Hantaran Dalam Shams: Ketika Lakers tersandung awal, kemungkinan perdagangan Russell Westbrook masih berlarutan

Kami memasuki satu minggu NBA musim dan pasukan di seluruh liga masih berusaha mencari kedudukan mereka di atas dan di luar lantai. Gaya permainan dan penggiliran masih difikirkan. Masih terlalu awal untuk membuat perubahan dalam kebanyakan situasi, dan ketika pegawai pejabat hadapan melakukan perjalanan dengan pasukan masing-masing, menghadiri draf acara pengakap dan mula mengenal pasti sasaran perdagangan prospektif musim ini, semua orang yang terlibat memahami pasaran perdagangan cenderung mengambil masa 20- hingga-30 permainan untuk dibangunkan.

Pasukan yang bersaing sedang berusaha sendiri secara dalaman manakala calon pasca musim bermain untuk permulaan yang kukuh untuk musim ini. Walaupun di tengah-tengah persaingan, pembeli dan penjual sentiasa mendedahkan diri mereka sebagai kempen semakin hampir dengan tarikh akhir perdagangan Februari.

Di tengah-tengah semua tahun ini, berdirilah Los Angeles Lakers.

Bermula 0-3, Lakers akan menjadi pasukan penting dalam pasaran perdagangan musim ini kerana jangkaan francais akan terus mengimbas pilihan menggunakan Russell Westbrookperjanjian $47 juta yang tamat tempoh dan sehingga dua pilihan pusingan pertama yang tidak dilindungi (2027, 2029). Lakers kalah kepada Blazer Jejak106-104, pada hari Ahad — melepaskan kelebihan 98-90 dengan baki 4:42 dalam permainan, apabila jurulatih Darvin Ham memasukkan Westbrook kembali ke dalam permainan.

PERGI LEBIH DALAM

Hantaran Dalam Shams: Ketika Lakers tersandung awal, kemungkinan perdagangan Russell Westbrook masih berlarutan

Selepas perlawanan Ahad, Ham dan Westbrook menjawab soalan mengenai aksi Westbrook pada suku keempat, yang termasuk terlepas kedua-dua percubaan percubaan dan pelompat 16 kaki yang diambil oleh bekas MVP liga itu — dan terlepas — dengan baki 30 saat dalam permainan dan 18 saat pada perlawanan. pukulan pukulan dengan Lakers mendahului 102-101.

Lakers kagum dengan kepintaran kejurulatihan Ham, sikapnya yang tidak masuk akal dan keupayaannya untuk menonjolkan diri sebagai tokoh yang berkuasa apabila dia melalui proses pencarian kejurulatihan ketua. Sifat-sifat tersebut telah diuji sejak awal lagi beliau berkhidmat.

Sebagai The Athletic‘s Jovan Buha melaporkan pada bulan Ogos, Ham diberi kuasa untuk meletakkan Westbrook di bangku simpanan di sepanjang perlawanan, dan berpotensi mengeluarkannya daripada kesebelasan utama. Ham adalah calon jurulatih tunggal yang menyatakan ketabahan yang diperlukan untuk dapat membawa Westbrook keluar dari bangku simpanan apabila diperlukan, kata sumber. Westbrook digunakan sebagai pemain simpanan dalam perlawanan akhir pramusim di Sacramento pada 14 Oktober, tetapi Lakers kembali ke Westbrook di tempat permulaan untuk memulakan musim.

Pada peringkat awal musim ini, Westbrook telah melakukan beberapa lonjakan pertahanan yang mantap dan permainan tenaga, tetapi juga telah merembat hanya 28.9 peratus dari padang dan 8.3 peratus dari tanah 3 mata. Sebagai satu pasukan, Lakers hanya mencatatkan 21 peratus daripada 3. Manakala Anthony Davis dan LeBron James telah bermain pada tahap tinggi biasa mereka untuk memulakan tahun dan Lonnie Walker IV dan Juan Toscano-Anderson telah menjadi titik terang, Lakers masih cuba mencari putaran terbaik untuk menyediakan penggambaran dan permainan di sekitar Big 2 mereka.

Lakers dan Pacers membincangkan secara meluas kemungkinan penghantaran perjanjian Myles Turner dan Buddy Hield ke LA semasa luar musim, sebagai The Athletic dilaporkan pada awal Oktober, tetapi tiada perjanjian yang dibuat sebelum kem latihan. Lakers dan Pacers membincangkan beberapa pakej, tetapi permintaan Indiana untuk kedua-dua pilihan pusingan pertama Lakers pada 2027 dan 2029 menghalang perjanjian daripada membuahkan hasil. Turner mengalami keseleo buku lali semasa memanaskan badan sebelum pembukaan musim Pacers Rabu lalu, tetapi dijangka kembali tidak lama lagi.

Dalam dunia yang sempurna, Lakers berharap Westbrook akan mendapat peranan percuma dalam sistem Ham, tetapi sebagai sumber memberitahu The Athletic sepanjang bulan lalu, organisasi itu merancang untuk terus berfikiran terbuka dengan peluang perdagangan untuk meningkatkan pasukan. Rakan kongsi perdagangan yang berpotensi di seluruh liga telah mahukan satu atau dua pemain pusingan pertama yang tidak dilindungi daripada Lakers dalam semua rangka kerja perjanjian, yang mewujudkan pertempuran mengenai harga dan nilai.

Beberapa lagi saluran perdagangan dijangka dibuka semasa musim berjalan, apabila pasukan terkeluar daripada perlumbaan pasca musim dan mengalihkan perhatian mereka ke arah prospek teratas Victor Wembanyama dan Scoot Henderson.

milik Charlotte Terry Rozier muncul sebagai sasaran dagangan untuk Lakers di luar musim dan minat mereka terhadapnya kekal tinggi, pelbagai sumber memberitahu The Athletic. Lakers dan Hornets mengadakan perbincangan tentang kemungkinan perdagangan tiga atau empat pasukan semasa musim panas, dan menganggapnya tinggi di antara kemungkinan perdagangan mereka, tetapi ketersediaan pengawal Hornets yang dinamik akan sepenuhnya bergantung pada hala tuju francais untuk masa depan dan permainannya sebagai musim berjalan. Walaupun Bola LaMelo diketepikan kerana terseliuh buku lali Gred 2 dan Rozier baru-baru ini mengalami buku lalinya sendiri yang terseliuh, Hornets dan jurulatih Steve Clifford mencatatkan permulaan 2-1 di Persidangan Timur.

Lakers juga telah mengadakan perbincangan awal dengan Spurs dalam beberapa minggu kebelakangan ini, kata sumber, menunjukkan minat terhadap sayap tiga dan D Josh Richardson. Richardson 6-kaki-5 telah purata hampir 13 mata untuk memulakan musim, merembat 47.1 peratus pada 5.67 percubaan tiga mata setiap perlawanan. Jadi harapkan Lakers untuk terus memantau dengan Spurs, Hornets dan Pacers sebagai rakan kongsi perdagangan yang berpotensi apabila musim ini berlalu.

Buat masa ini, Lakers kelihatan bertekad untuk memberikan senarai semasa saiz sampel yang sesuai iaitu 20 hingga 25 perlawanan dan menilai keperluan mereka. Naib presiden operasi bola keranjang Lakers, Rob Pelinka ditugaskan untuk mengimbangi keadaan semasa pasukan berbanding masa depan apabila menggunakan hanya dua pilihan pusingan pertama yang layak untuk didagangkan untuk baki dekad ini. Dan untuk Lakers, perjanjian yang betul akan memerlukan kesabaran, strategi, keazaman dalaman dan pertumbuhan.

Lebih banyak berita dan nota NBA semasa musim berjalan…

Timberwolves dan pusat Naz Reid telah terlibat dalam perbincangan lanjutan kontrak ketika Reid memulakan musim keempatnya, kata sumber.

Minnesota juga telah terlibat dalam perbincangan lanjutan dengan pengawal Jaylen Nowell, tetapi pengawal tahun keempat itu dijangka memintas perjanjian baharu dan memasuki agensi bebas tanpa had di luar musim hadapan, menurut sumber. Nowell, penjaring dinamik, mencatatkan purata 15 mata dalam tiga perlawanan untuk memulakan musim ini.

Sebagai tambahan kepada Hawksyang Matahari baru-baru ini telah terlibat dalam perbincangan dengan Bucks mengenai perdagangan Jae Crowder yang berpotensi, kata sumber. Milwaukee telah mendaftarkan minat dalam penyerang veteran itu yang telah menjauhkan diri daripada organisasi Suns kerana kedua-dua pihak bekerja ke arah perdagangan. Miami juga dipercayai menjadi antara peminang semasa untuk Crowder, menurut sumber liga.

(Foto Teratas: Adam Pantozzi/NBAE melalui Getty Images)

We would like to give thanks to the author of this post for this awesome web content

Hantaran Dalam Shams: Ketika Lakers tersandung awal, kemungkinan perdagangan Russell Westbrook masih berlarutan


Explore our social media accounts and other related pageshttps://paw6.info/related-pages/