Fields menawarkan penilaian yang jujur ​​terhadap kemajuan serangan Bears

HUTAN TASIK – Jun biasanya adalah masa untuk optimis dalam NFL. Untuk penglihatan berwarna mawar tidak kira francais.

Justin Fields menyampaikan dos realiti pada hari Selasa di Halas Hall berikutan Amalan pertama kem mini wajib Bears.

“Eh, tidak. Saya belum bersedia untuk musim bermula,” kata Fields pada hari Selasa. “Saya jenis lelaki yang ingin tahu bahawa saya sudah bersedia. Jadi, sekarang ini, saya terus terang, kami belum bersedia untuk bermain permainan sekarang. Dan apabila tiba masa itu, kami akan bersedialah, jadi, sekarang, tidak, tidak bersedia untuk bermain permainan.”

Selasa adalah satu lagi latihan kasar untuk kesalahan Bears. Fields telah diambil dua kali dan mengalami regangan tiga perlawanan yang kasar pada penghujung sesi di mana dia melemparkan satu pilihan enam kepada Jaylon Johnson, mendapat hantaran yang dipukul, dan satu lagi kejatuhan tidak lengkap.

Walau bagaimanapun, Fields telah menemui beberapa drama kecil untuk Equanimeous St. Brown dan Darnell Mooney. Pemain suku tahun kedua itu merasakan dia dan penyerang itu mempunyai hari yang baik secara keseluruhan sambil mereka terus mempelajari sistem Luke Getsy.

“Saya fikir ia berjalan lancar, sudah tentu,” kata Fields, menilai harinya. “Sekarang ini, mereka banyak melemparkan kepada kami. Mereka cukup banyak melemparkan keseluruhan buku permainan kepada kami, yang bagus sekarang, tetapi sudah tentu, akan ada kesilapan, tetapi kami lebih suka kesilapan itu datang. sekarang berbanding lewat pada musim luruh atau kem, jadi mereka hanya bercakap tentang betapa banyaknya sekarang mereka hanya meletakkan banyak pada kita yang bagus.

“Jadi, kami belajar segala-galanya dan belajar daripada kesilapan kami dan perkara-perkara seperti itu. Sudah pasti … saya fikir ia berjalan lancar. Maksud saya, sudah tentu, ia boleh menjadi lebih baik, tetapi itulah gunanya esok.”

Ketua jurulatih Matt Eberflus menyatakan betapa awal kesalahan itu berlaku. The Bears akan putus selepas dua hari kem mini seterusnya, dan Fields memfokuskan untuk membina hubungan dengan penerimanya dan memperhalusi mekaniknya.

Walaupun isu serangan semasa Bears, Fields tetap yakin dengan keadaan unit itu sebaik sahaja mereka mencapai kelajuan. Kepada Fields, potensi itu ada.

“Dengan konsep yang kami ada, dengan pemain yang kami ada, saya fikir semua orang mengejarnya dengan cepat,” kata Fields. “Seperti yang saya katakan, mereka sedang melemparkan banyak perkara kepada kita sekarang, jadi, selagi kita boleh berjaya melakukan segala-galanya dengan betul, atau melakukan kebanyakan perkara dengan betul dan tidak melakukan kesilapan yang sama lagi, saya fikir kita akan menjadi adil. baik apabila tiba masanya.”

Membantu meningkatkan keyakinan Fields terhadap potensi pelanggaran adalah ikatannya dengan Getsy, yang melakukan segala-galanya untuk memastikan semua orang berada dalam keadaan pantas dan selesa dalam serangan itu.

“Dia seorang jurulatih yang bijak. Dia keren seperti sisi lain bantal,” kata Fields mengenai Getsy. “Dia sangat hebat. Dia sentiasa bersedia untuk membuat video untuk kami dan memudahkan segala-galanya untuk semua orang yang melakukan kesalahan, sama ada membuat pemasangan video untuk kita lihat di rumah. Dia sentiasa berusaha keras untuk memastikan orang lain sesuai untuknya. keesokan harinya. Saya suka dia, dan dia pasti lelaki yang hebat.”

Sekarang baru bulan Jun, jadi Fields dan pemain lawan ada masa untuk selesa dan tenang. Tetapi mereka tidak mempunyai banyak masa. Kem latihan akan berada di sini dalam masa kurang daripada dua bulan, dengan tarikh Minggu 1 menentang San Francisco 49ers tidak lama lagi akan menyusul.

Pada masa ini, nampaknya kesalahan Fields and the Bears mempunyai gunung yang besar untuk didaki untuk beroperasi sepenuhnya apabila 49ers bergolek ke bandar pada 11 September. Perjalanan itu bermula dan berakhir dengan Fields menguasai sistem yang dibina untuk memanfaatkan apa yang dia lakukan. melakukan yang terbaik.

“Saya fikir, bagi saya, ia tidak membuat kesilapan yang sama dua kali,” kata Fields. “Jika anda membuat satu kesilapan itu dalam permainan, jangan buat lagi. Jika anda akhirnya terus menjadi lebih baik dan terus berkembang, kesilapan itu akan berkurangan setiap hari, dan sudah tentu, anda akan berada di tempat yang betul. awak nak jadi.”

Klik di sini untuk mengikuti Podcast Bawah Pusat.

Muat turun

Muat turun MyTeams Hari Ini!
1655283236 992 Fields menawarkan penilaian yang jujur ​​terhadap kemajuan serangan Bears

We wish to thank the writer of this short article for this amazing content

Fields menawarkan penilaian yang jujur ​​terhadap kemajuan serangan Bears


We have our social media profiles here and additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/