningkatan tingkah laku yang tidak beradab, kesat di kalangan pemain, jurulatih dewasa dan penonton, terutamanya ibu bapa kanak-kanak?

Minggu ini, prospek liga kecil Yankees, Anthony Seigler membuat berita apabila dia melakukan pukulan pemukul selepas melakukan larian rumah. Kecuali ia bukan larian rumah dan Seigler dibuang di tempat kedua untuk menamatkan permainan.

Hei, pemukul lari untuk pasukan lain!

Pada masa itu, pasukan Seigler’s Hudson Valley tewas, 6-2!

Namun MLB Network terus melancarkan gulungan “Best Bat Flips” dan, seperti yang dinyatakan oleh pembaca Ron Perri untuk kami, minggu ini MLB.com memasukkan sekeping yang bermula, “Tiada apa-apa dalam besbol yang lebih menarik daripada bat-flip yang ditetapkan masa dengan sempurna.”

Nah, bebola kacang dan pergaduhan sekali-sekala yang dicetuskan oleh tindakan membesarkan diri secara berlebihan juga boleh menjadi menarik.

Rangkaian MLB dan tapak webnya diisi dengan besbol serba-serbi saya, daripada “Memorial Day Weekend’s Best Bat Flips” kepada arahan video, “Learn To Bat-Flip.”

Ya, teruskan desensitisasi kanak-kanak, ubah mereka menjadi orang yang mementingkan diri sendiri dan kami akan terus memanggilnya sukan.


Vinicius Junior dari Real Madrid menjaringkan gol pada separuh masa kedua untuk memberikan Real Madrid kemenangan 1-0 ke atas Liverpool dalam perlawanan akhir Liga Juara-Juara, Sabtu, yang dilihat di CBS.

Pada separuh masa pertama, penganalisis Rob Green berkata bahawa Vinicius sangat kasar dan keliru apabila dia tiba dari Brazil sehingga rakan sepasukan berkata, “Jauhkan bola daripadanya, saya rasa dia bermain untuk pihak lain.”

Francesa dibakar oleh Blueshirts

Pada podcast pertaruhannya, Isnin, Mike “Pilihan Saya Bernilai” Francesa menguburkan satu lagi kegemaran tempatan, mendakwa Rangers akan tewas dalam Game 7 kepada Carolina kerana ‘Canes “adalah pasukan yang sangat dilatih.”

Lelaki kami yang mengendalikan @backaftathis untuk mendedahkan “Mari Bersikap Jujur” Mike sebagai pakar yang diurapi sendiri yang jarang betul dan jarang jujur, menulis bahawa pada masa Francesa terdengar menggembar-gemburkan ‘Canes kerana jurulatih mereka, dia pasti bertaruh Francesa 10 grand dia tidak tahu nama jurulatih mereka (Rod Brind’Amour).

Mike Francesa
Mike Francesa
Imej Getty untuk Dewan Kemasyhuran Radio

Bukan untuk membebankan peminat Yankees dengan kenangan buruk, tetapi banyak kekurangan Gary Sanchez diingatkan, pada hujung minggu, oleh kecekapan penangkap Yankee baharu Jose Trevino.

Trevino, di padang di luar dan di dalam tanah kepada pemukul tangan kanan, menghentikan bola dengan melakukan pukulan belakang dengan sarung tangan terbuka luas.

Sanchez tidak cuba untuk menghentikan bola, dia cuba menangkapnya, dengan pukulan kilas, ingin merebut padang dengan sarung tangan tertutup seperti baseman pertama. Itulah sebabnya padang sering terpaksa dikejar ke arah hentian belakang.


Nota ganti untuk mencari tempat perlindungan:

Tujuh daripada 10 Harimau yang memukul, Ahad, mencecah di bawah .200. Analitis, sayang!

John Smoltz
John Smoltz
Imej Getty

Carlos Beltran minggu ini mencadangkan bahawa panggilan swing yang diperiksa harus tertakluk kepada ulasan ulang tayang.

ESPN2, semasa Phils-Mets Ahad, menyiarkan grafik tujuh padang terakhir Chris Bassitt kepada Kyle Schwarber. Walaupun anda mengambil berat untuk membacanya, anda tidak boleh. Ia muncul tepat dua saat sebelum ia hilang di bawah tayangan semula.

Pembaca Richard Kelly mengenai penganalisis besbol utama Fox, John Smoltz, seorang lagi yang ketidakupayaan untuk berdiam diri walaupun seketika telah tidak dirawat: “Dia seperti peminat terkutuk yang mesti ada pada isteri saya untuk tidur.”

Sukakan skrin berpecah semasa Piala Stanley dimainkan di ESPN yang menggalakkan penonton menonton Piala Stanley di ESPN.

Perbicaraan Johnny Depp-Amber Heard itu berlangsung lebih lama daripada perkahwinan mereka.


Yankees
Matt Carpenter, logo WB Mason
Jason Szenes; Wikipedia

Serupa: Pembaca Mike Rowan menyerahkan Yankee Matt Carpenter baharu dan pengawal kanan Stadium Yankee WB Mason.

We would like to say thanks to the author of this short article for this amazing material

ESPN merindui kisah besar di penghujung siri Rangers-Hurricanes


Explore our social media profiles along with other related pageshttps://paw6.info/related-pages/