Gred NFL Minggu 10: Komander memperoleh ‘A+’ kerana mengejutkan Helang yang tidak tewas; Tom Brady’s Buccaneers mendapat ‘A-‘

The Buccaneers mungkin mahu melihat sama ada mereka boleh memindahkan semua permainan mereka ke Jerman.

Dengan pasukan itu dalam keadaan yang menyinggung perasaan, perjalanan ke Munich seolah-olah menyelesaikan hampir segala-galanya apabila Tampa Bay menahan Seattle 21-16 dalam perlawanan musim biasa pertama NFL yang pernah dimainkan di Jerman.

Selepas bergelut selama hampir tujuh minggu yang lalu, Buccaneers akhirnya terbakar di bahagian serangan bola: Mereka mempunyai larian terpanjang musim ini (29 ela), permainan touchdown terpanjang mereka musim ini (31 ela) dan Tom Brady sebenarnya kelihatan seperti Tom Brady.

Walaupun Brady melakukan pemintasan pada lewat permainan, dia tepat pada hampir setiap lontaran yang lain apabila dia menyempurnakan 22 daripada 29 hantaran sejauh 258 ela dan dua sentuhan, menandakan kali kedua tahun ini dia melakukan balingan untuk berbilang gol dalam permainan.

Hantaran TD pertama Brady adalah satu yang besar: Pada pukulan ketiga dan 10 pada suku kedua, Buccaneers merenung kemungkinan percubaan gol lapangan, tetapi kemudian Brady menemui Julio Jones untuk TD 31 ela.

Touchdown itu memberikan Buccaneers pendahuluan awal 7-0 dan mereka tidak pernah menoleh ke belakang. Jika anda tertanya-tanya betapa teruknya kesalahan Tampa Bay pada musim ini, pertimbangkan perkara ini: Skor Jones ialah pendaratan terpanjang tahun ini untuk Bucs. Sebelum permainan itu, TD terpanjang Buccaneers datang dari jarak hanya 28 ela. Jones menamatkan dengan tiga tangkapan sejauh 53 ela pada hari di mana tiga penerima berbeza melepasi tanda 50 ela.

Jika anda ingin merasakan betapa tepatnya Brady, inilah hantaran 25 ela yang dia hantar kepada Cade Otton pada suku ketiga.

Walaupun Brady besar, dia bukan satu-satunya sebab kesalahan Tampa Bay begitu berkesan. Serangan bergegas Buccaneers akhirnya muncul dan ia membantu Tampa Bay mengawal permainan.

Melangkah ke Minggu 10, Bucs berada pada kadar yang pantas untuk menjadi pasukan tergesa-gesa paling teruk dalam sejarah NFL dengan purata hanya 60.7 ela setiap perlawanan sepanjang sembilan minggu pertama. Di Jerman, mereka mempunyai lebih daripada 2.5 kali ganda jumlah itu dengan 161 ela semusim.

Rachaad White, yang tidak bergegas lebih daripada 27 ela dalam mana-mana perlawanan musim ini, mengejutkan semua orang dengan persembahan 105 ela. Pemain baru itu juga mempunyai salah satu permainan yang paling menggembirakan apabila dia mengeluarkan Quandre Diggs dari stadium pada larian 29 ela, yang merupakan permainan larian terpanjang musim ini untuk Buccaneers.

White juga menyejukkan permainan dengan 34 ela bergegas pada pemanduan pengedap permainan Tampa Bay.

The Buccaneers tidak kelihatan seperti salah satu pasukan teratas dalam NFC sepanjang 10 minggu pertama, tetapi mereka masih mempunyai Brady dan mereka masih mempunyai senarai berbakat. Dengan kemenangan mereka ke atas pasukan tempat pertama NFC West, Buccaneers membuktikan mereka boleh menjadi pasukan yang berbahaya. Pada tahun 2020, Bucs mengalami lima kekalahan menjelang perpisahan mereka sebelum akhirnya memenangi Super Bowl dan dengan kemenangan Ahad di Jerman menjadikan mereka 5-5, di situlah mereka menuju ke perpisahan tahun ini.

Baiklah, mari kita lihat gred untuk setiap perlawanan dari Minggu 10. Jika anda sedang mencari penyelaman yang lebih mendalam di Panthers‘ menang atas burung helang yang dimainkan pada hari Khamis, pastikan anda klik di sini.

Washington 32-21 ke atas Philadelphia

Gred Commanders-Eagles oleh John Breech (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

Tampa Bay 21-16 ke atas Seattle di Jerman

Gred Seahawks-Buccaneers oleh John Breech (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

Minnesota 33-30 ke atas Buffalo (OT)

Gred Viking-Bills oleh John Breech (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

Detroit 31-30 ke atas Chicago

Gred Lions-Bears oleh John Breech (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

Kansas City 27-17 ke atas Jacksonville

Gred Jaguars-Chiefs oleh John Breech (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

Miami 39-17 ke atas Cleveland

Gred Browns-Dolphins oleh John Breech (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

NY Gergasi 24-16 ke atas Houston

Gred Texans-Giants oleh John Breech (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

Pittsburgh 20-10 ke atas New Orleans

Gred Saints-Steelers oleh Bryan DeArdo (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

Tennessee 17-10 ke atas Denver

Gred Broncos-Titans oleh Jordan Dajani (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

Indianapolis 25-20 ke atas Las Vegas

Gred Colts-Raiders oleh John Breech (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

Green Bay 31-28 ke atas Dallas (OT)

Gred Cowboys-Packers oleh Cody Benjamin (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

Arizona 27-17 ke atas LA Rams

Gred Cardinals-Rams oleh Shanna McCarriston (Suka gred? Benci gred? Biarkan dia tahu di Twitter.)

San Francisco 22-16 ke atas LA Chargers

Gred Chargers-49ers oleh John Breech (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)We want to say thanks to the writer of this short article for this remarkable content

Gred NFL Minggu 10: Komander memperoleh ‘A+’ kerana mengejutkan Helang yang tidak tewas; Tom Brady’s Buccaneers mendapat ‘A-‘


We have our social media profiles here and other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/