Harimau Memperoleh Austin Meadows

The Tigers mengumumkan petang ini mereka telah memperoleh pemain luar Austin Meadows dari Sinar untuk baseman ketiga dinding isaac dan pilihan Pusingan B Imbangan Kompetitif. Tampa Bay dilaporkan telah membeli-belah Meadows dalam beberapa minggu kebelakangan ini, dan dia akan mendarat di Detroit.

Ia adalah mogok yang ketara, sebahagian besarnya tidak dijangka untuk Detroit. Tidak ada sebarang petunjuk bahawa Harimau sedang memburu bantuan di luar padang, kerana mereka nampaknya berpuas hati untuk membuka tahun ini dengan Robbie Grossman, Victor Reyes, Akil Baddoo kumpulan di atas rumput. Prospek luar teratas Riley Greene patah kakinya pada hujung minggu, bagaimanapun, dan dijangka akan diketepikan selama enam hingga lapan minggu. Sama ada kecederaan Greene meningkatkan keperluan untuk pengurus besar Al Avila dan kakitangannya untuk menambah pemain luar adalah tidak jelas, tetapi mereka akan melakukannya dengan membawa pemain yang hanya beberapa musim disingkirkan daripada kempen All-Star.

Meadows adalah sebahagian daripada pengangkutan Rays yang kini terkenal dari Pirates pada tarikh akhir perdagangan 2018 untuk Chris Archer. Seorang prospek terbaik semasa hari-harinya dalam sistem ladang Pittsburgh, dia mempamerkan prestasi cemerlang dengan persembahan rookie yang mantap sebelum keluar pada musim berikutnya. Meadows mencecah .291/.364/.558 secara besar-besaran dengan 33 larian di rumah dalam 591 penampilan plat pada 2019, nampaknya muncul sebagai salah satu pemain muda terhebat dalam sukan itu.

Dia tidak mengekalkan rentak itu dalam dua musim lalu. Meadows yang terkena pukulan kiri tersandung pada garisan .205/.296/.371 semasa kempen 2020 yang dipendekkan, mencatatkan klip 32.9% yang membimbangkan. Itu jelas merupakan tahun yang tidak normal, dan bekas pilihan keseluruhan ke-9 itu bangkit semula musim lalu – walaupun tidak hampir dengan tahap 2019 beliau. Meadows mencecah .234/.315/.458 dalam 591 penampilan plat, sedikit sebanyak mengimbangi 27 homernya dengan purata pukulan biasa-biasa dan peratusan di pangkalan.

Untuk kreditnya, masalah mogok yang telah melanda Meadows pada tahun 2020 telah diperbetulkan. Dia hanya mengipas dalam 20.6% perjalanannya ke hidangan itu musim lalu. Kadar sentuhannya 77.2% adalah tepat sejajar dengan tanda liga, manakala kelajuan keluar purata, kadar tong dan peratusan sentuhan kerasnya semuanya lebih tinggi sedikit daripada purata. Meadows dibelenggu oleh purata pukulan .249 yang rendah kerjaya pada bola dalam permainan tahun lepas.

Itu tidak boleh dikatakan sebagai malang, kerana Meadows semakin berorientasikan bola terbang sejak beberapa musim lalu. Antara 135 pemukul dengan 500+ penampilan plat pada tahun 2021, tiada siapa yang mempunyai kadar fly-ball yang lebih tinggi daripada klip Meadows 53%. Itulah resipi untuk memukul untuk mendapatkan kuasa tetapi juga untuk bola yang lemah dalam keputusan permainan, kerana bola terbang bukan homer jarang bertukar menjadi pukulan.

Walau apa pun kebimbangan seseorang tentang profil bola yang dipukul Meadows, masih mudah untuk melihat tarikannya kepada Harimau. Sepanjang empat musim liga besar, dia memiliki garis slash .260/.333/.489 — pengeluaran menyinggung yang mencatatkan 22 mata peratusan melebihi purata liga mengikut ukuran wRC+. Walaupun dia tidak berada pada tahap terbaiknya dalam tempoh dua tahun, dia masih merupakan pemukul di atas purata, dan kempen 2019 yang disebutkan di atas menawarkan sedikit jenis serangan terbalik yang dia miliki jika dia boleh sekali lagi membawa kadar fly-ballnya lebih dekat kepada musim itu ialah 42.9%.

Meadows memang mempunyai perpecahan platun yang agak ketara. Untuk kerjayanya, dia adalah seorang pemukul .271/.351/.525 menentang pitching tangan kanan. Dia memiliki lebih banyak pejalan kaki .237/.295/.412 tebas terhadap kaki selatan. Pasukan luar Tigers sudah agak kidal, dengan Greene dan Baddoo memukul dari sisi hidangan itu manakala Reyes adalah Grossman adalah pemukul suis. Walau bagaimanapun, Meadows tidak perlu menjadi pemain platun yang ketat, dan seluruh barisan Detroit adalah tangan kanan. Mungkin, Meadows akan mengambil bahagian dalam peranan luar padang setiap hari untuk kapten AJ Hinch, yang mungkin mempunyai kebebasan untuk menurunkannya sedikit mengikut urutan pada hari-hari apabila pasukan lawan akan melancarkan pemain kidal yang sukar.

Ia adalah peningkatan segera untuk pasukan Detroit yang juga telah ditambah Javier Baez, Edward Rodriguez, Andrew Chafin dan Michael Pineda musim sejuk ini. Avila dan kakitangannya jelas cuba menarik diri daripada pembinaan semula mereka baru-baru ini, dan penambahan Meadows sepatutnya menjadi peningkatan ketara kepada kesalahan itu. Ia bukan langkah menang-sekarang yang mutlak, walaupun, kerana pemain berusia 26 tahun itu (27 bulan depan) boleh dikawal selama tiga musim melalui timbang tara. Meadows and the Rays telah membayar gaji $4MM untuk tahun 2022, dan dia tidak dijadualkan untuk mendapatkan agensi bebas sehingga selepas 2024.

Itu menjadikan Meadows sebagai pick-up yang agak berpatutan untuk Detroit, tetapi dia adalah sebahagian daripada kelas timbang tara yang besar yang mungkin telah memberi tekanan pada senarai gaji Rays. Walaupun selepas menolak gaji $4MM dari buku-buku itu, Tampa Bay mempunyai unjuran rekod francais-rekod gaji pemain $83MM, menurut Jason Martinez dari Sumber Jadual. The Rays dilaporkan berlari ke Freddie Freeman sebelum dia menandatangani kontrak dengan Dodgers, jadi mereka jelas bersedia untuk melangkaui zon selesa tipikal mereka untuk pemain yang tepat, tetapi pengejaran yang mengejutkan itu sentiasa kelihatan sebagai pengiktirafan status bintang Freeman.

Sebagai tambahan kepada apa jua kekangan gaji yang mungkin dihadapi oleh presiden operasi besbol Erik Neander dan kakitangannya, mereka jelas berasa bersedia untuk berurusan dari kedudukan organisasi yang mendalam. Sinar telah Randy Arozarena, Kevin Kiermaier dan Manuel Margot di tangan sebagai pilihan outfield. Prospek teratas Josh Lowesementara itu, kelihatan bersedia untuk penampilan liga yang besar selepas mencecah .291/.381/.535 dalam 111 perlawanan bersama Triple-A Durham musim lalu.

The Rays nampaknya merasakan bahawa Lowe bersedia untuk memainkan peranan penting dalam kelab yang menang sekarang. Penyiar pra-permainan Rays Neil Solondz tweet bahawa kelab itu merancang untuk memanggil semula pemain berusia 24 tahun itu untuk berbuka dengan pasukan liga besar. Memandangkan statusnya sebagai prospek 50 Teratas konsensus, Lowe pastinya akan berada dalam barisan untuk at-bat biasa. Dia, Margot dan Kiermaier masing-masing boleh ditambah dengan pemain pertahanan di ketiga-tiga tempat luar, memberi peluang kepada pengurus Kevin Cash untuk mengendalikan beberapa kumpulan pertahanan yang sangat baik di atas rumput. (Arozarena pada dasarnya adalah pemain luar sudut tetapi menilai dengan baik di sana dengan haknya sendiri).

Lebih banyak akan datang.We wish to thank the writer of this article for this remarkable material

Harimau Memperoleh Austin Meadows


Find here our social media accounts as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/