Jadual bola sepak kolej, permainan 2022: Perkara untuk ditonton pada Minggu 8, saluran TV, waktu sepak mula Sabtu

Landskap persidangan akan terus berubah pada hari Sabtu kerana jadual Minggu 8 membawakan kita beberapa perlawanan menarik dari seluruh negara. Melepasi titik pertengahan musim ini, semua mata tertumpu pada perlumbaan gelaran persidangan dan pecutan ke arah Playoff Bola Sepak Kolej, dan gambaran akan menjadi lebih jelas pada hujung minggu ini.

No 7 Ole Cik akan mengembara ke satu negeri ke barat untuk menempuhnya LSU dalam SEC pada CBS Game of the Week dalam apa yang telah menjadi salah satu permainan SEC West terbesar tahun ini. Pemberontak bersendirian di kedudukan teratas divisyen dan mempunyai aspirasi kejuaraan kebangsaan yang sah, tetapi perlu bertahan daripada bahaya Death Valley — tempat di mana, seperti yang dinyatakan secara ringkas oleh Les Miles, “impian lawan akan mati.”

Di tempat lain, No. 14 Syracuse akan menuju ke utara Carolina Selatan untuk mengambil nombor 5 Clemson dalam pertempuran musuh ACC Atlantik yang tidak terkalahkan. Ia akan menjadi satu lagi peluang bagi Oren untuk menjadikan diri mereka sebagai ancaman, dan Harimau boleh menggunakan kemenangan ke atas pasukan berpangkat untuk meningkatkan resume mereka.

Hari Sabtu yang sibuk di seluruh negara, jadi berikut ialah panduan penonton yang berguna untuk membantu anda menavigasi tindakan. Sepanjang masa Timur.

Permainan terbaik

Iowa di No. 2 Negeri Ohio — tengah hari di Fox, fuboTV (Cuba secara percuma): Buckeyes mempunyai dua minggu untuk mempersiapkan pertahanan Iowa yang merupakan satu-satunya pertahanan di negara itu yang tidak melepaskan permainan sejauh 40 ela atau lebih sepanjang musim. Gaya membuat pergaduhan, walaupun. Jika kesalahan Buckeyes terus berlaku pada semua silinder, ia akan menjadi sukar untuk Hawkeyes untuk bersaing.

No. 14 Syracuse di No. 5 Clemson — tengah hari di ABC, fuboTV (Cuba secara percuma): Pertempuran kekuatan vs. kekuatan ini akan menjadi menarik memandangkan bagaimana serangan tergesa-gesa Jingga telah berkembang. Duo pelari belakang Sean Tucker dan quarterback Garrett Shrader akan menentang pasukan Harimau tujuh yang merupakan antara yang paling berbakat di negara ini, dan boleh mendapat penembusan dengan yang terbaik daripada mereka.

No. 7 Ole Miss di LSU — 3:30 petang di CBS, CBSSports.com, Apl Sukan CBS: Pertahanan Rebels bergelut untuk memperlahankan sub-par Auburn pelanggaran minggu lalu, dan quarterback Tigers Jayden Daniels menjadi pemain kedua dalam sejarah LSU yang menyumbang enam gol dalam satu perlawanan. The Rebels adalah underdog sedikit dalam yang satu ini walaupun rekod tanpa cacat dan ranking No. 7 mereka.

No 9 UCLA di No. 10 Oregon — 3:30 petang di Fox, fuboTV (Cuba secara percuma): Berapa ramai daripada anda menyangka bahawa kami akan berada pada akhir Oktober dan mempunyai dua pasukan Pac-12 dalam Top 10? Letakkan tangan anda ke bawah. Tidak, anda tidak melakukannya. The Bruins diketuai oleh duo dinamik quarterback Dorian Thompson-Robinson dan berlari kembali Zach Charbonnet, manakala quarterback Ducks Bo Nix telah menjadi bintang di Eugene, Oregon. Ini boleh menjadi aksi pembukaan Permainan Kejohanan Pac-12 antara pasukan yang sama.

No 20 Texas di No. 11 Negeri Oklahoma — 3:30 petang di ABC, fuboTV (Cuba secara percuma): The Longhorns telah menjadi kekuatan sekarang kerana Quinn Ewers telah kembali dari kecederaan Minggu 2nya, dan Cowboys akan berusaha untuk kembali ke landasan kemenangan selepas mengalami kekalahan yang menyayat hati kepada TCU minggu lepas. Ini boleh menjadi permainan penyingkiran de facto dalam perlumbaan untuk membuat Permainan Kejuaraan 12 Besar.

No 24 Negeri Mississippi di No 6 Alabama — 7 malam di ESPN, fuboTV (Cuba secara percuma): Bulldogs menangkap Crimson Tide pada masa yang paling teruk selepas Air Tide jatuh Tennessee minggu lepas. Ia akan menarik untuk melihat bagaimana serangan udara Bulldogs menyerang sekunder Tide yang secara rutin dipukul di atas oleh penerima Sukarelawan (terutamanya Jalin Hyatt) minggu lepas.

No 17 Negeri Kansas di No. 8 TCU — 8 malam di FS1, fuboTV (Cuba secara percuma): Horned Frogs yang baru bermula, diketuai oleh bintang quarterback Max Duggan dan sejumlah penerima, akan berusaha untuk mengekalkan harapan College Football Playoff mereka selepas kekalahan minggu lalu kepada Oklahoma State. Perhatikan quarterback Wildcats Adrian Martinez. Veteran adalah akhirnya menepati gembar-gembur yang mengikutinya Nebraska sebelum dia berpindah offseason lepas.

Terbaik daripada yang lain

We would like to thank the author of this post for this outstanding material

Jadual bola sepak kolej, permainan 2022: Perkara untuk ditonton pada Minggu 8, saluran TV, waktu sepak mula Sabtu


Visit our social media accounts as well as other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/