Gergasi turun kepada had 53 pemain: pemotongan Davis Webb, Darius Slayton dalam pasukan — buat masa ini

Jawapan terbaharu dalam perdebatan “dia atau tidak?”” telah dijawab pada hari Selasa apabila Giants membuat pemotongan mereka untuk menurunkan had 53 pemain. Buat masa ini, ia adalah a tidak untuk quarterback Davis Webb dan ya untuk penerima lebar Darius Slayton.

Untuk sekarang.

Webb telah diketepikan walaupun menunjukkan persembahan yang mantap pada musim panas ini. Slayton dikekalkan walaupun kem latihan dan pramusim perlahan akibat kecederaan, kerana dia nampaknya tidak mendapat banyak daya tarikan dengan kakitangan kejurulatihan baharu. Kedua-dua keputusan ini tertakluk kepada perubahan, sudah tentu, kerana Giants dijangka akan aktif pada wayar penepian dan pemain yang membuat pemotongan ini tidak akan ada pada akhir minggu ini. Ini adalah senarai “awal” 53 orang.

Davis Webb dan Darius Slayton
Sukan USA TODAY; Bill Kostroun

Ini tidak mungkin menjadi selamat tinggal untuk Webb, yang sekurang-kurangnya boleh kembali dalam skuad latihan, melainkan pasukan lain mahu menandatanganinya ke senarainya.

Kadang-kadang pemain melakukan semua yang dia mampu untuk membentuk pasukan tetapi tiada tempat untuk meletakkannya. Inilah yang berlaku kepada Webb. Daniel Jones dan Tyrod Taylor mendahului Webb pada carta kedalaman, walaupun, dan, memandangkan keperluan di tempat lain, mengekalkan tiga quarterback dalam senarai nampaknya bukanlah satu langkah yang mahu dilakukan oleh Giants.

“Berbanding dengan pengurusan senarai pemain kami, di situlah kami pergi pada ketika ini,” kata jurulatih Brian Daboll. “Saya rasa Davis telah melakukan kerja yang sangat baik. Kita akan lihat bagaimana semua itu berlaku.”

Ini bukan kali pertama Webb dilepaskan oleh Giants. Dia adalah pilihan draf pusingan ketiga 2017 dan menghabiskan tahun barunya dalam skuad latihan. Dia tidak menyertai pasukan itu pada 2018, memihak kepada Kyle Lauletta, pilihan draf rejim pejabat hadapan baharu.

Webb menghabiskan satu tahun dalam skuad latihan Jets dan tiga musim lalu dengan Bills dalam skuad latihan mereka. Tiga tahun itu memberinya indoktrinasi penuh ke dalam sistem serangan Daboll — Daboll ialah penyelaras serangan di Buffalo. Kebiasaan itu ditunjukkan, apabila Webb menyempurnakan 60 daripada 81 hantaran sejauh 458 ela, tiga touchdown dan tiada pintasan dalam tiga perlawanan pramusimnya.

“Saya fikir dengan cara dia bermain dalam pramusim dan kem latihan anda melihat keselesaannya dalam sistem dan sejauh mana dia mengetahuinya,” kata Jones. “Itu adalah sebahagian besar daripada kami semua mengambilnya dan mempelajarinya dan dia sangat besar untuk proses itu.”

Taylor terpaksa keluar dari perlawanan Ahad lalu kerana kecederaan belakang tetapi Daboll berkata Taylor sepatutnya baik-baik saja.

Webb, 27, tidak merahsiakan hasratnya untuk menjadi jurulatih tetapi dia mahu memadamkan peluangnya sebagai pemain sebelum berpindah.

Slayton terselamat daripada pusingan pemotongan ini tetapi bukan rahsia Giants akan menukarnya jika mereka dapat mencari perjanjian yang masuk akal, memandangkan dia mengira $2.5 juta pada had gaji dan dia tidak membuat penyesuaian yang selesa terhadap serangan hantaran Daboll. Dia telah diperlahankan kerana masalah hamstring dan dapat turun ke padang untuk perlawanan akhir pramusim.

“Ya, kita akan lihat,” kata Daboll mengenai Slayton. “Kita akan lihat di mana kita berada sekarang. Kami mempunyai perbualan yang baik dengan Darius mengenai jangkaan dan peranan. Dia telah melakukan kerja yang baik dan kami teruja untuk memilikinya.

“Dia mengalami kecederaan kecil yang dia hadapi. Sejurus sebelum kecederaan itu untuk minggu itu, minggu Patriots, dia melakukan kerja yang baik semasa latihan di mana anda boleh melihat kepantasannya dan dia melakukan kerja yang baik bersama kami.”

Slayton, 25, memperoleh lapan hantaran mendarat sebagai pemain baru pada 2019 dan mempunyai 98 sambutan pada dua tahun pertamanya sebelum terjun ke musim lalu. Dia tahu dia telah ditolak kembali pada carta kedalaman musim panas ini dan bahawa namanya telah muncul dalam perbincangan perdagangan.

“Masa akan menentukan,” kata Slayton. “Saya berada di sini hari ini, dan berharap di sini akan datang. Jelas sekali, saya ingin berada di sini, untuk terus bermain dengan Encik Jones. Ini adalah tempat yang bagus. Ini adalah salah satu organisasi terbaik di dunia setakat sukan. Saya ingin berada di sini.”

Mengenai kemungkinan dijauhkan, Slayton berkata, “Jika orang memanggil mereka tentang saya, itulah mereka. Jelas sekali, tugas mereka adalah untuk melakukan yang terbaik untuk mereka. Seperti, jika Rams memanggil mereka dan mereka seperti, ‘Hei, kami akan memberi anda Aaron Donald untuk Darius Slayton,’ saya juga akan membuat perdagangan itu. Mereka membuat panggilan kerana itu tugas mereka. Saya tidak menganggapnya peribadi.”

Daboll ialah ketua jurulatih kali pertama selepas 21 tahun sebagai pembantu NFL. Ini adalah kali pertama dia orang pertama memaklumkan pemain mereka telah dipotong.

“Hubungan yang anda bina apabila anda perlu memberitahu seseorang bahawa mereka tidak berjaya,” kata Daboll. “Itu selalu, sekurang-kurangnya bagi saya, itu sukar.”

We wish to say thanks to the author of this post for this awesome web content

Gergasi turun kepada had 53 pemain: pemotongan Davis Webb, Darius Slayton dalam pasukan — buat masa ini


You can find our social media profiles here and other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/