FSU yakin dalam mengehos dengan selamat, bermain Wake Forest

No 23 Seminoles Negeri Florida bola sepak sedang bersiap sedia untuk menentang No. 22 Wake Forest Demon Deacons Sabtu ini di dalam Stadium Doak Campbell, kali kedua dalam sejarah siri kedua-dua pasukan disenaraikan.

Ketika kedua-dua pasukan menghampiri minggu bekerja seperti biasa, pegawai memantau status Taufan Ian, yang menjadi ribut Kategori 1 dalam tempoh 24 jam yang lalu. Pada masa ini dalam trajektori untuk menjejaskan pantai barat Florida (iaitu kawasan Fort Myers dan Tampa), masih terdapat ancaman dalam panhandle dengan beberapa model mempunyai kon melalui kawasan itu.

Pengarah olahraga FSU Michael Alford berkata selepas berunding dengan pegawai, sekolah itu tetap yakin untuk menganjurkan permainan dengan selamat, mengeluarkan kenyataan berikut:

“Berikutan taklimat terbaharu kami hari ini bersama pihak berkuasa, pentadbiran Universiti, pegawai pengangkutan, keselamatan, penguatkuasaan undang-undang dan petugas kecemasan, kami tetap yakin bahawa kami akan dapat menganjurkan perlawanan bola sepak Sabtu menentang Wake Forest dengan selamat pada waktu sepak mula yang dijadualkan. Kami akan terus memantau taufan dan semua nasihat cuaca dan mengambil tindakan jika perlu untuk memastikan keselamatan semua yang terlibat. Fikiran dan doa kami bersama semua orang di kawasan impak yang diramalkan di Florida Selatan dan orang lain yang terjejas oleh ribut.”

Negeri Florida telah membatalkan kelas minggu ini sebagai langkah berjaga-jaga:

Kelas Dibatalkan Selasa-Jumaat, Kampus Ditutup untuk Urusan Khamis-Jumaat

Disebabkan Taufan Ian, kelas di kampus Tallahassee Florida State University akan dibatalkan pada hari Selasa, 27 September, hingga Jumaat, 30 September. Disebabkan oleh kewaspadaan yang tinggi, pembatalan kelas pada hari Selasa adalah untuk membolehkan pelajar melakukan perjalanan dengan selamat keluar dari kawasan itu jika mereka memilihnya.

Kampus akan kekal dibuka dan beroperasi pada hari Selasa, 27 September dan Rabu, 28 September.

Kampus akan ditutup untuk perniagaan pada Khamis, 29 Sept dan Jumaat, 30 Sept.

Dekan dan Naib Presiden akan memberi bimbingan kepada fakulti dan kakitangan untuk kolej dan bahagian masing-masing. Memandangkan Universiti akan terus menyediakan perkhidmatan kepada pelajar kami, kakitangan harus berunding dengan penyelia mereka untuk menentukan keperluan jabatan mereka. Komunikasi akan menyusul daripada Pejabat Sumber Manusia mengenai kemasukan masa yang dipercepatkan dan jadual pemprosesan gaji, dan panduan untuk pekerja yang ditetapkan sebagai kakitangan penting.

FSU bersedia untuk menyokong pelajar sepanjang badai. Setakat yang mungkin, Universiti akan terus menyediakan perkhidmatan di kampus, termasuk menjamu selera, untuk pelajar kami sepanjang penutupan. Dewan kediaman di kampus akan tetap dibuka untuk pelajar kediaman semasa.

Pelajar digalakkan untuk membincangkan kemungkinan rancangan perjalanan dengan keluarga dan rakan-rakan. Sila teruskan memantau maklumat cuaca terkini daripada Perkhidmatan Cuaca Kebangsaan atau sumber cuaca rasmi lain untuk maklumat di luar kawasan Tallahassee.

Pelajar yang memilih untuk tinggal di Tallahassee akan dinasihatkan melalui sistem Amaran FSU untuk mengikuti protokol “tempat perlindungan di tempat” semasa ribut. Iaitu, tinggal di dalam rumah, jauh dari pintu dan tingkap, semasa ribut. Makanan kotak akan dihantar ke dewan kediaman sebelum ribut.

Mesej “All Clear” akan dikeluarkan apabila keadaan bertambah baik selepas ribut berlalu. Teruskan memantau alerts.fsu.edu untuk kemas kini.

Universiti itu dijangka menyambung semula kelas dan operasi perniagaan biasa pada hari Isnin, 4 Okt.

FSU KEPULANG

Persatuan Alumni FSU telah menangguhkan acara dan aktiviti minggu ini yang berkaitan dengan Pulang antara Khamis, 29 Sept dan Ahad, 2 Okt, sehingga April 2023, termasuk perarakan Jumaat.

Hal Ehwal Pelajar sedang berusaha untuk memindahkan beberapa acara Pulang berorientasikan pelajar ke hari Jumaat, 30 September, sebagai tambahan kepada Homecoming Live yang dijadualkan pada pukul 8 malam

Permainan bola sepak FSU-Wake Forest di Stadium Doak Campbell dijangka diadakan seperti yang dijadualkan. Kickoff ialah 3:30 pm Sabtu, 1 Okt. Sila semak alerts.fsu.edu dan akaun media sosial FSU dengan kerap untuk mendapatkan kemas kini. (Disiarkan 2 petang Isnin, 26 Sept. 2022)

No. 23 FSU ditetapkan untuk memainkan No. 22 Wake Forest pada pukul 3:30 petang pada hari Sabtu, dengan permainan itu akan disiarkan di ABC.

We would love to say thanks to the author of this post for this outstanding material

FSU yakin dalam mengehos dengan selamat, bermain Wake Forest


Check out our social media profiles and also other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/