Harris mengetepikan rakan sepasukan Braves Strider untuk NL ROY

Atlanta Braves percaya Michael Harris II mempunyai keupayaan untuk sekurang-kurangnya memegang sendiri dalam jurusan selepas menarik perhatian pejabat depan dan kakitangan kejurulatihan dalam latihan musim bunga pada tahun 2021 dan ’22.

Sekurang-kurangnya, mereka tahu dia adalah pemadang tengah pertahanan terbaik dalam organisasi, dan dengan pemadang tengah Braves mencecah kolektif .186 hingga 27 Mei dan pasukan di bawah .500, mereka memutuskan untuk membaling dadu.

The Braves memanggil pemain berusia 21 tahun itu dari Double-A walaupun dia hanya bermain 43 perlawanan di atas Kelas A. Harris menghadiahkan kepercayaan Braves dengan salah satu musim rookie terbaik dalam sejarah francais, mencapai .297/.339/ .515 dengan 19 larian rumah dan 20 pangkalan yang dicuri semasa bermain pertahanan yang cemerlang.

“Saya rasa sepanjang musim ini tidak realistik,” kata Harris. “Saya hanya pergi dari hari ke hari dan saya rasa menjalani impian itu. Tetapi sekarang setelah musim berakhir, saya rasa saya sebenarnya boleh melihat ke belakang dan berfikir tentang betapa gilanya setahun dan betapa pantasnya ia berlalu.”

Harris menewaskan rakan sepasukan Spencer Strider untuk memenangi anugerah Rookie of the Year Liga Kebangsaan pada hari Isnin, mengumpul 22 undian tempat pertama dan 134 mata kepada lapan undian tempat pertama Strider dan 103 mata. Pemain utiliti St. Louis Cardinals Brendan Donovan mendapat tempat ketiga dalam pengundian.

Harris dan Strider hanyalah pasangan keempat rakan sepasukan yang menamatkan undian 1-2 sejak pengundian peringkat bermula pada 1980, menyertai Braves’ Craig Kimbrel dan Freddie Freeman pada tahun 2011, Jerome Walton dan Dwight Smith Cubs pada tahun 1989 dan Alvin Davis dan Mark Langston Mariners pada tahun 1984.

Harris ialah pemain kesembilan dalam sejarah francais Braves untuk memenangi anugerah rookie of the year.

Harris telah memukul .305 untuk Double-A Mississippi apabila Braves memanggilnya. Dua hari kemudian, Strider membuat permulaan pertamanya selepas keluar dari padang untuk memulakan musim. The Braves segera beraksi, memenangi 15 berturut-turut dari 1 Jun hingga 15 Jun, dengan Harris mencapai .370 dalam tempoh itu. The Braves akhirnya bangkit daripada 10.5 perlawanan di belakang Mets pada akhir Mei untuk memenangi kejuaraan NL East kelima berturut-turut mereka.

“Dia sangat tenang, dan dia sangat konsisten,” kata pengurus Brian Snitker mengenai Harris pada awal September. “Ia adalah keseluruhannya. Dia boleh mengalahkan anda dalam pelbagai cara. Dengan sarung tangan, dengan lengannya, dengan kakinya, dengan pemukulnya. Itulah kualiti yang cukup baik untuk dimiliki dalam diri seorang pemain yang boleh melakukan begitu banyak untuk memberi impak kepada permainan. .”

Alat menyeluruh Harris — ukuran Statcastnya termasuk kedudukan persentil ke-92 dalam outs melebihi purata pada pertahanan, kedudukan persentil ke-95 dalam kelajuan pecut dan persentil ke-95 dalam kekuatan lengan — membantunya ke musim 5.3-PERANG, menjadikannya dia hanya pemain rookie ke-34 dengan 5.0 WAR sejak era bahagian bermula pada 1969.

Dia melakukannya dalam hanya 114 perlawanan, paling sedikit daripada mana-mana pemain dalam senarai. Satu-satunya Rookies of the Year sejak 2010 dengan WAR yang lebih tinggi ialah Mike Trout, Jose Abreu, Hakim Harun dan Pete Alonso.

“Dia pasti mempunyai musim yang hebat. Kami pasti mempunyai angka yang sama juga,” Rookie of the Year Liga Amerika Julio Rodriguez kata Harris. “Dia pemain yang menarik, bakat muda. Dan dia tidak takut. Saya suka permainannya.”

Pada pertengahan Ogos, Braves memberi ganjaran kepada Harris dengan lanjutan kontrak lapan tahun bernilai $72 juta yang berlangsung hingga 2030, dengan dua musim pilihan kelab yang boleh menjadikannya bernilai $102 juta dalam tempoh 10 tahun. Tidak buruk untuk kanak-kanak yang membesar sebagai peminat Braves di Stockbridge, Georgia, 35 batu di selatan Truist Park.

“Ya, saya pasti tidak pernah terfikir tentang tahun 2030,” kata Harris apabila dia menandatangani perjanjian itu. “Itu jauh. Saya gembira dapat tinggal di sini di Atlanta selama itu.”

The Braves memilih kanak-kanak kampung halaman dalam pusingan ketiga draf 2018 — apabila banyak pasukan melihat Harris sebagai tukang kendi. Pengakap Braves Dana Brown, kini pengarah pengakap, melihat pemain luar dengan kuasa dan kepantasan. Seperti yang ditulis oleh Buster Olney awal tahun ini, Braves menjemput Harris untuk memukul di Truist Park sebelum draf, dan dia mengisi tempat duduk luar dengan larian rumah dalam latihan memukul.

Harris memberitahu Braves: “Saya seorang pemukul.”

Harris, bagaimanapun, tidak melakukan banyak kuasa pada pemain bawah umur, mengalami tujuh larian rumah di Kelas A Rome pada 2021 dan hanya lima dalam 43 perlawanan di Double-A. Apabila menyertai Braves, memukul jurulatih Kevin Seitzer membuatkan Harris membuat penyesuaian, menurunkan tangannya. Harris mengambil perubahan serta-merta dan kuasanya hilang.

Harris menghabiskan tiga bulan pertamanya mencecah bahagian bawah barisan Atlanta yang kuat, tetapi mencapai tempat ketiga pada minggu terakhir musim apabila Braves menyapu bersih Mets dalam siri penting untuk menamatkan kejuaraan bahagian.

“Apabila dia semakin matang dan dia menjadi pemain ini yang kita semua tahu dia, dia mungkin akan berada di tempat nombor 2 atau 3 itu untuk masa yang lama,” kata Snitker menjelang akhir musim.

Strider juga mempunyai musim yang luar biasa, mencatatkan 11-5 dengan 2.67 ERA dan 202 strikeout dalam 131.2 inning. Strider menjadi pemain baru ke-10 sejak 1969 dengan 200 gol dan yang pertama sejak Yu Darvish pada 2012. 13.81 pukulan bagi setiap sembilan babak adalah yang kedua tertinggi bagi seorang pelempar dengan sekurang-kurangnya 100 babak, di belakang hanya 13.82 pukulan Gerrit Cole pada 2019.

“Semua orang cuba untuk menentukan titik pemeriksaan tertentu yang mereka cuba capai,” kata Strider apabila mencapai pencapaian 200 serangan itu. “Saya tidak fikir saya cuba untuk menyerang 200 pemain dalam satu musim. Itu bukan matlamat saya. Ia hanya untuk memenangi perlawanan, mengekalkan kami dalam perlawanan, perkara yang saya boleh kawal dan dikawal.”

Pengundian mungkin lebih dekat jika Strider tidak terlepas dua minggu terakhir ditambah dengan ketegangan serong. Strider juga menerima ganjaran kewangannya sendiri apabila dia menandatangani lanjutan enam tahun, $75 juta pada awal Oktober yang termasuk pilihan kelab $22 juta untuk 2029.

Harris dan Strider juga akan menerima bonus tambahan melalui kumpulan bonus pra-timbangtara yang dipersetujui dalam perjanjian buruh baharu: $750,000 untuk Harris dan $500,000 untuk Strider.

We wish to give thanks to the writer of this short article for this remarkable content

Harris mengetepikan rakan sepasukan Braves Strider untuk NL ROY


Check out our social media profiles as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/