Ibu mangsa berkata Britt Reid mendapat ‘tamparan di pergelangan tangan’ selepas perjanjian pengakuan

Dua hari selepas bekas penolong jurulatih Kansas City Chiefs Britt Reid mengaku bersalah memandu dalam keadaan mabuk berpunca daripada nahas 2021 yang mencederakan seorang kanak-kanak perempuan berusia 5 tahun, ibu gadis itu memperincikan kejadian itu kepada Berita ABC.

Memakai baju yang bertulis “Ariel Strong,” Felicia Miller menceritakan detik-detik segera sebelum kejadian itu, ketika anak perempuannya, Ariel Young, duduk di tempat duduk belakang selepas Miller berhenti di tepi jalan untuk membantu sepupunya, yang keretanya mengalami kemalangan. rosak.

“Saya hanya ingat melihat cermin melihat dia datang, seperti hanya kelajuan penuh datang, dan kemudian tiba-tiba semua orang tersingkir,” kata Miller mengenai Reid, yang trak pikapnya merempuh kedua-dua kereta pada kira-kira 84 mph di tanjakan masuk. . Reid, anak kepada Ketua Jurulatih Andy Reid, adalah salah seorang daripada enam orang yang cedera dalam kemalangan itu, tetapi Young mengalami kecederaan otak traumatik.

Dalam temu bual ABC, Miller berkata dia berasa lega apabila Young tersedar daripada koma dua minggu berikutan kemalangan itu, tetapi dia berkata anak perempuannya tidak mengenalinya: “Dia tidak tahu siapa saya.” Sekarang 7, Young kembali ke sekolah, kata Miller.

Britt Reid, 37, ditempatkan pada cuti pentadbiran oleh Ketua, dan pasukan itu kemudiannya mengumumkan bahawa kontraknya telah tamat dan dia tidak lagi menjadi ahli organisasi. Beliau didakwa pada April 2021 dengan kesalahan jenayah dan berdepan penjara sehingga tujuh tahun jika sabit kesalahan, tetapi berikutan perjanjian pengakuan itu dia berdepan kemungkinan hukuman sehingga empat tahun. Hukuman Reid dijadualkan pada akhir Oktober.

“Dia hanya mendapat tamparan di pergelangan tangan,” kata Miller. “Jika ada orang lain yang melakukan itu, [if] Kami melakukan itu, jika ada di antara kami melanggar keretanya, mabuk melanggar keretanya dan mencederakan anak-anaknya, kami akan berada di penjara.”

Reid di mahkamah pada hari Isnin menyatakan kekesalan.

“Saya benar-benar menyesali apa yang saya lakukan,” katanya. “Saya membuat kesilapan besar. Saya minta maaf kepada keluarga. Saya tidak berniat untuk menyakiti sesiapa pun.”

Seorang peguam untuk keluarga Young, Tom Porto, berkata mereka menentang perjanjian itu.

Pendakwa raya berkata rekod perubatan menyenaraikan Young mengalami kecederaan termasuk kecederaan otak traumatik yang teruk, patah parietal kiri, lebam otak dan hematoma subdural semasa kemalangan itu. Menurut a GoFundMe kempen untuk memberi manfaat kepada Young, dia digambarkan pada April 2021 sebagai keluar dari hospital dan menjalani terapi fizikal sementara tidak dapat “berjalan, bercakap atau makan seperti kanak-kanak berumur 5 tahun biasa.”

Reid dituduh mempunyai kepekatan alkohol darah serum 0.113, melebihi had undang-undang 0.08, kira-kira dua jam selepas kemalangan itu berlaku. Dia memberitahu seorang pegawai polis pada malam kemalangan itu bahawa dia melihat ke atas bahu kirinya untuk melihat di mana dia boleh bercantum ketika dia memandu di tanjakan masuk dan dia tidak melihat sebarang lampu pada kereta sebelum dia membuat impak. Pegawai itu “mengesan bau yang memabukkan dan mencatat [Reid’s] mata merah dan merah,” menurut pendakwa raya.

Reid mengalami kecederaan pangkal paha dalam kejadian itu dan memerlukan pembedahan. Dia tidak pergi bersama Chiefs ke Tampa untuk Super Bowl LV, yang mana Kansas City kalah kepada Tampa Bay Buccaneers. Reid menghabiskan lapan tahun sebagai kakitangan Chiefs, dua yang terakhir sebagai jurulatih barisan belakang selepas memegang jawatan lain dengan unit pertahanan.

Pada tahun 2007, semasa diikat jamin di Pennsylvania berikutan insiden kemarahan jalan raya di mana dia dituduh menggunakan pistol, Reid didakwa memandu di bawah pengaruh bahan terkawal dan memiliki dadah selepas dia didakwa memandu ke dalam troli beli-belah di tempat letak kereta. Dia mengaku bersalah atas pertuduhan itu dan menyelesaikan program mahkamah dadah selama 15 bulan pada 2009.We wish to give thanks to the author of this short article for this remarkable material

Ibu mangsa berkata Britt Reid mendapat ‘tamparan di pergelangan tangan’ selepas perjanjian pengakuan


Take a look at our social media profiles and other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/