Frank Vogel telah dipecat oleh Lakers sebahagiannya kerana ketidakupayaan untuk memaksimumkan Russell Westbrook, setiap laporan

untitled-design-2022-03-04t103847-436.png
usatsi

Antara punca kekecewaan ini Los Angeles Lakers musim, Frank Vogel berada di kedudukan paling bawah dalam kebanyakan senarai. Walaupun prestasinya jauh dari sempurna, konsensus umum ialah dia tidak boleh dipersalahkan atas senarai bencana yang diletakkan pejabat hadapannya di sekelilingnya. Lagipun, bukan idea dia untuk berdagang Russell Westbrook. Dia tidak membuat keputusan untuk membina pasukan dengan 10 pemain gaji minimum. Namun dia kini menyalahkannya. Dia dipecat sejurus selepas musim berakhir, dan menurut The Athleticpengendaliannya terhadap situasi Westbrook memainkan peranan besar dalam penyingkirannya.

Menurut The Athletic, “terdapat perasaan yang kuat bahawa ia berada pada Vogel untuk membuat percubaan Westbrook berfungsi, dan fakta bahawa ia tidak membawa kepada persoalan sama ada Westbrook telah diletakkan dalam kedudukan untuk berjaya.” Logik ini tidak bertahan di bawah sebarang tahap penelitian. Lakers tahu menjelang musim ini bahawa Westbrook adalah seorang penembak yang lemah dan pemalas dan oleh itu dia akan bergelut apabila bermain bola di sebelahnya. LeBron James. Mereka tahu dia juga seorang pemain pertahanan yang lemah, dan memintanya untuk masuk ke dalam budaya pertahanan pertama Vogel sentiasa sukar. Lakers, secara ringkasnya, menyalahkan Vogel kerana melakukan perkara yang tidak dapat dilakukan oleh jurulatih lain.

Penjelasan sinis di sini ialah pembuat keputusan pejabat hadapan yang memberhentikan Vogel berjuang untuk menyelamatkan pekerjaan mereka sendiri dan memerlukan kambing hitam. Tetapi jika anda mengikuti serbuk roti di sini, anda mungkin mendapati diri anda tertanya-tanya mengapa Lakers akan mengganggu membocorkan sentimen pro-Westbrook. Terdapat beberapa kemungkinan, dan ada yang lebih menggalakkan daripada yang lain.

Pandangan kes terbaik untuk Lakers ialah mereka cuba meningkatkan tahap leverage. Cerita seperti ini tidak boleh menjejaskan kedudukan perundingan mereka apabila mencari kemungkinan perdagangan Westbrook. Lakers mahu pasukan lain percaya mereka selesa mengekalkan Westbrook dengan harapan kepercayaan sedemikian membolehkan mereka melarikan diri daripada perdagangan Westbrook tanpa mengorbankan modal draf yang bermakna.

Alternatifnya di sini ialah Lakers telah pun membuat keputusan bahawa mereka tidak mahu menggunakan modal draf yang besar untuk memindahkan Westbrook, dan mereka menggunakan media untuk menyediakan peminat untuk kemungkinan dia akan kembali musim depan. Lebih lanjut menyokong tanggapan itu, menurut Sam Amick, ialah bekas jurulatih Lakers Phil Jackson, yang mempunyai suara dalam hal pasukan sejak beberapa tahun kebelakangan ini dan terlibat dalam pencarian kejurulatihan semasa, adalah peminat Westbrook.

Lakers tidak boleh membawa Westbrook kembali musim depan dan mengharapkan untuk memenangi kejuaraan. Jika matlamat mereka adalah untuk menang serta-merta, Westbrook mesti ditangani. Jika dia kembali, ia adalah isyarat bahawa Lakers hanya kehabisan masa pada era LeBron James dan menunggu untuk membina semula dengan modal draf yang tinggal dan ruang had kontrak mereka yang akan tamat.

We would like to say thanks to the author of this post for this awesome content

Frank Vogel telah dipecat oleh Lakers sebahagiannya kerana ketidakupayaan untuk memaksimumkan Russell Westbrook, setiap laporan


Check out our social media profiles , as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/