Harimau Untuk Mempromosikan Riley Greene

The Tigers mempromosikan prospek terbaik Riley Greenemenurut pelbagai wartawan (termasuk Chris McCosky dari Detroit News). Pemain luar Austin Meadows berada dalam senarai kecederaan COVID-19 dalam langkah yang sepadan.

Jika bukan kerana kaki kanan patah yang dialami dalam beberapa hari terakhir Latihan Musim Bunga, Greene berada di landasan untuk membuat penampilan sulung Liga Utamanya semula pada Hari Pembukaan. Sebaliknya, pemain berusia 21 tahun itu perlu menjalani pemulihan kecederaan dan kemudian 17 perlawanan liga kecil (15 di Triple-A, dua dalam A-ball dalam tugasan pemulihan) sebelum secara rasmi dianggap bersedia untuk merasai pertama kali Pertunjukan itu.

Detroit memilih Greene dengan pilihan keseluruhan kelima bagi draf 2019, dan sejak itu dia telah menjadi penarafan prospek teratas, termasuk penempatan enam teratas konsensus menuju kempen 2022. Undang-undang Keith Athletic menganggap Greene sebagai prospek ketiga terbaik dalam besbol, dengan Baseball America (ke-4), MLB Pipeline (ke-5), dan Besbol Prospektus (ke-6) tidak jauh di belakang.

Greene hanya memulakan kerjaya profesionalnya dengan baik pada 2019 pada usia 18 tahun, dan kemudian secara semula jadi tidak bermain sama sekali pada 2020 kerana musim liga kecil yang dibatalkan. Kembali ke padang tahun lepas, Greene mencecah .301/.387/.534 dengan 24 larian di rumah dan 16 mencuri daripada 558 penampilan plat di peringkat Double-A (373 PA) dan Triple-A (185).

Terdapat banyak potensi lima alat untuk Greene, yang telah dianggap sebagai “kelajuan kelawar elit” (seperti laporan pengakap Baseball America) walaupun sebelum dia mula mempamerkan lebih banyak kuasa pada plat pada tahun 2021. Menurut BA, Greene ” hadiah fizikal dan rasa maju di atas pinggan menjadikannya pemukul berpotensi tambah tambah yang bersaing untuk gelaran pukulan dan dia mempunyai peluang untuk berkembang menjadi kuasa larian rumah lebih 20.” Greene menambah potensi serangan itu dengan menjadi ancaman yang dicuri berkat kepantasannya, dan kelajuan yang sama juga telah membantunya menjadi pemadang tengah pertahanan yang mantap. Dia akhirnya paling sesuai untuk kedudukan sudut luar padang, dan Greene juga mempunyai lengan lontaran yang kuat yang akan membantunya di padang yang betul.

Seolah-olah tidak ada tekanan yang mencukupi ke atas pemain berusia 21 tahun yang membuat penampilan sulungnya di MLB, Greene juga mendapati dirinya dilemparkan sebagai titik tolak (atau penyelamat) kepada apa yang telah menjadi musim yang buruk untuk Harimau. Selepas bertahun-tahun membina semula, Harimau nampaknya akan beralih arah dengan bakat muda yang semakin meningkat, dan mereka menambah teras prospek itu dengan penambahan veteran seperti Javier Baez, Eduardo Rodriguezdan Meadows semasa offseason.

Sebaliknya, Detroit hanya mempunyai rekod 24-39, kerana kelab itu telah terjejas kecederaan kepada hampir setiap ahli giliran dan hampir-jumlah kekurangan pukulan. Tarik Skubal, Beau Brieskedan Alex Faedo telah membantu mengekalkan putaran, tetapi Harimau memukul kolektif .220/.275/.315. Harold Castro114 wRC+ yang sederhana mendahului semua pemukul Detroit yang telah menerima masa bermain biasa atau separuh biasa.

Berdasarkan latar belakang ini, mungkin sudah terlambat untuk Greene mencetuskan sebarang keajaiban perubahan. Sebaliknya, pemain luar itu akan cuba untuk bermain dan membuat persembahan yang baik untuk dirinya sendiri dalam musim rookienya, untuk memberikan Harimau sesuatu yang ditunggu-tunggu ketika mereka merombak dek untuk 2023. Sementara itu Spencer Torkelson telah bergelut dalam kempen MLB pertamanya, rancangan jangka panjang Harimau adalah untuk menjadikan Greene dan Torkelson sebagai tonggak utama untuk tahun-tahun akan datang.

Meadows telah mencapai .250/.347/.328 melebihi 147 PA musim ini, dan masih mencari homer pertamanya pada 2022 selepas melecek 27 bola keluar dari taman dengan Rays tahun lepas. Meadows juga menghabiskan hampir empat minggu untuk memerangi gejala berkaitan vertigo, dan hanya diaktifkan daripada senarai kecederaan biasa pada 7 Jun.We wish to thank the author of this write-up for this remarkable content

Harimau Untuk Mempromosikan Riley Greene


Explore our social media accounts as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/