Jadual TV Terbuka AS 2022, liputan, strim langsung, tonton dalam talian, saluran, masa tee golf di The Country Club

Kejohanan utama ketiga musim golf 2022 tiba dengan kontroversi berpusing di belakang tabir. Walau bagaimanapun, USGA memastikan sedikit angin yang mungkin dikeluarkan daripada layar acara utamanya apabila pesaing Terbuka AS 2022 mula menentang The Country Club. Ini adalah kali pertama sejak 1988 bahawa juara kebangsaan akan dinobatkan di Brookline, Massachusetts, dan beberapa pesaing utama bermain dengan momentum yang besar.

Juara Masters Scottie Scheffler menyusun a usaha terik pada sembilan kedua pada hari Jumaat untuk bertelagah. Scheffler menyasarkan untuk menjadi pemain golf keenam memenangi Masters dan Terbuka AS pada musim yang sama.

Dia bukan pemain kegemaran memulakan kejohanan, walaupun. Penghormatan itu adalah milik Rory McIlroy, yang masuk lebih panas daripada orang lain dalam padang selepas mempertahankan gelarannya di Terbuka Kanada RBC. McIlroy mempunyai tiga lagi penamat 10 teratas dalam empat permulaan sebelum ini dan merupakan salah satu daripada hanya empat pemain golf yang menamatkan dalam 10 teratas pada tiga (atau lebih) daripada lima terakhir Terbuka AS.

McIlroy memanfaatkan momentumnya sepenuhnya dengan membuka permainan di The Country Club dengan 67, dan selepas permulaan yang sukar pada hari Jumaat dengan double bogey pada par-4 ketiga, dia menjaringkan birdie pada tiga daripada tujuh lubang terakhirnya untuk menamatkan dengan 69 dan duduk hanya satu pukulan di hadapan — kedudukan yang sama di mana dia memasuki hari itu. Sekiranya Rory menyelesaikan tugas itu hujung minggu ini, dia akan merangkul kejuaraan utama pertamanya sejak 2014.

Collin Morikawa keluar dan mempunyai hari Jumaat terbaik daripada sesiapa sahaja dengan 4-bawah 66 dengan usaha tanpa bogey merentasi 14 lubang terakhirnya hari itu untuk mendahului 36 lubang. Menyertainya memanjat papan pendahulu ialah Jon Rahm, yang menjaringkan helang pada minit ke-14 untuk mencatat 3-bawah 67 dan duduk satu pukulan di belakang Morikawa bersama McIlroy, Beau Hossler, Aaron WIse dan Hayden Buckley.

Sementara itu, lelaki itu membuat tajuk berita terbanyak memasuki minggu, Phil Mickelson, terlepas potong bersama sekumpulan bintang lain.

Walaupun menghadiri Terbuka AS boleh menjadi satu ton keseronokan, hanya dapat menonton golf di peringkat terhebat permainan adalah satu layanan yang luar biasa setiap tahun. Kami di sini di CBSSports.com sangat teruja untuk memberikan anda liputan dinding ke dinding Terbuka AS sepanjang minggu.

Cukuplah bercakap mengenainya. Begini cara anda boleh menonton sebanyak mungkin Terbuka AS sepanjang minggu. Pastikan anda kekal dengan CBS Sports untuk liputan langsung sepanjang jurusan ketiga tahun ini.

Sepanjang masa Timur

Pusingan 3 — Sabtu, 18 Jun

Masa mula pusingan 3: 10 pagi

Strim langsung Terbuka AS: 10 pagi hingga 8 malam

  • Liputan pusingan 3 — 10 pagi hingga 12 tengah hari di Peacock
  • Kumpulan Pilihan — 11 pagi di USOpen.com, aplikasi mudah alih Terbuka AS
  • Lubang Pilihan (11-13) — 12 malam di USOpen.com, aplikasi mudah alih Terbuka AS

Liputan TV: 12-8 malam di NBC, fuboTV (Cuba secara percuma)

Pusingan 4 — Ahad, 19 Jun

Masa mula pusingan 4: 9 pagi

Strim langsung Terbuka AS: 9 pagi hingga 7 malam

  • Liputan pusingan 4 — 9-10 pagi di Peacock
  • Kumpulan Pilihan — 10 pagi di USOpen.com, aplikasi mudah alih Terbuka AS
  • Lubang Pilihan (11-13) — 11 pagi di USOpen.com, apl mudah alih Terbuka AS

Liputan TV awal: 10 pagi hingga 12 tengah hari di Rangkaian USA, fuboTV (Cuba secara percuma)
Liputan TV:
12-7 malam di NBC, fuboTV (Cuba secara percuma)

We would like to give thanks to the writer of this short article for this amazing web content

Jadual TV Terbuka AS 2022, liputan, strim langsung, tonton dalam talian, saluran, masa tee golf di The Country Club


You can view our social media pages here and other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/