Fakta Bola Sepak Fantasi atau Fluke: Reaksi Renee terhadap Minggu 2

Setiap minggu, kami akan menyelami pemahaman tentang persembahan fantasi yang paling mengejutkan daripada aksi NFL. Ini ialah pemain yang menang — atau mungkin kalah — perlawanan fantasi anda. Kami suka fikir kami tahu beberapa perkara selepas Minggu 1, tetapi cuba mentafsir apa itu fakta dan apa itu kebetulan boleh mengikat otak anda. Terdapat pelbagai sebab bahawa membuat keputusan yang logik gagal di tepi jalan dalam bola sepak fantasi (lihat sebahagian daripada mereka di sini).

Mari kita daftar masuk dengan beberapa kejutan Minggu 2 dan fikirkan perkara yang perlu kita jangkakan pada masa hadapan.

Fakta atau Fluke?

Tua Tagovailoa, QB, Miami Dolphins

Apabila saya mencari ketidakcekapan pramusim dalam kedudukan, saya suka mencari QB berpangkat rendah yang mempunyai banyak penangkap hantaran di peringkat teratas. Dalam kes Tua, pasukannya keluar dan mendapati dia bakat terbaik yang ada untuk semua tetapi memastikan perkembangannya pada tahun kedua. Bukit Tyreek dan Jaylen Waddle boleh dengan jelas hidup bersama dan berkembang maju dalam kesalahan ini. Dalam penentuan bola sepak dengan Baltimore, Tagovailoa melontar 50 hantaran – enam untuk touchdown (dengan 469 ela hantaran).

Persembahan liar ini jatuh ke dalam FLUKE bin jika tidak ada sebab lain selain A) Pasukan Ravens ini tidak mempunyai kekuatan penuh secara pertahanan dan B) Sesiapa yang mempunyai enam TD atau 400+ ela adalah permainan kebetulan. Tiada siapa yang sepatutnya menjangkakan tahap pengeluaran itu setiap minggu dan ini berkemungkinan permainan terbaiknya musim ini. Saya mengesyaki daya saing permainan turut menyumbang, dengan mengekalkan tekanan untuk menjaringkan gol lagi dan lagi; ribut yang sempurna untuk persembahan kebetulan. Apa yang dikatakan, Tua sepatutnya bermula setiap minggu dalam semua liga SuperFlex atau 2QB.

Christian Kirk, WR, Jacksonville Jaguars

Enam tangkapan Kirk pada enam sasaran untuk jarak 78 ela dan dua markah akan lebih menonjol pada minggu biasa. Tetapi tidak, kami mempunyai TUJUH penerima lebar yang hebat menangkap dua atau lebih touchdown dalam Minggu 2!

Dengan Kirk, lebih jelas bahawa dia juga mempunyai enam tangkapan untuk jarak 117 ela dalam Minggu 1 pada 12 sasaran. Trevor Lawrence adalah sempurna untuk kebanyakan separuh masa pertama dalam kemenangan besar ke atas Indianapolis, menamatkan permainan dengan peratusan penyiapan 83.3. Itu tidak akan menjadi mingguan FAKTAtetapi satu perkara yang sepatutnya: Kimia Lawrence dengan Kirk adalah nyata.

Jonathan Taylor, RB, Indianapolis Colts

Yikes.

Sungguh malapetaka permainan ini untuk Taylor, rakan-rakannya, keluarga dan pengurus fantasinya. Dengan sembilan percubaan tergesa-gesa yang kejam dan satu sasaran untuk Taylor, tidak hairanlah Colts dihalang oleh Jacksonville. Penggunaan rendah jenis ini untuk Taylor tidak sepatutnya berlaku lagi; dia purata 6.0 YPC pada hari itu, lebih baik sedikit daripada 5.2 YPCnya pada Minggu 1. Walaupun saya benar-benar mengambil berat tentang Matt RyanKeupayaan untuk mengetuai serangan yang dinamik, saya menjangkakan Colts akan memberi makan kepada Taylor pada hujung minggu depan lawan Kansas City dan seterusnya.

Satu lagi nota yang menggemari a FLUKE keputusan di sini: Jaguars licik pandai mengambil pemain terbaik lawan. Mereka mengadakan Terry McLaurin kepada dua tangkapan (walaupun satu adalah untuk touchdown) pada Minggu 1, dan kes yang benar-benar menonjol ialah apabila mereka mengalahkan Bil pada Minggu 9 tahun lepas. Josh Allen mempunyai permainan fantasi terburuknya musim ini, dengan sifar touchdown, dua memintas dan empat guni. Tuliskan kata-kata Taylor ini dalam ruangan kebetulan, dan mulakan dia dengan keyakinan minggu depan.

Juju Smith-Schuster, WR, Ketua-ketua Bandar Kansas

Bukan sahaja kebanyakan daripada kita peminat bola sepak fantasi berfikir kita tahu pasukan apa sepatutnya dengan pemain kemahiran (kami), sesetengah daripada kami mengalami Bias Optimisme. Sebenarnya, majoriti orang begitu, yang bermakna kita lebih cenderung untuk mempercayai berita baik daripada berita buruk, mempercayai laporan cuaca positif berbanding laporan negatif dan terus memulakan Smith-Schuster dalam setiap liga, kerana MENGAPA DIA TIDAK DAPAT KEMBALI KE BORANG 2018 BELIAU DENGAN PATRICK MAHOMES BALING BOLA DIA?

Adakah pengurus fantasi bersedia untuk kehilangan kesabaran yang masih ada dengan JuJu? (Foto oleh Cooper Neill/Getty Images)

Minggu 1 mengecewakan, tetapi masih ok; Smith-Schuster melihat tujuh sasaran dan menyusun enam tangkapan untuk 79 ela. Tetapi Minggu 2 menyaksikan sasarannya jatuh kepada hanya tiga, yang mana dia menangkap dua untuk 10 ela menerima. Mahomes berkata dia akan mencampurkannya dengan Hill pergi dan dia tidak berbohong. Lima daripada tujuh sentuhannya yang lulus adalah kepada TE atau RB.

FWIW, saya sedang bertanding dengan JuJu untuk Minggu 3, yang, jika keputusan masa lalu menunjukkan hasil masa depan, bermakna dia akan menjaringkan lima sentuhan menurun berbanding Indianapolis. Sama-sama.

Kyle Pitts, TE, Atlanta Falcons

sekali lagi? Sigh, ya sekali lagi.

Malah, ia lebih teruk, dan Pitts kini TE32 dalam pemarkahan PPR. Daripada dua tangkapan pada tujuh sasaran pada Minggu 1, apabila Falcons mendahului kebanyakan permainan hanya untuk tewas pada saat terakhir kepada New Orleans, kepada dua tangkapan pada tiga sasaran dalam permainan di mana Falcons mengekori Rams sepanjang perlawanan. Dua skrip permainan yang sangat berbeza dengan dua hasil yang serupa untuk Pitts adalah membimbangkan. Selain itu, Atlanta mempunyai peratusan permainan hantaran kelima terendah (48.8 peratus) sepanjang dua minggu, dengan Drake London memegang bahagian sasaran 32.2 peratus. Tiada TE lain yang mengambil kelantangan daripada Pitts, nampaknya begitu Marcus Mariota dan/atau kakitangan kejurulatihan yang menyerang tidak melihat Pitts sebagai senjata penerima yang berdaya maju yang kami lakukan. Sudah tentu, sebahagian daripada persamaan ialah pertahanan memandang serius Pitts, kerana dia telah menjadi sasaran liputan pertahanan bintang Saints dan Rams.

Namun, jika anda merangka Pitts lebih awal, anda telah menekan butang panik di sini. Masih terlalu awal untuk berputus asa dan melakukan sesuatu yang drastik seperti menjatuhkannya, tetapi anda boleh memukul rakan seperjuangan yang berharap Pitts akan jatuh kepada mereka dalam draf untuk perdagangan. Terdapat penghujung yang cukup ketat pada penepian untuk distrim selama beberapa minggu (lihat blurb Kmet di bawah, atau pertimbangkan untuk menambah salah satu kegemaran pramusim saya, Irv Smith Jr.untuk menggantikannya).

Jika anda boleh memanfaatkan Pitts untuk mengukuhkan situasi fleksibel RB/WR anda melalui perdagangan, dia melakukan lebih banyak untuk anda daripada yang dia lakukan. Sebaliknya, kami tidak begitu berada di wilayah Sunk Cost Fallacy dengan Pitts. Ya, anda melaburkan modal draf yang besar kepadanya dan ia masih belum membuahkan hasil, tetapi musim masih jauh dari tamat. Jika anda boleh terus menyenaraikannya dengan selesa; Saya tidak fikir anda akan kecewa sepanjang tahun.

Pemulihan mungkin berlaku sebaik hujung minggu ini lwn Seattle, setakat ini perlawanan terbaik yang pernah dilihat oleh Falcons. Selain itu, jika anda memegang Pitts, nama pasukan fantasi anda tidak berkesudahan — Pitts of Despair, Money Pitts dan sebagainya.​

Hit Pantas: Fakta

Carson Wentz: Adakah Wentz yang baru Sepupu Kirk? Atau lebih baik? Dia QB3 fantasi selama dua minggu, dengan lebih 30 mata fantasi dalam setiap perlawanan. Terdapat banyak bakat di sekelilingnya, dari rookie Jahan Dotson kepada Terry McLaurin kepada Curtis Samuel dan Antonio Gibson. Itu, dan cara pelanggaran ini berdaya saing dan agresif melalui dua perlawanan membuatkan saya percaya.

Amon-Ra St. Brown: Dia hampir seorang diri menyedarkan peminat Lions daripada kemurungan yang mendalam selama bertahun-tahun. Michigan boleh menonton bola sepak pada hari Ahad lagi (tepat pada masanya juga, dengan memohon maaf kepada peminat Michigan State) dan pengurus fantasi yang mempercayai pelarian akhir musim St. Brown boleh memveto semua tawaran perdagangan yang mereka perolehi untuk Dewa Matahari. Dia mendapat kepercayaan dari QBnya dan kebolehan bermain untuk mengekalkan larian prolifik ini sepanjang musim.

Cole Kmet: Beberapa perkara lebih kuat daripada Optimisme Bias, dan ini adalah saya mengakui kekalahan apabila bercakap tentang Kmet. Anda fikir ia tidak baik untuk Pitts, baik, Kmet terikat pada TE70 dengan mata fantasi sifar pada dua sasaran. ADP beliau ialah TE12. Bendera putih berkibar … pergi dapatkan Gerald Everett, Logan Thomas atau Evan Engram.

Noah Brown: Seseorang terpaksa bangkit untuk menjadi WR2 apabila Amari Cooper meninggalkan Dallas, dan dengan kenaikan serentak Cooper Rush, nampaknya ialah Brown. Ia sama sekali tidak biasa bagi penerima yang agak tidak dikenali yang telah berlatih dengan sandaran untuk mengambil bahagian tengah apabila QB sandaran dipromosikan. CeeDee Lamb masih lelaki, tetapi Brown menangkap lima daripada tujuh sasaran untuk lebih banyak ela menerima daripada Lamb, termasuk skor dalam Minggu 2, harus berada dalam radar penepian anda.

Hit Pantas: Fluke

Davante Adams: Saya pasti ini tidak perlu dikatakan: Jangan risau, perkara ini berlaku. Adams berani Kardinal untuk melindunginya, dan mereka melakukannya, jadi Derek Carr biarkan Darren Waller dan Pemburu Renfrow berseronok. Ia merendah diri, tetapi Adams pasti akan bangkit semula.

Mike Gesicki: Pendedahan penuh: Gesicki ialah Kmet saya tahun lepas. Saya bukan penggubal TE premium, jika anda tidak boleh memberitahu. Seronok melihat dia mendapat sentuhan lewat dalam perlawanan hebat semalam dengan Baltimore. Malah, dia melakukan 5-untuk-5 untuk 41 ela dan skor semalam yang tidak membantu sesiapa pun yang bermain bola sepak fantasi. Pasukan itu berkata mereka tidak bercadang untuk menampilkan kemahiran menerimanya, dan mereka berpegang teguh pada itu pada Minggu 1. Ia juga benar bahawa Gesicki tidak menjadi keutamaan dalam Minggu 2, memandangkan Waddle dan Hill berkongsi 32 sasaran dan larian. belakang melihat enam. Jangan tergesa-gesa untuk menjemputnya sebelum kecondongan minggu depan vs Buffalo.

Dengar Ramalan Bola Sepak Fantasi Yahoo

We would love to give thanks to the writer of this post for this outstanding web content

Fakta Bola Sepak Fantasi atau Fluke: Reaksi Renee terhadap Minggu 2


You can view our social media profiles here as well as other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/