Inilah 6 Pilihan Terbaik LA Lakers untuk Memindahkan Russell Westbrook

Inilah 6 Pilihan Terbaik LA Lakers untuk Memindahkan Russell Westbrook

0 daripada 6

  Adam Pantozzi/NBAE melalui Getty Images

  Los Angeles Lakers telah memulakan musim…perlahan-lahan. Mereka berharap ketua jurulatih baharu Darvin Ham dan senarai pemain yang lebih muda dan sihat akan membawa kepada prestasi yang lebih baik daripada 33 kemenangan tahun lalu. Tetapi hasilnya membimbangkan. Pasukan itu tidak menang dalam tiga perlawanan, susunan kurang baik dan sejarah buruk dari julat tiga mata (21.2 peratus).

  Kegagalan awal bukan sepenuhnya pada Russell Westbrook, tetapi dia menonjol sebagai masalah yang jelas memandangkan tanda harga tinggi pasukannya $47.1 juta dan betapa buruknya dia sesuai bersama LeBron James dan Anthony Davis. Lakers telah cuba untuk keluar dari perjanjiannya sejak sebelum tarikh akhir perdagangan musim lalu.

  Dengan tawaran luar musim yang terlalu mahal, harapan menuju musim ini adalah untuk menilai kemajuan berakhir 20 perlawanan pertama. Tetapi kerugian sudah meningkat. Beberapa eksekutif di seluruh liga menjangkakan Los Angeles akhirnya akan melepaskan pilihan pusingan pertama 2027 dan 2029 untuk memindahkan Westbrook.

  Adakah terdapat “cukai Lakers”? Sesetengah eksekutif percaya ia adalah nyata—kurang kerana persaingan bersejarah tetapi kerana tekanan untuk meletakkan pesaing di sekitar James dan LA sejarah terkini perjanjian yang dipersoalkan.

  Adakah Lakers akan tergesa-gesa dalam perdagangan panik? Apakah jenis pulangan yang akan mereka cari untuk perjanjian pada awal hingga pertengahan November?

Buddy Hield dan Myles Turner untuk Two Firsts

1 daripada 6

  PHILADELPHIA, PENNSYLVANIA - 24 OKTOBER: Buddy Hield #24 daripada Indiana Pacers bertindak balas semasa suku pertama menentang Philadelphia 76ers di Wells Fargo Center pada 24 Oktober 2022 di Philadelphia, Pennsylvania. NOTA KEPADA PENGGUNA: Pengguna dengan nyata mengakui dan bersetuju bahawa, dengan memuat turun dan atau menggunakan gambar ini, Pengguna bersetuju dengan terma dan syarat Perjanjian Lesen Getty Images. (Foto oleh Tim Nwachukwu/Getty Images)

  Imej Tim Nwachukwu/Getty

  Lakers dan Indiana Pacers (1-3) telah bertanding selama berbulan-bulan. Gabenor Pacers, Herb Simon telah lama menentang permainan tangki, tetapi pasukan itu tidak begitu bagus. Adakah dia lebih terbuka untuk menerima jalan itu untuk kedua-dua Lakers yang pertama?

  Indiana dipercayai berminat dengan perjanjian. Lakers akan menerima Buddy Hield dan Myles Turner, berpotensi dengan Daniel Theis dan/atau TJ McConnell. LA tidak banyak membantu Damian Jones dan Thomas Bryant (keluar kerana kecederaan ibu jari). Turner akan membantu Lakers secara bertahan dan membenarkan Davis bermain lebih kuasa ke hadapan.

  Memandangkan ketahanannya yang boleh dipersoalkan, nilai Turner mungkin tidak sebanyak yang pertama. Ramai yang melihat Hield sebagai aset negatif memandangkan pengeluarannya pada $39.1 juta-tambah sepanjang musim ini dan seterusnya. Namun, dia akan membantu menangani kelemahan terbesar Lakers sebagai penembak tiga mata volum tinggi.

Berbilang Pemain dari San Antonio (Jakob Poeltl atau Pengecualian Perdagangan?)

2 daripada 6

  SAN ANTONIO, TX - 19 OKTOBER: Jakob Poeltl #25 daripada San Antonio Spurs melepasi pertahanan Charlotte Hornets pada separuh masa kedua di AT&T Center pada 19 Oktober 2022 di San Antonio, Texas. NOTA KEPADA PENGGUNA: Pengguna dengan nyata mengakui dan bersetuju bahawa, dengan memuat turun dan atau menggunakan gambar ini, Pengguna bersetuju dengan terma dan syarat Perjanjian Lesen Getty Images. (Foto oleh Ronald Cortes/Getty Images)

  Ronald Cortes/Getty Images

  San Antonio Spurs mempunyai ruang had gaji yang cukup untuk membuat perdagangan yang tidak seimbang. Lakers dan Spurs telah berkomunikasi selama beberapa bulan tentang kemungkinan bekerjasama dalam perdagangan Westbrook, tetapi tiada apa yang nampaknya hampir membuahkan hasil.

  Lakers akan mengambil kontrak Josh Richardson yang tamat $12.2 juta, bersama-sama dengan $27.5 juta yang terhutang kepada Doug McDermott hingga 2023-24. LA mungkin boleh menyelesaikannya untuk sekali sahaja, tetapi kedudukan leverajnya yang rendah mungkin menghalang perlindungan yang munasabah.

  Jika Los Angeles lebih murah hati dengan draf mata wangnya, mungkin ia boleh mendapatkan Jakob Poeltl untuk memenuhi keperluannya di pusat. Tanpa dia, Lakers akan menerima pengecualian perdagangan $21.1 juta, cukup besar untuk memperoleh Turner dalam perjanjian berasingan. LA masih akan mendapat pengecualian perdagangan $11.7 juta dengan Poeltl.

Jordan Clarkson, Malik Beasley dari Utah

3 daripada 6

  NEW ORLEANS, LA - 23 OKTOBER: Jordan Clarkson #00 dari Utah Jazz memandu ke bakul semasa perlawanan menentang New Orleans Pelicans pada 23 Oktober 2022 di Smoothie King Center di New Orleans, Louisiana. NOTA KEPADA PENGGUNA: Pengguna dengan jelas mengakui dan bersetuju bahawa, dengan memuat turun dan atau menggunakan Fotograf ini, pengguna bersetuju dengan terma dan syarat Perjanjian Lesen Getty Images. Notis Hak Cipta Mandatori: Hak Cipta 2022 NBAE (Foto oleh Ned Dishman/NBAE melalui Getty Images)

  Ned Dishman/NBAE melalui Getty Images

  Utah Jazz adalah antara pasukan terbaik dalam rekod NBA, tetapi hanya sedikit yang menjangkakan itu akan bertahan. Selepas berurusan dengan Donovan Mitchell dan Rudy Gobert di luar musim, Jazz sepatutnya menjadi tanking. Jika mereka terus menang, lepaskan mereka untuk kekal dalam senarai ini.

  Tetapi jika Utah memutuskan untuk memberi tumpuan kepada pembangunan, ia boleh menawarkan Lakers Jordan Clarkson dan Malik Beasley. Lakers mungkin akan berminat dengan Lauri Markkanen, Jarred Vanderbilt atau Kelly Olynyk, tetapi Utah lebih cenderung untuk menawarkan veteran berusia Mike Conley dan Rudy Gay.

  Jika Lakers boleh mendapatkan kedalaman daripada Jazz untuk sekali sahaja, mungkin itu jalan yang berdaya maju. Melainkan beberapa pemain muda Utah boleh dimiliki, potensi tangkapan tidak sepatutnya bernilai beberapa pusingan pertama.

Rozier dan Hayward dari Charlotte

4 daripada 6

  WASHINGTON, DC - 30 MAC: Terry Rozier #3 dan Gordon Hayward #20 daripada Charlotte Hornets meraikan perlawanan menentang Washington Wizards semasa separuh masa kedua di Arena Capital One pada 30 Mac 2021 di Washington, DC. NOTA KEPADA PENGGUNA: Pengguna dengan nyata mengakui dan bersetuju bahawa, dengan memuat turun dan atau menggunakan gambar ini, Pengguna bersetuju dengan terma dan syarat Perjanjian Lesen Getty Images. (Foto oleh Patrick Smith/Getty Images)

  Gambar Patrick Smith/Getty

  Adakah pengerusi Charlotte Hornets Michael Jordan memihak kepada Westbrook sebagai atlet Jenama Jordan? Pacers dan Spurs mungkin akan cuba membeli Westbrook jika mereka berdagang dengan Lakers, tetapi Hornets mungkin pasukan jarang yang mungkin menganggap nilai Westbrook sebagai pemain.

  Itu mungkin impian Lakers. Lebih dekat dengan realiti, Hornets tidak membosankan. Terry Rozier dan Gordon Hayward adalah pemain terbaik mereka. Orang lain seperti Kelly Oubre Jr. dan Mason Plumlee mungkin juga membantu Lakers, tetapi Hornets tidak mungkin tergesa-gesa melakukan tindakan yang memusnahkan senarai mereka.

  Jika Charlotte menerima pengejaran Victor Wembanyama, maka mungkin ia akan memindahkan Hayward, yang kontraknya mungkin tidak menarik kepada Lakers. Tetapi dia akan menjadi peningkatan bakat yang jelas, bersama-sama dengan Rozier. Tetapi peluang itu mungkin tidak berkembang sehingga lebih dekat dengan tarikh akhir perdagangan dan mungkin merugikan Lakers kedua-dua pusingan pertama.

Kyrie Irving (Lambat atau Cepat)

5 daripada 6

  MEMPHIS, TN - 24 OKTOBER: Kyrie Irving #11 dari Brooklyn Nets kelihatan semasa perlawanan menentang Memphis Grizzlies pada 24 Oktober 2022 di FedExForum di Memphis, Tennessee. NOTA KEPADA PENGGUNA: Pengguna dengan nyata mengakui dan bersetuju bahawa, dengan memuat turun dan atau menggunakan gambar ini, Pengguna bersetuju dengan terma dan syarat Perjanjian Lesen Getty Images. Notis Hak Cipta Mandatori: Hak Cipta 2022 NBAE (Foto oleh Joe Murphy/NBAE melalui Getty Images)

  Joe Murphy/NBAE melalui Getty Images

  Lakers berminat untuk mendapatkan Kyrie Irving dari Brooklyn Nets dan akan berbuat demikian jika dia dapat bermain semula. Setakat ini, Nets (1-2) telah terselamat daripada kegawatan luar musim permintaan perdagangan Kevin Durant. Tetapi LA pastinya mempunyai mata atau dua tentang situasi itu.

  Jika francais ingin membantu antara satu sama lain daripada situasi yang mengecewakan, mungkin ada perjanjian yang perlu dibuat. Tetapi itu mungkin tidak mungkin sehingga lebih dekat dengan tarikh akhir. Irving pastinya akan berada di atas senarai harapan ejen bebas Lakers jika tiada pertukaran.

  Lakers mungkin mempunyai $31-35 juta dalam ruang topi, tetapi itu tidak akan mencukupi untuk memaksimumkan Irving musim depan. Walau bagaimanapun, ia mungkin cukup jika pasaran Irving lemah memandangkan keperibadiannya yang cerdik. Kemungkinan Irving boleh menyebabkan LA menolak beberapa cadangan yang disenaraikan di atas, melainkan ia adalah untuk kontrak yang tamat tempoh. Ini bermakna tiada Hayward, Rozier atau Hield jika Lakers mengenal pasti Irving dalam agensi bebas sebagai keutamaan.

  Sama ada mereka sepatutnya adalah cerita yang berbeza. Tetapi itulah tema untuk semua sasaran yang berpotensi ini. Lakers berkemungkinan memilih daripada senarai pilihan yang boleh dipersoalkan.

Adakah Menunggu Adalah Terbaik?

6 daripada 6

  DALLAS, TEXAS - 12 MEI: Jae Crowder #99 dari Phoenix Suns merembat bola menentang Jalen Brunson #13 dari Dallas Mavericks pada suku pertama Permainan Enam Separuh Akhir Persidangan Barat Playoff NBA 2022 di Pusat Penerbangan Amerika pada 12 Mei, 2022 di Dallas, Texas. NOTA KEPADA PENGGUNA: Pengguna dengan nyata mengakui dan bersetuju bahawa, dengan memuat turun dan/atau menggunakan gambar ini, Pengguna bersetuju dengan terma dan syarat Perjanjian Lesen Getty Images. (Foto oleh Ron Jenkins/Getty Images)

  Ron Jenkins/Getty Images

  Lakers mungkin menemui perjanjian yang menambah baik senarai mereka daripada buruk kepada biasa-biasa atau baik. Tetapi berapa banyak perdagangan yang realistik akan menjadikan mereka hebat? Adakah sebarang tindakan yang tidak menyebabkan Lakers menyertai golongan elit itu berbaloi?

  Sebaliknya, mana-mana pasukan dengan James dan Davis tidak sepatutnya berada jauh dari pertembungan—kecuali skuad ini dan tahun lepas. Lakers mungkin berada dalam kedudukan yang buruk pada bulan Oktober dan November, tetapi tergesa-gesa untuk menyelesaikan perjanjian boleh menyebabkan lebih banyak isu jangka panjang. Apa gunanya jika mereka mengorbankan dua pilihan pusingan pertama dan tidak menjadi kuasa penting dalam Persidangan Barat?

  Jika Lakers boleh bertahan sehingga Disember dan Januari, peluang mungkin meningkat apabila ejen bebas yang ditandatangani baru-baru ini layak untuk berdagang. Menunggu mungkin adalah yang terbaik, walaupun musim ini mungkin akan berakhir jika Lakers tersingkir terlalu jauh dari pertengkaran.

  Selain itu, jika Lakers membuat perdagangan dua, tiga atau empat untuk satu, yang lain dalam senarai di luar Westbrook perlu pergi. Satu-satunya pemain yang layak berdagang dalam kontrak tetap termasuk Davis, Patrick Beverley, Austin Reaves, Wenyen Gabriel, Max Christie dan Kendrick Nunn. Orang lain boleh dipotong secara langsung untuk membuat ruang senarai, seperti Matt Ryan, yang gajinya tidak dijamin.

  Akhir sekali, dalam mana-mana tawaran, Lakers mungkin mahu mencuba untuk menyertai Phoenix Suns dalam pertukaran berbilang pasukan untuk menambah Jae Crowder, yang berada jauh dari pasukan, berharap untuk pertukaran.

We would love to say thanks to the writer of this write-up for this outstanding content

Inilah 6 Pilihan Terbaik LA Lakers untuk Memindahkan Russell Westbrook


Check out our social media profiles and also other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/