Ibu bapa Memperolehi Sean Manaea

Athletics telah berdagang Sean Manaea kepada Padres, menurut Mark Feinsand dari MLB.com. Awal hari ini, Andy Martino daripada SNY telah tweeted bahawa Oakland telah menyambung semula perbualan aktif tentang Manaea. Kevin Acee dari San Diego Union-Tribune melaporkan bahawa Padres akan menghantar dua prospek ke Oakland sebagai balasan. Dengan pasir halusperdagangan penuh ialah Sean Manaea dan Aaron Holiday untuk Eruibiel Angeles dan Adrian Martinez.

Perdagangan Manaea nampaknya tidak dapat dielakkan sejak sekian lama. Dilaporkan sebelum sekatan keluar bahawa A bercadang untuk memindahkan hampir mana-mana pemain yang mempunyai gaji besar dan kawalan pasukan yang semakin berkurangan. Setelah sekatan berakhir, mereka berjaya menepati ramalan tersebut, berdagang Chris Bassitt kepada Mets, Matt Olson kepada Braves dan Matt Chapman kepada Blue Jays. Memandangkan Manaea menuju ke agensi bebas pada penghujung musim ini dan memperoleh $9.75MM tahun ini, dia adalah pilihan yang logik sebagai lelaki seterusnya mengemas begnya. Dia kini akan menuju ke San Diego, bertemu semula dengan pengurus Bob Melvin, yang merupakan seorang lagi mangsa yang terkorban dalam penyempitan sen Oakland, kerana kelab itu membenarkannya pergi ke Padres dalam langkah membuang gaji.

Pemain kidal berusia 30 tahun itu membuat penampilan sulungnya di MLB pada 2016 dan segera membuktikan dirinya dengan musim yang berkualiti. Dalam 144 2/3 inning, dia meletakkan ERA sebanyak 3.86, bersama-sama dengan kadar mogok 20.9% dan kadar berjalan kaki 6.2%. Dia terus beraksi dengan baik sepanjang musim 2017 dan 2018 sebelum terhenti akibat pembedahan bahu pada September 2018. Itu menyebabkan dia tidak beraksi selama kira-kira setahun, kerana dia kembali lewat pada 2019. Dalam kempen 2020 yang dipendekkan, dia kelihatan seperti kembali kepada diri lamanya, melontarkan 54 inning dengan ERA 4.50. Pada 2021, dia mencatatkan 179 1/3 inning lagi dengan 3.91 ERA, meningkatkan kadar mogoknya sehingga 25.7% dalam proses itu, kerjaya yang tinggi untuk semusim penuh.

Bagi Padres, ini memperkukuh lagi apa yang sudah menjadi pusingan yang sangat kuat yang termasuk Yu Darvish, Joe Musgrove, Blake Snell, Mike Clevinger, Nick Martinez dan Chris Paddackbersama-sama dengan pilihan yang akan datang seperti Reiss Knehr, Ryan Weathers atau MacKenzie Gore. Hanya beberapa hari yang lalu, ia adalah dilaporkan bahawa Padres sedang mempertimbangkan perdagangan dari kedalaman putaran itu untuk menambah baik gambaran luar mereka. Penambahan Manaea nampaknya hanya meningkatkan kemungkinan perjanjian sedemikian datang bersama.

Kawasan luar yang diunjurkan mereka pada masa ini terdiri daripada Trent Grisham di tengah dan Wil Myers di kanan, dengan medan kiri dikendalikan oleh beberapa gabungan Jurickson Profar dan Matt Beaty. Sudah tentu ada ruang untuk penambahbaikan ke atas kumpulan itu, terutamanya untuk pasukan yang berharap untuk bersaing dengan Dodgers dan Giants di AL West, dua pasukan yang mudah melepasi dataran tinggi 100 kemenangan tahun lepas. Laporan baru-baru ini menunjukkan kelab telah bercakap dengan Pirates tentang a Bryan Reynolds perdagangan, walaupun perkataan terakhir di hadapan itu ialah harga yang diminta untuk Reynolds ialah “melarang.”

Padres adalah salah satu daripada dua pasukan yang telah membayar cukai mewah pada tahun 2021, bersama-sama dengan Dodgers. Ini bermakna mereka akan dikenakan penalti yang lebih tinggi jika mereka membayar cukai itu semula tahun ini. CBA baharu meningkatkan garis cukai terendah daripada $210MM kepada $230MM, yang memberikan Padres sedikit ruang bernafas, kerana nombor cukai mewah mereka berada di antara dua nombor itu untuk kebanyakan musim luar. Sejak menandatangani CBA baharu itu dan berakhirnya sekatan keluar, mereka agak senyap, selain daripada pemerolehan mereka Luke Awak. Dengan pemerolehan Manaea, nombor cukai mewah mereka kini hanya melebihi had pada $233MM, menurut Jason Martinez dari Sumber Roster. Mungkin mereka sanggup membayar cukai itu sekali lagi, atau perdagangan lebih lanjut boleh membenarkan mereka untuk limbo kembali di bawah talian. Khabar angin telah berputar selama bertahun-tahun tentang percubaan mereka untuk berpindah Eric Hosmer dan baki empat tahun dan $59MM dalam perjanjiannya. Hanya beberapa hari yang lalu, mereka nampaknya membincangkan perjanjian sedemikian dengan Mets, walaupun rundingan itu ada terbantut rupanya.

Bagi Athletics, jualan api mereka telah mengurangkan senarai gaji 2021 mereka kepada sekitar $50MM dalam dolar sebenar, setiap Sumber Senarai. Mereka tidak mempunyai angka yang begitu rendah sejak 2008, mengetepikan kempen 2020 yang dipendekkan pandemik. (Petua topi kepada Kontrak Besbol Cot.) Jumlah itu berpotensi menurun lebih rendah jika kelab membuat perjanjian Frankie Montas atau Ramon Laurenowalaupun mereka juga boleh menambah veteran dalam perjanjian jangka pendek yang sederhana, seperti yang mereka berikan Stephen Vogt dan Jed Lowrie.

Putaran di Oakland bukan sahaja kekurangan Bassitt dan Manaea, seperti James Kaprielian dan Brent Honeywell Jr. berkemungkinan akan memulakan musim di IL. Montas akan berada di hadapan kumpulan jika dia masih ada, dengan Cole Irvin, Daulton Jefferies, Paul Blackburn, Adam Oller dan Zach Log antara pilihan untuk mengambil tempat di belakangnya.

Salah satu pemerolehan hari ini, Adrian Martinez, adalah pilihan untuk bertindak sebagai kedalaman putaran serta-merta, kerana dia berada dalam senarai 40 orang dan berjaya mencapai tahap tertinggi di bawah umur tahun lepas. Dalam 80 2/3 inning Double-A, dia meletakkan 2.34 ERA bersama-sama dengan kadar mogok 25.4% dan kadar berjalan kaki 7.3%. Dia bergelut sedikit dalam citarasa pertamanya tentang Triple-A, melontar 44 1/3 inning dengan ERAnya melonjak sehingga 5.28, bersama-sama dengan kadar strikeout mengempis sebanyak 19.9% ​​dan kadar berjalan 8.7%. Dia baru berusia 25 tahun dan mempunyai pilihan, bermakna dia berkemungkinan mendapat tiket untuk masa lanjut dalam Triple-A.

Sekeping lagi kepulangan mereka akan lebih kepada permainan jangka panjang, kerana Angeles baru berusia 19 tahun. Tahun lalu, dia membahagikan masanya antara A-ball dan High-A, sambil berbaris di bes kedua, bes ketiga dan hentian pintas. Dalam 105 perlawanan, garis slash gabungannya ialah .329/.392/.445, untuk wRC+ 125, bersama-sama dengan 19 pangkalan yang dicuri. Walaupun A itu perlu bersabar memandangkan umurnya, dia mungkin “dapat” sebenar untuk Oakland, kerana dia adalah prospek #12 San Diego di MLB Pipeline sebelum perjanjian itu, dengan Martinez menduduki tempat #26.

Di samping Manaea, Padres juga menambah beberapa kedalaman bullpen dengan pemerolehan Holiday. Pemain berusia 21 tahun itu baru sahaja dipilih oleh A tahun lalu, pada pusingan ke-13 draf 2021. Dia hanya mempunyai 5 2/3 babak pengalaman profesional di bawah tali pinggangnya pada ketika ini, semua itu datang dalam Liga Kompleks tahun lepas. Walaupun resume terhad itu, RJ Anderson dari CBS Sports geganti bahawa dia mencecah lebih 100mph pada senapang radar di luar musim ini.

Foto ihsan USA Today Sports Images.We want to say thanks to the author of this post for this outstanding content

Ibu bapa Memperolehi Sean Manaea


Take a look at our social media profiles and also other related pageshttps://paw6.info/related-pages/