Hunter Greene Membuat Pusingan Reds

prospek melontarkan tinggi Pemburu Greene telah membuat senarai Hari Pembukaan The Reds dan akan keluar dari penggiliran untuk memulakan musim, pengurus David Bell diumumkan kepada pemberita Rabu (pautan Twitter melalui Charlie Goldsmith dari Cincinnati Enquirer).

Tyler Mahle akan bermula pada Hari Pembukaan dan diikuti oleh lefty Reiver Sanmartinbetul Vladimir Gutierrez dan Greene. Cincinnati mempunyai hari cuti awal yang membolehkan mereka melangkau tempat kelima dalam pusingan buat kali pertama, dan Mahle telah pun diumumkan sebagai permulaan untuk perlawanan kelima mereka (yang juga merupakan pembukaan rumah mereka). Bobby Nightengale The Enquirer menambah bahawa sesiapa sahaja yang ditetapkan sebagai ahli kelima giliran berkemungkinan akan memulakan permainan keenam musim ini.

Greene, 22, merupakan pilihan keseluruhan No. 2 dalam draf 2017. Pada mulanya dipilih sebagai pemain dua hala, sejak itu dia telah dipindahkan semata-mata ke gundukan dan tidak banyak melakukan apa-apa untuk menjatuhkan sahamnya pada tahun-tahun sejak digubal. Pembedahan Tommy John menghapuskan musim 2019 Greene, tetapi dia kembali dengan pemanas tiga digit yang sama dan peluncur jahat yang menjadikannya pemain yang diidamkan sebagai seorang amatur. Dia kini berada di kedudukan antara 35 prospek terbaik MLB mengikut setiap Baseball America, MLB.com, FanGraphs, Prospektus Besbol, ESPN dan The Athletic (di mana Keith Law sangat yakin kepadanya, meletakkannya di No. 12 keseluruhan).

Greene membahagikan musim 2021 antara ahli gabungan Reds Double-A dan Triple-A, melonjakkan kepada gabungan 3.30 ERA dengan kadar mogok 31.7%, kadar berjalan 8.9% dan kadar bola tanah 43.8% sepanjang hayat 106 1 /3 babak. Itu menandakan kerjaya baharu yang tinggi dalam inning yang dibuat untuk Greene, yang tidak mengejutkan memandangkan pembedahan 2019 dan kekurangan musim liga kecil pada 2020. The Reds mungkin masih berhati-hati dengan beban kerja Greene — kedua-duanya pada asas setiap permulaan dan berkenaan dengan musim secara keseluruhan — tetapi dia akan diberi peluang untuk meningkatkan jumlah inning itu di peringkat liga besar.

Berita mengenai Greene datang hanya sehari selepas Pirates mendapat kritikan kerana memilih prospek terbaik dalam bidang Oneil Cruz kepada kanak-kanak bawah umur untuk memulakan musim. Situasi seperti ini menjadi tumpuan MLBPA semasa gelombang tawar-menawar kolektif di luar musim ini, ketika pemain mendorong liga untuk memberi insentif kepada pejabat depan untuk membawa prospek terbaik mereka untuk memulakan musim daripada menahan mereka di bawah umur selama beberapa minggu untuk mendapatkan tambahan tahun kawalan kelab. Di bawah CBA 2021-26, pasukan boleh dianugerahkan pilihan draf jika mereka membawa prospek terbaik untuk memulakan musim dan pemain tersebut akan menamatkan undian dengan baik dalam undian anugerah.

Kemungkinan besar Cincinnati mungkin telah memasukkan Greene dalam penggiliran Hari Pembukaan walaupun tanpa adanya ketetapan baharu tersebut, sebagai perdagangan luar musim Sonny Gray dan kecederaan kepada istana louis dan Mike Minor telah menipiskan pilihan The Reds. Walau apa pun, penampilan sulung Greene yang akan datang memberikan peminat Reds optimistik selepas musim luar yang mengecewakan yang lebih tertumpu pada pemangkasan senarai gaji daripada menambah baik senarai 2022.

Jika Greene berada dalam liga besar untuk selamanya, dia akan mengakru setahun penuh masa perkhidmatan pada 2022 dan berada di landasan untuk mencapai agensi bebas selepas musim 2027, apabila dia baru berusia 28 tahun. Seperti yang berlaku, dia akan berada di landasan untuk mencapai timbang tara selepas musim 2024.

Foto ihsan USA Today Sports Images.We wish to thank the writer of this write-up for this incredible content

Hunter Greene Membuat Pusingan Reds


Visit our social media accounts as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/