InsideNebraska – Mickey Joseph di radio: Thompson dengan kapten, tiada lagi Baju Hitam

Kami menjalankan promosi percubaan percuma selama 30 hari ke Inside Nebraska yang memberi anda akses kepada semua kandungan premium kami dan papan mesej premium kami.

KLIK LINK INI yang akan membawa anda ke halaman pendaftaran, dan gunakan kod promosi HUSKERS30 semasa mendaftar untuk menuntut tawaran. Tiada tarikh luput untuk mendaftar untuk percubaan percuma ini.

Mickey Joseph mempunyai temu bual ‘Sports Nightly’ pertamanya sebagai ketua jurulatih bola sepak sementara Nebraska pada hari Khamis. Temu bual itu pada asalnya dijadualkan pada waktu perdana, 7 malam

Kecuali, Joseph menaikkan temu duga sejam kepada 6 petang. Dia mempunyai permainan sekolah menengah untuk ditangkap.

Ia merupakan minggu yang sibuk untuk Joseph, yang dinamakan sebagai ketua jurulatih sementara Huskers Ahad lalu, pada hari yang sama Scott Frost dipecat selepas mengumpul rekod keseluruhan 16-31 dalam 47 perlawanan. Duduk dan menendang kakinya adalah perkara terakhir yang ingin dilakukan oleh penduduk asli Louisiana itu.

Semasa temu bual selama sejam dengan hos Greg Sharpe, Joseph menyentuh pelbagai topik semasa dia menyediakan pasukannya untuk menghadapi No. 6 Oklahoma (2-0) hujung minggu ini. Berikut adalah sorotan.

Perubahan pada pertahanan?

Salah satu isu terbesar Huskers 2022 ialah pertahanan. Penyelaras pertahanan Erik ChinanderUnit ‘s tidak menghentikan larian melalui tiga perlawanan kerana lawan mempunyai purata 5.65 ela yang mengejutkan setiap bawa.

Pada hari Selasa, Joseph menyebut dia telah membuat perubahan pada tanggungjawab kejurulatihan. Bersama bekas penganalisis Mike Cassano melatih penerima dalam peranan pembantu sepenuh masa, Chinander masih menjadi penyelaras, tetapi akan melatih keselamatan sekarang. Travis Fisher hanya melatih selekoh dan bukannya selekoh dan keselamatan.

“Kami bercakap tentang melakukan beberapa perkara berbeza pada pertahanan,” kata Joseph. “Ia berkaitan dengan jurang integriti. Kami melakukan kerja yang sangat baik minggu ini dengan berada dalam jurang kami.”

Joseph tidak mahu masuk ke dalam perubahan skema khusus pada radio langsung, berkata “itu adalah idea yang tidak baik.”

Jurulatih ada menyebut “anda akan melihat beberapa perubahan” tetapi tidak menyebut apa.

Caleb Tannor.

Caleb Tannor. (Jansen Coburn/Di dalam Nebraska)

Tiada lagi Blackshirt

Joseph mengesahkan bahawa dia, sebenarnya, telah mengambil Blackshirts daripada beberapa pemain pertahanan. Ia tidak negatif, kata jurulatih itu.

Joseph hanya mahukan permulaan yang baru.

“Kami bercakap tentang era baharu bermula. Semua orang mempunyai catatan bersih. Jadi kami 0-0,” kata Joseph. “Sekarang, ia seperti kita bermula dari awal. Jadi kami akan berlatih dan memperoleh Baju Hitam itu. Saya yakin bahawa mereka akan mendapatkan mereka kembali, tetapi ia tidak diambil daripada mereka kerana permainan. Jika kita katakan semua orang mempunyai rekod yang bersih, baiklah, kita perlu memberi peluang kepada kanak-kanak lain untuk mendapatkan Baju Hitam juga.”

Satu pasukan, satu degupan jantung, kata Joseph. Dia akan memberi mereka kembali apabila dia fikir dia patut.

Casey Thompson.

Casey Thompson. (Zack Carpenter/Di dalam Nebraska)

Joseph bertemu dengan empat kapten – ditambah Casey Thompson

Joseph berkata dia bertemu dengan empat kapten – Nick Henrich, Garrett Nelson, Travis Vokolek dan Caleb Tannor — untuk bercakap tentang visinya untuk pasukan. Tetapi ada pemain lain yang dijemput ke mesyuarat itu – quarterback Casey Thompson.

“Keempat-empat mereka saya bawa masuk, dan saya juga bawa Casey masuk, kerana dia adalah quarterback,” kata Joseph. “Saya mempunyai hubungan yang baik dengan kanak-kanak ini. Dan mereka faham apa yang saya mahu lakukan, dan mereka tahu ia akan menjadi sedikit berbeza. Saya akan menjadi lebih bersemangat sedikit dan lebih sedikit di wajah anda. Dan saya menuntut anda melakukan sesuatu dengan cara yang betul.”

Setiap pemain menerima perubahan itu, kata jurulatih itu.

Tiada lagi muzik pada latihan

Joseph membuat perubahan untuk tidak meledakkan muzik pada latihan, yang biasa berlaku dalam bola sepak kolej. kenapa? Dia mahu pasukannya membawa tenaga sendiri — itulah yang perlu dilakukan oleh pemain dalam permainan.

“Tenaga? Itulah yang kami dakwahkan sekarang,” katanya. “Kanak-kanak mempunyai banyak tenaga. Jurulatih mempunyai banyak tenaga. Jurulatih mempunyai banyak tenaga. Jurulatih kekuatan mempunyai banyak tenaga. Tenaga perlu ada di seluruh bangunan. Kerana saya fikir itulah yang mendorong anda untuk menjadi hebat, ialah anda mempunyai tenaga untuk melakukannya.”

Mickey Joseph.

Mickey Joseph. (Foto AP)

Amalan lebih pendek, tetapi lebih cepat

Semasa dia menjadi jurulatih penerima, Joseph dan Cassano menilai penerima mereka daripada filem permainan mereka. Jurulatih mencari “loaf” di mana penerima tidak pergi dengan kelajuan penuh semasa permainan atau jika mereka mengelak daripada bersentuhan. Kadangkala, terdapat enam atau tujuh roti daripada 70-75 permainan, yang terlalu banyak, kata Joseph.

Jadi roti akan menjadi satu perkara yang Joseph akan menjejaki dirinya di seluruh pasukan dalam peranan baharunya, bukan hanya penerima.

“Minggu ini, saya telah melihat usaha dalam latihan. Saya telah melihatnya,” kata Joseph. “Kini, jurulatih mendorong mereka. ‘Hei, mari kita berlari, kita berlari, kita bergerak.’ Dan semua orang menjerit perkara yang sama, ‘Peralihan, mari kita pergi, mari kita ke sana.’ Jadi latihan lebih singkat, tetapi latihan lebih cepat.”

Bilik persalinan tidak akan pernah dibahagikan di bawah pengawasan Joseph

Dengan kesalahan Nebraska kebanyakannya produktif melalui tiga perlawanan manakala pertahanan bergelut untuk mendapatkan hentian, adakah Joseph bimbang tentang keretakan dalam pasukan di bilik persalinan?

Ringkasnya, tidak.

“Ini adalah pasukan yang mempunyai watak tinggi. Ini kanak-kanak yang baik, budak yang baik,” kata Joseph. “Tidak akan ada sebarang tudingan jari. Walaupun Frost berada di sini, dia tidak membenarkannya. Apabila berlaku kerugian, kami meletakkannya pada jurulatih dan berkata, ‘Kami perlu melatih anda dengan lebih baik.’”

We want to give thanks to the writer of this post for this awesome web content

InsideNebraska – Mickey Joseph di radio: Thompson dengan kapten, tiada lagi Baju Hitam


You can find our social media profiles , as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/