Gred NFL Minggu 11: 49ers mendapat ‘A+’ untuk kemenangan hebat pada hari Isnin, Giants mendapat ‘D’ kerana kekalahan teruk kepada Lions

Melalui 10 minggu pertama tahun ini, New York Giants sedang mengalami musim impian, tetapi mereka telah dipukul dengan pemeriksaan realiti yang keras semasa kekalahan mengejut kepada Ahad Singa Detroit.

Masalah besar yang membawa kepada perjuangan Giants pada tahun 2021 akhirnya menimbulkan kepala hodoh mereka buat kali pertama pada tahun 2022. Sebab besar Giants pergi 4-13 musim lepas adalah kerana permainan larian mereka tidak wujud dan kerana Daniel Jones adalah seorang mesin pusing ganti, dan kedua-duanya adalah masalah semasa Kekalahan 31-18 New York.

Jones pergi lapan minggu tanpa melakukan pemintasan, tetapi rentak itu akhirnya berakhir pada hari Ahad apabila dia dikeluarkan oleh Aidan Hutchinson pada suku kedua.

Itu adalah salah satu daripada dua pemintasan yang Jones akan lemparkan terhadap Lions. The Giants QB juga melemparkan pilihan pada suku ketiga apabila kemunculan semula masih mungkin.

Apabila pilihan Hutchinson berlaku, Giants mendahului 6-3, tetapi pendahuluan itu melelehkan tiga perlawanan kemudian apabila Lions menjaringkan gol untuk naik 10-6. Selepas itu, Detroit tidak akan pernah mengekori.

Permainan larian Saquon Barkley dan Giants telah mencapai kejayaan yang luar biasa tahun ini, jadi New York tidak perlu bergantung pada Jones, tetapi dengan Barkley berhenti dingin pada hampir setiap permainan — larian terpanjangnya ialah empat ela — Giants telah terpaksa beralih kepada Jones (Barkley hanya berjumlah 22 ela pada 15 larian menentang Lions).

Walaupun angka Jones tidak teruk — dia menamatkan 27 daripada 44 untuk jarak 341 ela dan TD — kebanyakan pengeluarannya datang dalam masa sampah pada suku keempat. The Giants tidak perlu risau untuk membuat sebarang kebangkitan besar tahun ini, tetapi selepas ketinggalan 24-6 dalam permainan ini, wajar dipersoalkan sama ada pelanggaran ini mampu bermain dari belakang.

The Giants menangani banyak isu pada hari Ahad — mereka dilanda kecederaan teruk, permainan larian mereka dihentikan dan mereka melakukan beberapa penalti yang tidak tepat pada masanya — jadi kerugian ini bukan disebabkan oleh Jones, tetapi memandangkan Giants semakin meningkat terhadap salah satu pertahanan terburuk dalam NFL, anda perlu mengharapkan lebih daripada Jones dan kesalahan secara keseluruhan.

Baiklah, mari kita lihat gred untuk setiap perlawanan dari Minggu 11. Jika anda sedang mencari penyelaman yang lebih mendalam di Titans‘ menang atas Pembungkus yang dimainkan pada hari Khamis, pastikan anda klik di sini.

San Francisco 38-10 ke atas Arizona di Mexico City

Gred 49ers-Cardinals oleh John Breech (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

Detroit 31-18 ke atas NY Giants

Gred Lions-Giants oleh Shanna McCarriston (Suka gred? Benci gred? Biarkan dia tahu di Twitter.)

Atlanta 27-24 ke atas Chicago

Gred Bears-Falcons oleh John Breech (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

New Orleans 27-20 ke atas Rams

Gred Rams-Saints oleh John Breech (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

Baltimore 13-3 ke atas Carolina

Gred Panthers-Ravens oleh John Breech (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

Washington 23-10 ke atas Houston

Gred Komander-Texan oleh John Breech (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

Philadelphia 17-16 ke atas Indianapolis

Gred Eagles-Colts oleh Jeff Kerr (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

Buffalo 31-23 ke atas Cleveland di Detroit

Gred Browns-Bills oleh Garrett Podell (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

New England 10-3 ke atas NY Jet

Gred Jets-Patriots oleh Jordan Dajani (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

Las Vegas 22-16 ke atas Denver (OT)

Gred Raiders-Broncos oleh John Breech (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

Dallas 40-3 ke atas Minnesota

Gred Cowboys-Vikings oleh Cody Benjamin (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

Cincinnati 37-30 ke atas Pittsburgh

Gred Bengals-Steelers oleh Bryan DeArdo (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

Kansas City 30-27 ke atas LA Chargers

Gred Ketua-Pengecas oleh John Breech (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)We want to say thanks to the author of this short article for this amazing material

Gred NFL Minggu 11: 49ers mendapat ‘A+’ untuk kemenangan hebat pada hari Isnin, Giants mendapat ‘D’ kerana kekalahan teruk kepada Lions


We have our social media profiles here as well as other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/