Jadual playoff NFL 2023, kurungan: Tarikh, masa, TV, penstriman untuk setiap pusingan pasca musim AFC dan NFC

2022bracket-temp-2-dal-v1.jpg

Selepas Hujung Minggu Super Wild Card yang pastinya sesuai dengan namanya, pusingan bahagian akhirnya ditetapkan.

The Cowboys adalah pasukan terakhir untuk menumbuk tiket mereka ke pusingan bahagian, dan mereka melakukannya pada malam Isnin itu dengan memusnahkan Buccaneers. Kemenangan ke atas Tampa Bay kini membolehkan Cowboys pergi ke San Francisco, di mana mereka akan menghadapi pasukan 49ers yang menyingkirkan mereka daripada playoff musim lalu.

Dalam permainan NFC yang lain, Giants akan pergi ke Philadelphia untuk menghadapi pasukan Eagles yang telah menewaskan mereka dua kali tahun ini. Dengan Giants, Cowboys dan Eagles semuanya dalam pusingan bahagian, ia akan menandakan kali pertama sejak NFC Central pada tahun 1997 yang satu bahagian menghantar tiga pasukan ke pusingan kedua.

Di AFC, Patrick Mahomes dan Chiefs akan bermain perlawanan pertama selepas musim apabila mereka menjadi tuan rumah kepada Jaguars pada hari Sabtu. Perlawanan heavyweight di AFC kemudiannya akan berlangsung Ahad apabila Bills menjadi tuan rumah kepada Bengals. Kedua-dua pasukan sepatutnya bermain antara satu sama lain pada Minggu 17, tetapi permainan dibatalkan selepas insiden menakutkan yang menyaksikan Damar Hamlin mengalami serangan jantung pada suku pertama.

Hamlin kini kembali ke Buffalo, di mana dia terus pulih.

Dengan itu, inilah pandangan keseluruhannya jadual dan kurungan selepas musim.

Hujung Minggu Kad Super Liar

Sabtu, 14 Jan

 • (2) 49ers 41-23 lebih (7) Seahawks. 49ers mendapat ketakutan seketika daripada Seahawks pada hari di mana Seattle melonjak mendahului 17-16 separuh masa. Tetapi pada separuh masa kedua, San Francisco memecah permainan dengan persembahan yang mendominasi. Brock Purdy melontar sejauh 332 ela sambil juga menjadi rookie pertama dalam sejarah NFL dengan jumlah empat sentuhan dalam permainan playoff. (Purdy selesai dengan tiga hantaran touchdown dan satu markah tergesa-gesa).
 • (4) Jaguar 31-30 lebih (5) Pengecas. Jaguars memenangi permainan ini dengan menarik salah satu kemunculan semula terbesar dalam sejarah NFL. Jags ketinggalan, 27-0, pada awal permainan disebabkan sebahagian besarnya daripada empat pemintasan daripada Trevor Lawrence, tetapi mereka bangkit untuk meraih kemenangan yang menakjubkan, sebahagian besarnya terima kasih kepada Lawrence, yang melemparkan empat hantaran ke bawah.

Ahad, 15 Jan

 • (2) Bil 34-31 berbanding (7) Ikan lumba-lumba. The Dolphins menyertai permainan ini sebagai underdog terbesar dalam sejarah pusingan wild-card (+14) dan walaupun terdapat kemungkinan itu, mereka masih mampu menimbulkan ketakutan besar kepada Bills. Akhirnya, Bills dapat mengelak kekecewaan itu terima kasih kepada Josh Allen (352 ela hantaran, tiga touchdown) dan pertahanan yang muncul dengan berbilang permainan besar, termasuk dua pusing ganti, empat guni dan perhentian keempat turun yang membeku. permainan dengan hanya tinggal 2:30 untuk bermain.
 • (6) Gergasi 31-24 lebih (3) Viking. New York dapat mengatasi kekecewaan di Minnesota terima kasih kepada persembahan bersejarah daripada Daniel Jones, yang menjadi QB PERTAMA dalam sejarah playoff NFL untuk melontar sekurang-kurangnya 300 dan dua touchdown sambil menambah sekurang-kurangnya 70 ela di atas tanah. Bukan sahaja Jones melontar sejauh 301 ela, tetapi dia juga pelumba terkemuka permainan dengan 78 ela pada 17 bawa. Kemenangan ke atas Minnesota menandakan kemenangan playoff pertama Giants sejak mereka menewaskan Patriots dalam Super Bowl XLVI pada Februari 2012.
 • (3) orang Bengal 24-17 atas (6) burung gagak. The Ravens mempunyai Cincinnati di atas tali untuk kebanyakan permainan ini, tetapi Bengals dapat melarikan diri dengan kemenangan berkat pertahanan mereka, yang muncul dengan salah satu permainan terbesar dalam sejarah pasca musim NFL. Dengan Ravens di garisan satu ela Cincinnati, Tyler Huntley meraba-raba dan Sam Hubbard mengembalikan kesilapan itu sejauh 98 ela untuk apa yang akhirnya menjadi gol pendaratan yang memenangi permainan.

Isnin, 16 Jan

 • (5) Koboi 31-14 lebih (4) Buccaneers. The Cowboys mendominasi permainan ini dari awal hingga akhir, dan sebab besar mengapa itu berlaku adalah kerana Dak Prescott, yang mempunyai malam yang besar dalam sejarah. The Cowboys QB mencatat rekod francais dengan lima jumlah touchdown (empat hantaran, satu tergesa-gesa) sambil juga melontar sejauh 305 ela. Satu-satunya pemain Cowboys yang bergelut dalam permainan ini ialah penyepak Brett Maher, yang terlepas rekod NFL empat mata tambahan. The Cowboys kini perlu memutuskan sama ada mereka mahu mengekalkannya untuk perlawanan Ahad di San Francisco.

Pusingan Bahagian

Sabtu, 21 Jan

 • (4) Jaguar pada (1) Chiefs (-8.5), 4:30 petang ET (NBC). Selepas mendapat cuti seminggu, Chiefs akan membuka larian pasca musim mereka dengan perlawanan menentang pasukan Jaguars yang sebenarnya mereka mainkan pada awal musim ini. Kembali pada Minggu 10, the Chiefs menewaskan Jags 27-17 dalam permainan di mana Kansas City melonjak keluar untuk mendahului 20-0 sebelum menang.
 • (6) Gergasi di (1) burung helang (-7.5), 8:15 malam ET (Musang). Kedua-dua pesaing divisyen ini akan bertemu buat kali ketiga musim ini dan Giants akan berharap permainan ini mempunyai keputusan yang berbeza daripada dua yang pertama, yang kedua-duanya dimenangi oleh Philadelphia. Ini akan menandakan kali ke-25 dalam sejarah NFL bahawa sebuah pasukan telah menyapu bersih saingan bahagiannya pada musim biasa dan kemudian menghadapi mereka sekali lagi dalam playoff. Pasukan yang mencatatkan keputusan 2-0 pada musim biasa telah membuat sapuan tiga perlawanan sebanyak 15 daripada 24 kali.

Ahad, 22 Jan

 • (3) Bengal di (2) Bil (-5), 3 petang ET (CBS). Permainan ini akan dimainkan tepat 20 hari selepas permainan asal mereka dibatalkan kerana situasi yang melibatkan Damar Hamlin. Dengan Hamlin kini kembali ke rumah di Buffalo, ia tidak mengejutkan sama sekali jika dia menghadiri perlawanan ini.
 • (5) Cowboys di (2) 49ers (-4), 6:30 pm ET (Fox). 49ers tidak bermain Cowboys tahun ini, tetapi kedua-dua pasukan ini telah bertemu pada Januari lalu dalam perlawanan playoff yang berakhir dengan masalah. Kemenangan kad liar 49ers 23-17 musim lalu tidak diputuskan sehingga Cowboys secara tidak jelas memanggil seri QB pada saat akhir walaupun mereka tidak mempunyai masa tamat. Permainan itu dimainkan di Dallas, tetapi kali ini, permainan itu akan dimainkan di San Francisco.

Kejohanan Ahad

29 Jan

 • Kejohanan NFC, 3 petang ET (Fox)
 • Kejohanan AFC, 6:30 petang ET (CBS)

Catatan: Sekiranya Bil-bil dan Ketua-ketua akhirnya bermain antara satu sama lain dalam Kejohanan AFC, kemudian permainan akan dimainkan di Stadium Mercedes Benz di Atlanta.

Super Bowl LVII

12 Feb

Juara AFC lwn. Juara NFC di Stadium State Farm di Glendale, Arizona, 6:30 petang ET (Fox)

We want to thank the writer of this post for this amazing material

Jadual playoff NFL 2023, kurungan: Tarikh, masa, TV, penstriman untuk setiap pusingan pasca musim AFC dan NFC


Check out our social media accounts as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/