Francisco Lindor, kecemerlangan Buck Showalter mendahului Mets melepasi Marlins

MIAMI – Buck Showalter dan Francisco Lindor bergabung untuk satu bentuk masalah berganda yang jarang berlaku pada malam Jumaat.

Pertama, pengurus Mets memenangi cabaran berganda pada panggilan dua kali dalam inning keenam. Kemudian, hentian pendek bintangnya muncul untuk memastikan ia dikira dengan berganda tiga larian yang membolehkan Mets menang 5-3 ke atas Marlins di loanDepot park.

Lindor juga menjadi sebahagian daripada serangan terhadap pemain Marlins, Sandy Alcantara, yang masuk dengan ERA 1.72 MLB terbaik. Kemenangan itu adalah yang keempat Mets dalam lima perlawanan menentang Marlins sejak lapan hari lalu. Di antaranya, Mets kalah dalam perlawanan berturut-turut di Houston.

Cabaran berganda Showalter menyemarakkan inning keenam tiga larian yang meletakkan Mets di hadapan.

Dengan Tomas Nido di tempat kedua dan Brandon Nimmo di tempat pertama, Starling Marte melakukan pukulan grounder yang diturunkan Willians Astudillo. Di antara bes pertama dan kedua, Astudillo menandai Nimmo dengan sarung tangannya, tetapi bukan bola. Nimmo dipanggil keluar, begitu juga Marte pada lontaran yang pertama. Tetapi menyedari dia tidak menggunakan tag dengan bola dalam sarung tangannya, Astudillo memintanya daripada Jesus Aguilar dan menandai Nimmo, yang masih berada di tanah di antara bes.

The Mets mencabar kedua-dua perlawanan. Bukan sahaja Marte diperintah selamat dengan satu langkah pada mulanya, tetapi juga Nimmo dianugerahkan kedua — atas dasar dia telah dipanggil keluar dan akan sampai ke pangkalan jika dia terus berlari.

Francisco Lindor bertindak balas semasa kemenangan Mets ke atas Nationals.
AP
Buck Showalter bercakap dengan pengadil semasa cabaran pertamanya yang berjaya pada malam itu.
Buck Showalter bercakap dengan pengadil semasa cabaran pertamanya yang berjaya pada malam itu.
Sukan USA TODAY

“Saya gembira kami mempunyai ulangan segera dan mendapat [the calls] betul,” kata Showalter. “Apabila panggilan keluar dibuat, anda tidak boleh menghukum kesalahan kerana jika dia fikir dia selamat dia akan bangun dan bergegas ke tempat kedua. Permainan diteruskan, tetapi anda tidak boleh menghukum pelari untuk panggilan keluar.”

Kemenangan berganda cabaran itu memuatkan bes sebelum Lindor memunggahnya dengan dua larian berganda ke tengah kanan.

“Nimmo menjalankan pangkalan melakukan kerja yang luar biasa dengan Marte,” kata Lindor. “At-bat itu tidak berlaku tanpa mereka. Profesionalisme yang mereka perlu berusaha keras dan memikirkan perkara di hadapan, ia sangat besar. Ia menjadikan kerja saya lebih mudah pasti, naik untuk memukul dengan pangkalan yang dimuatkan dan tiada out dan Pete [Alonso] di belakang saya daripada akan memukul dengan seorang lelaki di pangkalan ketiga dan dua keluar. Ia mengubah segala-galanya.”

Mengenai keputusan Showalter untuk mengeluarkan cabaran berganda, Lindor berkata: “Buck is Buck. Dia sangat pintar, sangat pandai. Dia mungkin tahu peraturan lebih daripada mana-mana pengadil di luar sana … ia adalah permainan yang besar dalam permainan, di sana.”

Lindor juga meledakkan homer dua keluar pada inning pertama untuk memberi Mets mendahului 1-0. Lindor melompat pada bola laju 99 mph dan bola itu hanya membersihkan pagar di padang tengah untuk homer ke-12nya musim ini.

Francisco Lindor menyambung pada homer solo pada inning pertama.
Francisco Lindor menyambung pada homer solo pada inning pertama.
Sukan USA TODAY

Mark Canha memalu bola laju naik-masuk dari Alcantara untuk homer solo pada yang kelima yang memberikan Mets mendahului 2-1. Ace Marlins telah membenarkan hanya empat homer sepanjang musim memasuki permainan.

Taijuan Walker membenarkan tiga larian yang diperolehi pada lapan pukulan dan dua berjalan di atas enam tambahan babak untuk kemenangan. Drew Smith masuk dalam ketujuh dan melakukan tiga pemukul — memaksa dalam larian dalam proses itu — tetapi Adam Ottavino mengelak masalah selanjutnya dengan mendapatkan Jesus Aguilar untuk terbang ke tengah dengan pangkalan yang dimuatkan. Ottavino melontarkan gol kelapan tanpa jaringan sebelum Edwin Diaz memperoleh penyelamatan ke-15 selepas membenarkan dua pukulan pada pukulan kesembilan.

“Saya akan katakan sekarang ini [Alcantara] mungkin adalah pemain pitcher terbaik dalam permainan dan berganding bahu dengannya, saya hanya perlu menjadi lebih baik sedikit,” kata Walker. “Cuba untuk pergi ke babak yang lebih lama daripada dia, tetapi hanya cuba untuk melepaskan lebih sedikit larian juga.”

Taijuan Walker bertanding malam Jumaat semasa kemenangan Mets ke atas Marlins
Taijuan Walker bertanding malam Jumaat semasa kemenangan Mets ke atas Marlins
AP

Walker membenarkan dua perseorangan di tempat kelima yang membantu Marlins mengikatnya 2-2. Jon Berti menghantar satu perlawanan tunggal dan berlumba ke tempat ketiga pada pukulan kanan Jazz Chisholm Jr. Chisholm mara ke tempat kedua menerusi balingan Marte ke tempat ketiga dan menjaringkan gol di bawah RBI Jorge Soler.

The Marlins mempunyai empat perseorangan berturut-turut pada inning pertama, tetapi berjaya hanya satu larian selepas Berti dikeluarkan terlebih dahulu oleh Walker.

“Dia mencuri dua daripada saya kali terakhir dan saya hampir memilih dia daripada perlawanan terakhir,” kata Walker. “Dia akan lari. … Dia adalah seseorang yang saya perlu beri perhatian, dan saya rasa jika kita mendapat pilihan awal ia akan mematikan keseluruhan permainan larian mereka sepanjang hari.”

We wish to give thanks to the writer of this post for this incredible material

Francisco Lindor, kecemerlangan Buck Showalter mendahului Mets melepasi Marlins


You can view our social media profiles here as well as other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/