Fikiran tentang Tawaran Perdagangan Ideal Jets

“Orang luar ini melihat pembohongan gergasi di tengah-tengah ekonomi, dan mereka melihatnya dengan melakukan sesuatu yang tidak pernah terfikir untuk dilakukan oleh penghisap lain: Mereka melihat.”

Petikan di atas adalah dari filem 2015 yang bertajuk Pendek Besar. Filem ini menceritakan kisah selari beberapa profesional kewangan pada pertengahan hingga akhir 2000-an yang membuat banyak wang meramalkan pasaran perumahan Amerika akan runtuh. Kebanyakan orang bekerja dengan andaian pasaran perumahan adalah kukuh manakala pemain utama dalam cerita itu membuat penyelidikan dan mendapati andaian tersebut adalah salah.

Walaupun tidak begitu penting, saya memikirkan tentang cara petikan itu digunakan pada cara pasukan NFL menghargai pilihan Draf dalam dagangan. Hampir keseluruhan liga berfungsi daripada carta yang sama yang memberikan nilai berangka kepada setiap pilihan. Apabila perdagangan selesai, orang ramai beralih ke carta untuk melihat sama ada pengurus besar mereka mendapat nilai yang baik.

Jarang anda pernah melihat sesiapa menguji sama ada carta itu menggambarkan nilai sebenar setiap pilihan dengan tepat.

Perkara ini terlintas di fikiran ekoran usaha Jets mengejar Bukit Tyreek. Jets dilaporkan menawarkan Kansas City pilihan ke-35, ke-38, dan ke-69 Draf tahun ini. Secara kolektif pilihan ini menambah sehingga 1,315 mata. (Kansas City akan menghantar Jets pilihan pusingan ketiga lewat dalam perjanjian untuk Hill, yang akan mengurangkan jumlah kos mata perdagangan.)

Ada yang mempersoalkan mengapa Jets tidak menawarkan pilihan ke-10. Pilihan ini sahaja bernilai 1,300.

Saya mendapati bahawa pasangan Jets pilihan pusingan kedua dan pilihan pusingan ketiga mereka adalah lebih kurang sama dengan 10 secara keseluruhan berdasarkan carta. Hanya 15 mata memisahkan mereka, yang bersamaan dengan pilihan pusingan keenam lewat mengikut carta.

Jets pasti akan dikaitkan dengan penerima luas lain di pasaran perdagangan antara sekarang dan Draf NFL dalam empat minggu. Ini menyebabkan saya tertanya-tanya.

Jika Jets menyusun pakej untuk mencuba dan mendaratkan seseorang seperti DK Metcalf atau AJ Brown, adakah melepaskan pilihan ke-10 benar-benar sama dengan melepaskan 35, 38 dan 69?

Saya memutuskan untuk mengumpulkan data pada 25 Draf NFL terakhir, khususnya pemain yang dipilih ke-10, ke-35, ke-38 dan ke-69 secara keseluruhan.

Saya membandingkan jumlah musim yang pemain ini menjadi pemula utama untuk pasukan mereka bersama-sama Pro Bowls dan AP First Team All pilihan Pro. Saya juga melihat berapa ramai daripada 25 pemain yang mempunyai sekurang-kurangnya satu pilihan Pro Bowl dalam kerjaya mereka. Kemudian saya melakukan perkara yang sama dengan Pasukan Pertama AP All Pro. (Ini kerana seorang pemain yang luar biasa mungkin boleh memesongkan bilangan Pro Bowls dan All Pros dengan cara yang akan menjadikan data tidak mewakili seperti Tom Brady pada pilihan 199.)

Berikut adalah jumlahnya.

Sudah tentu memilih 35, 38, dan 69 akan menjadi sebahagian daripada pakej jadi masuk akal untuk menggabungkannya.

1648780195 554 Fikiran tentang Tawaran Perdagangan Ideal Jets

Data ini memberikan gambaran yang cukup jelas bahawa dua pilihan pusingan kedua dan pusingan ketiga secara kolektif adalah pakej yang lebih baik untuk dimiliki.

Saya yakin anda terkejut. Jika seseorang itu akan menjadi jauh lebih berharga, anda mungkin bertaruh ia akan menjadi pilihan keseluruhan ke-10.

Terdapat beberapa perkara yang perlu dipertimbangkan. Jelas sekali anda perlu memperuntukkan tiga tempat senarai untuk 35, 38, dan 69 menentang satu tempat untuk 10. Adakah ini benar-benar masalah besar, walaupun? Walaupun anda terlepas satu atau dua pilihan ini, mereka akan mengambil tempat senarai pemain 54 dan 55 dalam senarai. Anda mungkin tidak akan menghapuskan pemain yang produktif daripada pasukan anda.

Anda mungkin tertanya-tanya tentang gaji. Pilihan keseluruhan ke-10 akan menerima kontrak 4 tahun bernilai $23.5 juta menurut Over the Cap. Tiga pilihan pada hari kedua akan berjumlah sekitar $25.5 juta dalam tempoh empat tahun secara keseluruhan. Jadi tidak ada perbezaan besar dalam wang.

Sudah tentu anda perlu mengambil kira kekuatan dan kelemahan kelas Draf bersama dengan matlamat pasukan anda. Walau bagaimanapun, dalam situasi neutral nampaknya jelas bahawa anda akan mendapat lebih banyak pengeluaran daripada memilih tempat ke-35, ke-38 dan ke-69 berbanding dengan pilihan ke-10 sahaja.

Ini menunjukkan bahawa Jets adalah bijak untuk mencuba dan menjadikan 10 sebagai pilihan pertama mereka jika kedua-dua pilihan itu dilihat sama oleh pasukan lain. Carta nampak salah. Nilai pakej ini tidak sama.

Ini juga harus menjadi peringatan kepada pangkalan peminat untuk meredakan jangkaan jika Jets tidak membuat perdagangan. Terdapat kecenderungan untuk mengharapkan pasukan itu menambah banyak impak dengan dua pilihan sepuluh terbaik tahun ini. Dua pilihan sepuluh teratas sepatutnya sama dengan dua bintang, bukan?

Peperiksaan ini menceritakan kisah yang berbeza. Kurang daripada satu daripada tiga pemain yang memilih 10 secara keseluruhan dalam dua setengah dekad yang lalu malah telah membuat satu pasukan Pro Bowl. Saya dapat merasakan ini adalah salah satu sebab persepsi terhadap nilai pilihan adalah sangat tidak masuk akal. Secara umumnya peminat NFL melihat sepuluh pilihan teratas sebagai tidak boleh terlepas bintang. Pada hakikatnya, anda perlu tahu apa yang anda lakukan untuk memukul walaupun pada peringkat awal Draf. Tujuh daripada dua puluh lima peluang untuk mendaratkan Pro Bowler bukanlah sesuatu yang boleh ditertawakan, tetapi ia menunjukkan pemutusan hubungan antara persepsi dan realiti itu. Berdagang turun dari sepuluh teratas mungkin lebih murah daripada yang anda fikirkan.

Pada nota yang sama, melepaskan pilihan 10 mungkin lebih baik daripada melepaskan 35, 38, dan 69.

We would like to give thanks to the author of this short article for this awesome material

Fikiran tentang Tawaran Perdagangan Ideal Jets


Check out our social media accounts as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/