Floyd Mayweather lwn Don Moore: Kemas kini pusingan demi pusingan secara langsung

MMA Fighting mempunyai keputusan Mayweather vs. Moore secara langsung untuk Floyd Mayweather lawan kad pertarungan Don Moore di Etihad Arena di Abu Dhabi pada petang Sabtu.

Ini ialah blog langsung untuk acara utama pameran yang menampilkan legenda tinju Floyd Mayweather dan Don Moore. Ia dijangka bermula sekitar 5 petang ET pada Barisan hadapan bayar setiap tontonan. Semak kami Keputusan Mayweather lwn Moore halaman untuk mengetahui perkara yang berlaku pada kad bawah.

Ini adalah pertarungan pameran ketiga Mayweather sejak bersara daripada persaingan aktif pada 2017 berikutan kemenangan ke atas superstar UFC Conor McGregor yang memberikan Mayweather rekod 50-0 pro yang sempurna. Dia kemudiannya mengalahkan bintang kickboxing Tenshin Nasukawa pada acara RIZIN Disember 2018 di Jepun, dan kemudian pergi jauh dengan bintang YouTube Logan Paul dalam pertarungan yang tidak dijaringkan secara rasmi.

Moore (18-0-1, 12 KO) ialah bekas rakan sparring Mayweather.

Lihat blog langsung acara utama Mayweather vs. Moore di bawah.

Floyd Mayweather akan keluar sebentar lagi. Dia berjalan dengan iringan muzik rap secara langsung.

Pusingan 1: Pusingan dua minit untuk pertarungan pameran ini. Mayweather hanya menjaga jarak, membiarkan Moore mengeluarkan beberapa tumbukan yang kurang. Tembakan Moore hinggap ke badan dan Mayweather tersenyum. Mayweather dengan jelingan balas. Moore ke badan semula. Mayweather dengan kaunter kiri.

MMA Fighting menjaringkan pusingan 10-9, Mayweather.

Pusingan 2: Mayweather lebih agresif dengan pergerakannya untuk memulakan Pusingan 2. Dia menangkap Moore dengan jelingan. Mayweather hanya mengelak jelingan Moore. Skor tangan kanan untuk Moore dari jarak jauh. Mereka bertukar jelingan. Mayweather hanya menggunakan gerak kakinya untuk memotong cincin. Moore menjaringkan gol dengan jelingan. Mayweather ke badan, kemudian beberapa jelingan untuk mencuri pusingan.

MMA Fighting menjaringkan pusingan 10-9, Mayweather. Secara keseluruhan, 20-18 Mayweather.

Pusingan 3: Mayweather melakukan lebih banyak tumbukan. Moore menjaringkan gol ke badan. Moore melepaskan diri daripada tiga jelingan. Mayweather menjaringkan gol ke badan. Mayweather menandakan Moore dengan kiri. Dia memilih tempat dengan jelingannya. Jab tepat ke muka oleh Mayweather. Moore tidak boleh melepasinya.

MMA Fighting menjaringkan pusingan 10-9, Mayweather. Secara keseluruhan, 30-27 Mayweather.

Pusingan 4: Jelingan Mayweather tepat pada masanya. Dia mengelak tumbukan Moore dan memukulnya dengan pukulan atas ke badan. Moore menyelinap dalam pukulan badan. Mayweather menyengat Moore dengan dua tangan kiri. Moore dengan lurus kiri ke badan. Mayweather kalah sepenuhnya selepas empat pusingan.

MMA Fighting menjaringkan pusingan 10-9, Mayweather. Secara keseluruhan, 40-36 Mayweather.

Pusingan 5: Moore dengan tangan kiri mengerling sambil berpusing keluar dari sudut. Mayweather meninju Moore dari dekat, Moore menjawab dengan pukulan atas pendek. Mayweather melepaskan tangannya sekarang. Cangkuk kanan memukul Moore bersih. Kaunter kanan oleh Moore menyambung, tetapi Mayweather tidak terganggu dan dia terkial-kial sekarang kerana Moore hanya cuba berundur dan berpusing. Mayweather mendapat apa sahaja yang dia mahukan sekarang.

MMA Fighting menjaringkan gol pusingan 10-8, Mayweather. Secara keseluruhan, 50-44 Mayweather.

Pusingan 6: Mayweather mendapat pukulan atas tepat dari pukulan. Jelingan bersih untuk Moore, tetapi Mayweather menjawab dengan butang kiri pada butang. Mayweather mengejek Moore sekarang. Moore dengan tumbukan keras di dalam, dia melemparkan Moore dengan jelingan. Moore mahu membalas, tetapi dia menangkap banyak sarung tangan dan bahu. Mayweather boleh mendengar ulasan itu dan ketika pasukan memuji hadiahnya untuk peperangan psikologi, dia menjawab pertengahan perlawanan, “Saya melakukan itu.”

MMA Fighting menjaringkan pusingan 10-9, Mayweather. Secara keseluruhan, 60-53 Mayweather.

Pusingan 7: Sebelum yang ketujuh, Mayweather mengambil kad bulat itu dan berjalan-jalan dengannya. Kemudian dia menari dengan gadis cincin. Mayweather bercakap sama seperti dia melawan, walaupun dia menghalau jelingan ke muka Moore. Moore sibuk dengan tangan, tetapi pertahanan Mayweather tajam. Mayweather kembali menyerang dan Moore berpusing untuk melarikan diri. Dia tergoyang oleh tangan kanan di telinga. Mayweather mencurahkannya pada Moore yang tersudut. Moore tercedera teruk oleh tangan kanan. Mayweather menjelirkan lidahnya dan kemudian memukul kombo.

MMA Fighting menjaringkan gol pusingan 10-8, Mayweather. Secara keseluruhan, 70-61 Mayweather.

Pusingan 8: Mayweather menjeling sambil menyudut Moore. Dia menyuruh Moore pergi ke mana sahaja dia mahu. Jelingan kaku dengan Moore pada tali. Moore dengan kaunter kanan. Kail kiri oleh Mayweather. Moore melutut. Moore dengan dua tumbukan yang baik di dalam, tetapi Mayweather benar-benar menghancurkannya dengan pukulan badan. Dia perlu menjawab 10 kiraan dan dia berjaya. Mayweather di belakang sana, tangan kanan yang besar. Kail kiri oleh Mayweather. H e mahu penamat. Moore akan sampai ke loceng. Persembahan yang dominan dan mencolok untuk Mayweather.

MMA Fighting menjaringkan gol pusingan 10-8, Mayweather. Secara keseluruhan, 80-69 Mayweather.

Keputusan rasmi: Tiada pemenang diumumkan kerana pertarungan itu adalah pameran.

We would love to thank the author of this post for this remarkable content

Floyd Mayweather lwn Don Moore: Kemas kini pusingan demi pusingan secara langsung


Our social media pages here and additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/