Ikan lumba-lumba diejek kerana menyiarkan video Tua Tagovailoa sedang meruntuhkan Bukit Tyreek dengan teruk

Dolphins membuat beberapa gerakan yang mencolok pada musim ini—iaitu penambahan Tyreek Hill dan Pro Bowl menangani Terron Armstead—tetapi bagaimana kesesuaian kepingan itu masih belum dapat dilihat. Miami mungkin bersalah kerana meletakkan kereta di hadapan kuda dengan beberapa set kemahiran Hill yang bimbang kerana salah satu ancaman mendalam utama liga boleh disia-siakan pada Tua Tagovailoa, yang kekuatan lengannya-atau kekurangannya-telah menjadi kritikan yang kerap sepanjang dua musim beliau dalam Florida Selatan.

Mungkin ia tidak penting. Kepantasan Hill keluar dari garisan perebutan menyebabkan dia sama berbahaya dalam permainan pendek dan pertengahan, yang, seperti yang kita tahu, adalah roti dan mentega Tagovailoa. Namun, sorotan daripada amalan hari Selasa ini, yang secara tidak jelas dikongsi oleh Dolphins ke akaun media sosial mereka, tidak dilihat sebagai sangat menggalakkan.

Menuju ke musim yang boleh menjadi musim buat-buat atau rehat untuk pemain berusia 24 tahun yang banyak difitnah, klip Tua yang teruk meruntuhkan Bukit ini tidak banyak membantu untuk meredakan kebimbangan mengenai kesukaran yang dirasakannya untuk melontar ke bawah. Jika Tagovailoa sekali lagi tidak mencapai jangkaan pada 2022, Dolphins boleh dengan mudah beralih ke quarterback lain musim depan, menangani keperluan itu sama ada dalam draf (mereka memegang lima pilihan dalam tiga pusingan pertama termasuk dua pusingan pertama) atau agensi bebas (pemilik Stephen Ross telah lama mendambakan Tom Brady, yang memasuki tahun berjalan dengan Tampa Bay). Hill akan berada di mana-mana selepas mencatat rekod lanjutan empat tahun, $120 juta.

Tagovailoa tidak perlu menjadi bintang semata-mata—jurulatih Mike McDaniel telah berjaya merancang untuk mendapatkan quarterback yang sama terhad di San Francisco tahun lepas, menunggang pengurus permainan Jimmy Garoppolo sehingga ke Kejohanan NFC. Tetapi jika orang yang bergoyang ke Hill ini adalah siling Tua, Miami mungkin berada dalam musim yang panjang.

DENGAR pada Apl Audacy
Daftar dan Ikuti Sukan Audacy
Facebook | Twitter | InstagramWe would like to give thanks to the author of this short article for this amazing content

Ikan lumba-lumba diejek kerana menyiarkan video Tua Tagovailoa sedang meruntuhkan Bukit Tyreek dengan teruk


Explore our social media profiles along with other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/