Gred NFL Minggu 2: Eagles, Bills memperoleh markah tinggi untuk mendominasi persembahan di ‘Monday Night Football’

Terdapat sebab bahawa Cleveland dikenali sebagai ‘Kilang Kesedihan.’ The coklat boleh dikatakan mempunyai lebih banyak kekalahan yang tidak mungkin daripada mana-mana pasukan lain dalam sejarah NFL dan mereka menambah satu lagi kepada jumlah menyayat hati mereka pada hari Ahad dengan meledakkan kelebihan 30-17 kepada Jet New York dalam 85 saat sahaja.

Dengan baki 1:55 untuk bermain pada hari Ahad, Nick Chubb menjaringkan gol pendaratan untuk meletakkan Browns mendahului 30-17 dan nampaknya Cleveland akan menuju kemenangan, tetapi apabila anda bercakap tentang Browns, tiada perkara seperti itu. menuju kemenangan.

Dalam satu peristiwa yang menakjubkan, Jets menjaringkan dua touchdown hanya selang 60 saat, yang membolehkan mereka mencuri kemenangan 31-30. Jika anda tertanya-tanya betapa mustahil kerugian itu, inilah jawapan anda.

Untuk sebahagian besar, Browns memainkan permainan yang mengagumkan, tetapi mereka tidak dapat mengatasi ENAM kesilapan besar, yang semuanya berlaku sepanjang dua minit terakhir.

Yang terbesar datang dari Chubb, yang boleh memastikan kemenangan jika dia hanya jatuh ke tanah dan bukannya menjaringkan TD dengan baki 1:55. Jika dia berbuat demikian, permainan akan tamat kerana larian memberikan Cleveland kekalahan pertama dan Jets mempunyai baki masa tamat sifar.

Kami pernah melihat berlari ke belakang turun di garisan 1 ela sebelum ini, tetapi Chubb tidak melakukannya di sini. Walaupun dia telah keluar dari sempadan, Browns masih boleh melutut bola tiga kali berturut-turut untuk mengambil kemenangan.

Kesalahan Chubb bukanlah satu-satunya kesilapan besar yang dilakukan oleh Brown. Wira minggu lepas untuk Browns, Cade York, pastinya bukan wira minggu ini. The Browns akan mempunyai 31 mata pada penghujung permainan, tetapi York terlepas mata tambahan berikutan sentuhan Chubb. Tendangan yang terlepas menyebabkan Browns di hadapan dengan hanya 13 mata, yang membantu membuka pintu untuk kebangkitan Jets.

Kesilapan oleh York dan Chubb tidak akan menjadi masalah jika pertahanan Browns tidak melepaskan sentuhan yang panjang, yang membawa kita kepada kesilapan nombor tiga: The Browns entah bagaimana membiarkan Corey Davis terbuka luas untuk touchdown sejauh 66 ela.

(Catatan: Abaikan maklumat NFL dalam tweet itu, ia adalah skor 66 ela, bukan 76.)

Walaupun selepas Joe Flacco memukul Davis untuk mata dengan baki 1:22 untuk mengurangkan kelebihan Cleveland kepada 30-24, Browns masih boleh meraih kemenangan dengan memulihkan sepakan onside Jets, tetapi sebaliknya, kami mendapat kesilapan nombor empat. Pada sepakan sisi Jets, bola melantun dari tangan Amari Cooper dan ke tangan Justin Hardee dari New York.

Sembilan permainan selepas pemulihan, Jets akan menjaringkan gol pendaratan ke hadapan dengan hantaran 15 ela dari Flacco kepada Garrett Wilson (Menyerah TD adalah kesilapan nombor lima).

Walaupun selepas ketinggalan, Browns MASIH berpeluang untuk menang. Dengan baki enam saat, Browns berada pada jarak 46 mereka sendiri dan mereka memerlukan kira-kira lapan hingga 10 ela untuk memberi York pukulan realistik untuk membuat gol lapangan. Walau bagaimanapun, York tidak pernah mendapat peluang untuk memenangi permainan kerana Jacoby Brissett melakukan pemintasan untuk kesilapan nombor enam.

Ia adalah satu kehancuran dalam permainan yang Browns tidak mengalami kerugian perniagaan. Persembahan ‘F-‘ mereka selama dua minit terakhir benar-benar membayangi fakta bahawa mereka sebenarnya bermain bola sepak yang cukup baik untuk bahagian yang lebih baik dalam tiga suku.

Baiklah, mari kita ke gred untuk setiap perlawanan dari Minggu 2. Jika anda sedang mencari penyelaman yang lebih mendalam di Ketua-ketua‘ kemenangan liar 27-24 ke atas Pengecas yang dimainkan pada hari Khamis, pastikan anda klik di sini.

NY Jets 31-30 ke atas Cleveland

Gred Jets-Browns oleh John Breech (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

Jacksonville 24-0 ke atas Indianapolis

Gred Colts-Jaguars oleh John Breech (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

Detroit 36-27 ke atas Washington

Gred Commanders-Lions oleh John Breech (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

Miami 42-38 ke atas Baltimore

Gred Dolphins-Ravens oleh Jeff Kerr (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

New England 17-14 ke atas Pittsburgh

Gred Patriots-Steelers oleh Bryan DeArdo (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

Tampa Bay 20-10 ke atas New Orleans

Gred Buccaneers-Saints oleh Tyler Sullivan (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

NY Gergasi 19-16 ke atas Carolina

Gred Panthers-Giants oleh Shanna McCarriston (Suka gred? Benci gred? Biarkan dia tahu di Twitter.)

Dallas 20-17 ke atas Cincinnati

Gred Bengals-Cowboys oleh Jordan Dajani (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

San Francisco 27-7 ke atas Seattle

Gred Seahawks-49ers oleh Jared Dubin (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

Arizona 29-23 ke atas Las Vegas (OT)

Gred Cardinals-Raiders oleh Jeff Kerr (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

Denver 16-9 ke atas Houston

Gred Texans-Broncos oleh John Breech (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

LA domba jantan 31-27 ke atas Atlanta

Gred Falcons-Rams oleh John Breech (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

Green Bay 27-10 ke atas Chicago

Gred Bears-Packers oleh John Breech (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

Buffalo 41-7 ke atas Tennessee

Gred Titans-Bills oleh John Breech (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

Philadelphia 24-7 ke atas Minnesota

Gred Vikings-Eagles oleh John Breech (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)We would like to give thanks to the author of this write-up for this outstanding material

Gred NFL Minggu 2: Eagles, Bills memperoleh markah tinggi untuk mendominasi persembahan di ‘Monday Night Football’


Visit our social media profiles as well as other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/