Jadual bola sepak kolej, permainan 2022: Perkara untuk ditonton dalam Minggu 3, saluran TV, waktu sepak mula Sabtu

Dengan Minggu 3 musim bola sepak kolej akan tiba, terdapat banyak perlawanan menarik yang menjadi tajuk aksi yang boleh menjadi satu lagi minggu aksi liar untuk dinikmati peminat. Pada CBS, No. 22 Negeri Penn akan menjadi pasukan Sepuluh Besar pertama yang bermain Auburn di Stadium Jordan-Hare apabila kedua-duanya menyainginya pada petang Sabtu. Perlawanan Sepuluh Besar vs. SEC ini menyaksikan Harimau mencari dendam di tempat sendiri selepas tewas 28-20 kepada Singa Nittany di Happy Valley musim lalu.

Di tempat lain, No. 6 Oklah akan menghidupkan semula saingannya dengan Nebraska dan No. 13 Miami akan menuju ke Stesen Kolej, Texas, untuk menentang No. 24 Texas A&M. Semua jenis huru-hara meletus pada hujung minggu lalu semasa Minggu 2 yang liar, termasuk di Stesen Kolej di mana Negeri Appalachian mengatasi Aggies dalam kekecewaan yang menakjubkan.

Drama pada hari Sabtu sepatutnya banyak, dan di bawah kami telah menyediakan panduan penonton yang berguna untuk membantu anda menavigasi semua aksi. Sepanjang masa timur.

Permainan terbaik

No. 6 Oklahoma di Nebraska — tengah hari di Fox, fuboTV (Cuba secara percuma): Mickey Joseph akan membawa Cornhuskers keluar dari terowong dan memasuki era pasca-Scott Frost selepas bekas quarterback Cornhuskers yang legenda dipecat pada hari Ahad. Dia akan melihat saingan Big 12 lama Oklahoma di sisi lain, dan tidak syak lagi bahawa kemenangan ke atas salah satu program paling konsisten sepanjang dekad yang lalu akan meredakan ketegangan di Lincoln.

No. 24 Penn State di Auburn — 3:30 petang di CBS, CBSSports.com, Apl Sukan CBS (Percuma): Ini adalah permainan kritikal untuk pasukan Auburn yang bukan sahaja bergelut menentang Negeri San Jose hujung minggu lalu tetapi mempunyai jurulatih dalam Bryan Harsin yang hampir dilarikan pada bulan Februari. Ini boleh menjadi titik pangsi untuk hala tuju program menentang pasukan Nittany Lions yang ingin membuat kenyataan besar di negara SEC.

No 12 BYU di No. 25 Oregon — 3:30 petang di Fox, fuboTV (Cuba secara percuma): Dunia bola sepak kolej seolah-olah menghapuskan Ducks selepas mereka dihisap Georgia pada Minggu 1, tetapi jurulatih tahun pertama Dan Lanning boleh memadamkan kekecewaan itu dengan kemenangan ke atas pasukan Cougars yang mendahului Baylor dalam thriller dua kali lebih masa minggu lepas. Jika anda belum menonton quarterback Cougars Jaren Hall memutarkannya, lihat dia.

No 11 Negeri Michigan di Washington — 7:30 malam di ABC, fuboTV (Cuba secara percuma): The Huskies mendahului Pac-12 secara hantaran dan pertahanan hantaran Spartan adalah tumit Achilles tahun lepas walaupun menang atas Pittsburgh dalam Peach Bowl. Kami akan mengetahui banyak tentang kedua-dua pasukan selepas suasana yang menyeronokkan di dalam Stadium Husky.

No. 13 Miami di No. 24 Texas A&M — 9 malam di ESPN, fuboTV (Cuba secara percuma): Permainan ini sudah pun meleleh dengan tipu muslihat kerana keputusasaan daripada Aggies selepas tewas kepada Negeri Appalachian minggu lalu, dan kenyataan boleh dibuat oleh Hurricanes dengan kemenangan di negara SEC. Jurulatih Jimbo Fisher dilaporkan telah membuat pertukaran quarterback daripada Haynes King kepada Max Johnson, yang meningkatkan minat lagi.

Terbaik daripada yang lain

We want to give thanks to the writer of this short article for this remarkable content

Jadual bola sepak kolej, permainan 2022: Perkara untuk ditonton dalam Minggu 3, saluran TV, waktu sepak mula Sabtu


We have our social media profiles here , as well as other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/