Gred NFL Minggu 3: Ketua mendapat ‘D’ selepas kekalahan kecewa kepada Colts, Dolphins memperoleh ‘A’ kerana mengecewakan Bil

Ia tidak selalunya anda melihat Ketua-ketua Bandar Kansas meletup sepenuhnya, tetapi itulah yang berlaku pada hari Ahad semasa kekalahan mengejutkan pasukan 20-17 kepada Indianapolis Colts. Terdapat letupan yang menyinggung, letupan pertahanan dan juga letupan pasukan khas yang mungkin sebenarnya adalah yang paling teruk.

Secara menyerang, pertahanan Colts seolah-olah mengecewakan Patrick Mahomes, yang melontar sejauh 84 ela pada separuh masa pertama. Ketika Mahomes menuju ke bilik persalinan pada waktu rehat, kekecewaannya seolah-olah memuncak. Quarterback Chiefs bertelagah dengan penyelaras serangan Eric Bieniemy, yang memutuskan untuk membiarkan masa tamat pada penghujung separuh masa dan bukannya cuba masuk ke dalam julat gol walaupun Chiefs hanya memerlukan kira-kira 25 ela untuk melakukan rembatan. sepakan.

Walaupun menghadapi hari yang sukar, Chiefs masih berpeluang untuk memasukkan permainan ini ke masa lebih masa, tetapi peluang itu hilang apabila Mahomes melakukan pemintasan pada permainan serangan terakhir Kansas City.

Satu-satunya perkara yang lebih buruk daripada permainan serangan Kansas City dalam permainan ini ialah permainan pasukan khas mereka. Dalam apa yang hanya boleh digambarkan sebagai bencana, unit pasukan khas pada asasnya membebankan Kansas City permainan. Perlawanan pasukan khas yang ngeri itu bermula pada suku pertama apabila Skyler Moore meredam tendangan yang membolehkan Colts menguasai garisan 4 ela Kansas City.

Pasukan Colts akan menjaringkan gol touchdown tiga perlawanan selepas tendangan tertahan untuk mendahului awal 7-0. Seolah-olah itu tidak cukup buruk, penyepak Matt Ammendola terlepas kedua-dua mata tambahan DAN gol padang, yang jelas mahal dalam permainan di mana Chiefs hanya tewas dengan tiga mata. Gol padang yang terlepas datang dari jarak hanya 34 ela.

Pasukan gol padang Chiefs juga terlibat dalam salah satu panggilan yang lebih pelik pada hari itu. Dengan Kansas City berdepan gol keempat dan 11, Chiefs berbaris untuk gol padang sejauh 42 ela, tetapi Ammendola tidak pernah mencuba sepakan kerana Andy Reid MENYERU UNTUK PALSU dan keadaan tidak berakhir dengan baik.

Antara gol padang palsu, gol padang yang terlepas dan mata tambahan yang terlepas, itu adalah tujuh mata yang ditinggalkan Ketua di padang. Pertahanan Chiefs juga membuat kesilapan yang mahal dan kami akan membincangkannya di bawah dalam gred mingguan kami.

Baiklah, mari kita ke gred untuk setiap perlawanan dari Minggu 3. Jika anda sedang mencari penyelaman yang lebih mendalam di coklat‘ 29-17 menang ke atas Steelers yang dimainkan pada hari Khamis, pastikan anda klik di sini.

Indianapolis 20-17 ke atas Kansas City

Gred Chiefs-Colts oleh John Breech (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

Cincinnati 27-12 ke atas NY Jet

Gred Bengals-Jets oleh John Breech (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

Tennessee 24-22 ke atas Las Vegas

Gred Raiders-Titans oleh John Breech (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

Chicago 23-20 ke atas Houston

Gred Texans-Bears oleh John Breech (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

Carolina 22-14 ke atas New Orleans

Gred Saints-Panthers oleh John Breech (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

Miami 21-19 ke atas Buffalo

Gred Bills-Dolphins oleh Bryan DeArdo (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

Baltimore 37-26 ke atas New England

Gred Patriots-Ravens oleh Tyler Sullivan (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

Minnesota 28-24 ke atas Detroit

Gred Lions-Vikings oleh John Breech (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

Philadelphia 24-8 ke atas Washington

Gred Eagles-Commanders oleh Jeff Kerr (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

LA domba jantan 20-12 ke atas Arizona

Gred Cardinals-Rams oleh Bryan DeArdo (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

Green Bay 14-12 ke atas Tampa Bay

Gred Packers-Buccaneers oleh Jordan Dajani (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

Atlanta 27-23 ke atas Seattle

Gred Falcons-Seahawks oleh John Breech (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

Jacksonville 38-10 ke atas LA Pengecas

Gred Jaguars-Chargers oleh John Breech (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)

Denver 11-10 ke atas San Francisco

Gred 49ers-Broncos oleh John Breech (Suka gred? Benci gred? Beritahu dia di Twitter.)We would like to give thanks to the author of this post for this amazing web content

Gred NFL Minggu 3: Ketua mendapat ‘D’ selepas kekalahan kecewa kepada Colts, Dolphins memperoleh ‘A’ kerana mengecewakan Bil


Explore our social media accounts and other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/