Jadual bola sepak kolej, permainan 2022: Perkara untuk ditonton dalam Minggu 4, saluran TV, waktu sepak mula Sabtu

Sabtu terakhir bulan September sudah tiba yang bermaksud bahawa perlawanan persidangan besar-besaran memenuhi jadual bola sepak kolej Minggu 4. No 20 Florida akan menuju ke Rocky Top untuk menentang No. 11 Tennessee dalam SEC pada CBS Game of the Week dalam saingan besar SEC East yang akan pergi jauh ke arah menentukan keadaan proses pembinaan semula untuk kedua-dua pasukan.

Di tempat lain, No. 5 Clemson akan mengharungi jalan untuk menentang No. 21 Hutan Bangun pada tengah hari ET. The Tigers tidak begitu mengagumkan melalui tiga perlawanan, tetapi kemenangan ke atas Demon Deacons akan menjadi isyarat yang pasti bahawa krew Dabo Swinney boleh bersaing.

Pertarungan Barat SEC lewat malam antara No. 10 Arkansas dan No. 23 Texas A&M akan bermula pada waktu petang, begitu juga dengan kecondongan Sepuluh Besar rentas bahagian antara Wisconsin dan No. 3 Negeri Ohio.

Ia akan menjadi hari Sabtu yang sibuk di seluruh negara. Berikut ialah panduan penonton yang berguna untuk membantu anda menavigasi tindakan. Sepanjang masa timur.

Permainan terbaik

No. 5 Clemson di No. 21 Wake Forest — tengah hari di ABC, fuboTV (Cuba secara percuma): Perlawanan utama ACC Atlantic ini akan menjadi kontrak gaya yang menarik. Pertahanan Harimau — terutamanya di bahagian depan — dimuatkan, manakala Demon Deacons up-tempo, pelanggaran jaringan lambat adalah berbahaya seperti mana-mana dalam bola sepak kolej. Pemenang yang satu ini akan mempunyai kelebihan besar dalam perlumbaan untuk gelaran bahagian.

No. 20 Florida di No. 11 Tennessee — 3:30 petang di CBS, CBSSports.com, Apl Sukan CBS: Persaingan sebenarnya bermakna sesuatu tahun ini yang hebat bukan sahaja untuk SEC, tetapi untuk seluruh dunia bola sepak kolej. Quarterback Gators Anthony Richardson telah bergelut di udara, tetapi itu mungkin perlu berubah jika ini bertukar menjadi penentuan sepakan dan dia perlu bersaing dengan pelanggaran Volunteers tempo yang diketuai oleh calon Heisman Trophy Hendon Hooker di bawah pusat.

No 22 Texas di Texas Tech — 3:30 petang di ESPN, fuboTV (Cuba secara percuma): Pertarungan penting dalam negeri ini sudah menjadi masalah besar dalam perlumbaan untuk gelaran 12 Besar, tetapi tipu muslihat itu meningkat pada hari Khamis apabila diketahui bahawa bintang quarterback Quinn Ewers — yang cedera dalam kekalahan kepada Alabama dalam Minggu 2 — akan membuat perjalanan ke Lubbock, Texas, dan berpakaian. Ewers kelihatan hebat menentang Crimson Tide sebelum kecederaan bahunya, dan ia akan menjadi menarik untuk melihat bagaimana jurulatih Steve Sarkisian menggunakan dia jika dia melihat padang.

No. 10 Arkansas lwn. No. 23 Texas A&M (di Arlington, Texas) — 7 malam di ESPN, fuboTV (Cuba secara percuma): Perlawanan di Stadium AT&T di Arlington, Texas ini, sarat dengan tipu daya. The Razorbacks mempunyai pertahanan hantaran paling teruk di negara ini (352.7 ela setiap perlawanan), manakala serangan hantaran Aggies adalah biasa-biasa sahaja. Yang kalah dari yang ini akan bertarung dalam pertempuran yang sukar di SEC Barat untuk baki musim ini.

Wisconsin di No. 3 Ohio State — 7:30 malam di ABC, fuboTV (Cuba secara percuma): Ini akan menjadi kontras gaya antara dua kuasa Sepuluh Besar di dalam Horseshoe. The Buckeyes berbangga dengan pelanggaran hantaran yang hebat di bawah pesaing Heisman CJ Stroud, dan Badgers dibina untuk memiliki garisan perebutan di kedua-dua belah bola. Barisan pertahanan Ohio State menjadi kebimbangan yang akan datang pada musim ini, dan ini akan menjadi ujian terbesarnya pada musim muda.

No 7 USC di Negeri Oregon — 9:30 malam di Pac-12 Network, fuboTV (Cuba secara percuma): Kesalahan Trojans terbang tinggi akan menuju ke Corvallis, Oregon, di mana ia akan menentang pasukan Beavers yang secara senyap-senyap pergi 3-0 dan menghasilkan serangan kedua terbaik Pac-12. Jika pertahanan Trojan dapat diperketatkan, itu mungkin isyarat bahawa pasukan jurulatih Lincoln Riley benar-benar “kembali.”

Terbaik daripada yang lain

We would like to say thanks to the author of this post for this remarkable content

Jadual bola sepak kolej, permainan 2022: Perkara untuk ditonton dalam Minggu 4, saluran TV, waktu sepak mula Sabtu


We have our social media profiles here , as well as other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/