Fantasy Football Minggu 7 Mulakan ‘Em & Sit ‘Em: Ride Cowboys’ pemain kemahiran, Dak Prescott, Travis Etienne, banyak lagi

Pada ketika ini dalam musim ini, anda sepatutnya mempunyai idea yang cukup bagus jika pasukan Fantasi anda adalah pesaing atau tidak. Walaupun anda adalah pasukan .500 yang menuju ke Minggu 7, anda sepatutnya dapat memikirkan sama ada anda mempunyai peluang untuk bersaing untuk kejuaraan.

Jika itu yang berlaku, maka anda harus agresif melalui perdagangan dalam cuba meningkatkan senarai anda. Lihat pasukan yang bergelut pada 2-4, 1-5 atau 0-6 dan lihat jika anda boleh memburu pemain terbaik mereka untuk pakej lelaki peringkat pertengahan. Dengan cara ini, anda berpotensi membantu mereka mendapatkan kemenangan yang sangat diperlukan, sambil anda mengukuhkan senarai anda untuk larian playoff.

Adalah idea yang baik untuk menyemak pengurus Fantasi yang menangani isu-isu selamat tinggal minggu ini, dan ingat kami tiada bintang dari Bills, Eagles, Vikings dan Rams. Sesetengah pengurus Fantasy yang terdesak dengan rekod buruk mungkin sanggup menukarkan anda dengan seseorang seperti Josh Allen, Dalvin Cook, Cooper Kupp atau Justin Jefferson hanya untuk meraih kemenangan, dan kemudian anda boleh memiliki pemain stud itu sepanjang tahun ini.

Terdapat banyak cara untuk mendekati perdagangan dengan harapan dapat meningkatkan senarai Fantasy anda. Tetapi maksudnya ialah anda harus merancang untuk pasca musim jika pasukan Fantasi anda berada dalam keadaan baik sekarang. Bintang memenangi kejuaraan, dan bukanlah idea yang buruk untuk mengubah sebahagian daripada kedalaman anda menjadi pemain yang boleh membuat perbezaan yang boleh membantu anda pada penghujung musim.

Unjuran dikuasakan oleh

Saya akan menyertakan Tony Pollard sebagai pilihan Fantasi yang mesti dimulakan minggu ini juga memandangkan perlawanan untuk Dallas menentang Detroit. Ini adalah persediaan yang hebat untuk kedua-dua Cowboys berlari belakang minggu ini.

Saya masih akan memberi anggukan kepada Elliott sebagai pilihan Fantasi yang lebih baik, dan dia terus bermain lebih banyak snap daripada Pollard. Elliott bangkit daripada permainan terbaiknya musim ini pada Minggu 6 di Philadelphia dengan 15 mata PPR, dan dia kelihatan baik pada 13 lari sejauh 81 ela dan touchdown, bersama-sama dengan satu tangkapan untuk 5 ela pada satu sasaran.

Dia tidak terlibat dalam permainan hantaran tahun ini dengan hanya enam tangkapan sejauh 32 ela pada lapan sasaran, tetapi mungkin itu akan berubah dengan Dak Prescott kembali dari kecederaan ibu jarinya. Bahagian terbaik kepulangan Prescott ialah pertahanan lawan kini perlu menghormati permainan hantaran, yang sepatutnya membuka lorong larian yang lebih baik untuk Elliott dan Pollard.

The Lions datang ke dalam permainan ini No. 3 dalam kebanyakan mata Fantasi yang dibenarkan untuk lawan berlari. Lima pemain belakang telah menjaringkan sekurang-kurangnya 15 mata PPR menentang Detroit, dengan lapan sentuhan tergesa-gesa dibenarkan.

Barisan penyerang telah menunjukkan prestasi yang lebih baik sejak akhir-akhir ini untuk Dallas, dan kepulangan Prescott sepatutnya menjadikan kesalahan ini popular. Saya teruja untuk Elliott buat kali pertama sepanjang musim, dan dia mempunyai peningkatan dalam 15 teratas dalam Minggu 7.

Bagi Pollard, dia berada dalam kelompok 20 teratas minggu ini, dan saya akan memulakannya sebagai pemain No. 2 dalam semua liga. Potensi permainan besarnya harus dipamerkan minggu ini, dan dia mempunyai sekurang-kurangnya 10 mata PPR dalam tiga daripada lima perlawanan terakhirnya, termasuk dua touchdown yang tergesa-gesa dan satu perlawanan dengan lebih 100 ela bergegas sepanjang tempoh itu.

MULAKAN & DUDUKKAN

Quarterbacks

Unjuran dikuasakan oleh

Unjuran dikuasakan oleh

Unjuran dikuasakan oleh

MULAKAN & DUDUKKAN

Berlari ke belakang

Unjuran dikuasakan oleh

Unjuran dikuasakan oleh

Unjuran dikuasakan oleh

MULAKAN & DUDUKKAN

Penerima Luas

Unjuran dikuasakan oleh

Unjuran dikuasakan oleh

Unjuran dikuasakan oleh

MULAKAN & DUDUKKAN

Hujung Ketat

Unjuran dikuasakan oleh

Unjuran dikuasakan oleh

Unjuran dikuasakan oleh

Jet (di DEN)

Jets DST sebenarnya telah menjadi pilihan Fantasi yang hebat dalam tiga perlawanan yang lalu menentang Steelers, Dolphins dan Packers, dan unit itu sepatutnya baik sekali lagi pada Minggu 7. Russell Wilson (hamstring) terhantuk, dan dia boleh menjadi lebih teruk jika dia kurang daripada 100 peratus. The Broncos mempunyai kesalahan pemarkahan terendah dalam NFL akan menyertai permainan ini, dan Denver tidak menjaringkan lebih daripada 23 mata dalam perlawanan musim ini. Dalam tiga minggu yang lalu untuk Jets, mereka mempunyai lima pemintasan, dua pemulihan yang meraba-raba dan sembilan guni, sambil mengekalkan lawan kepada hanya 15.5 mata setiap perlawanan.

  • Ikan lumba-lumba (vs. PIT)
  • Giants (di JAC)
  • Broncos (lwn. NYJ)

49ers (lwn. KC)

Pertahanan 49ers bergelut pada Minggu ke-6 di Atlanta, dan San Francisco mungkin mempunyai satu lagi perlawanan sukar menentang Kansas City di tempat sendiri. 49ers berhadapan dengan kecederaan kepada Nick Bosa, Javon Kinlaw, Emmanuel Mosely dan Jimmy Ward, dan ia muncul menentang Falcons. Dalam permainan itu, mereka hanya mempunyai dua guni dan mempunyai sifar pusing ganti, sambil membenarkan 22 mata tertinggi musim. The Chiefs datang ke San Francisco sebagai kesalahan pemarkahan tertinggi dalam NFL dan datang daripada kekalahan sukar kepada Bills. Jangkakan Patrick Mahomes untuk menentang pasukan 49ers minggu ini.

MULAKAN & DUDUKKAN

PENEDANG

Unjuran dikuasakan oleh

Unjuran dikuasakan oleh

We would love to thank the author of this short article for this awesome content

Fantasy Football Minggu 7 Mulakan ‘Em & Sit ‘Em: Ride Cowboys’ pemain kemahiran, Dak Prescott, Travis Etienne, banyak lagi


You can view our social media pages here and other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/