Jangkakan Ketua untuk membuat lebih banyak pergerakan pada hari Rabu

Selalu ada sedikit kekeliruan pada masa ini. Selama berminggu-minggu, anda telah membaca tentang “potongan akhir” kepada 53 pemain. Itu berlaku pada pukul 3 petang (Waktu Anak panah) pada hari Selasa, sebagai Ketua-ketua Bandar Kansas (dan seluruh pasukan NFL) membuat gerakan untuk mendapatkan senarai mereka ke had dalam musim.

Tetapi itu adalah benar-benar hanya permulaan senarai 53 orang. Lebih banyak langkah mungkin akan dibuat dalam beberapa hari akan datang.

Roster churn

Bermula jam 11 pagi (Waktu Anak panah) pada hari Rabu, semua pemain yang telah diketepikan (iaitu, dikeluarkan daripada pasukan sementara mempunyai kurang daripada empat musim terakru perkhidmatan NFL) mungkin dituntut oleh kelab lain.

Seperti semua pasukan lain, Ketua mempunyai sehingga itu untuk mengemukakan tuntutan untuk pemain yang diketepikan ini. Tetapi sejak mereka menamatkan musim 2021 di Kejohanan AFC permainan, mereka akan berada di penghujung garisan; apabila lebih daripada satu tuntutan dikemukakan untuk pemain, kontraknya adalah dianugerahkan kepada pasukan yang menuntut dengan rekod terburuk pada musim sebelumnya.

Pemain yang diketepikan yang tidak dituntut oleh pasukan lain (iaitu, jika mereka jelas penepian) kemudian menjadi ejen percuma yang boleh menandatangani dengan mana-mana pasukan. Mereka kemudiannya akan menyertai veteran yang diberi kuasa (mereka yang mempunyai sekurang-kurangnya empat musim terakru) yang dikeluarkan daripada senarai NFL pada hari Selasa. Pasukan telah bebas untuk menandatangani pemain veteran ini sejak dibebaskan, jadi kami mungkin akan mendengar tentang beberapa pemain veteran di seluruh liga sebelum tarikh akhir penepian hari Rabu.

Tetapi apabila mana-mana pasukan memperoleh pemain baharu dengan sama ada tuntutan penepian atau tandatangan ejen bebas, ia perlu memberi ruang dengan melepaskan pemain yang sudah berada dalam senarai 53 pemainnya. Sebahagian daripada mereka adalah pemain muda yang akan diketepikan. Yang lain akan menjadi veteran yang lebih tua yang akan dibebaskan. Bagi mereka, keseluruhan proses akan berulang.

Beberapa tempat senarai boleh dibuka dengan perdagangan. Lain-lain akan dibuka apabila pemain dalam senarai awal dipindahkan ke senarai Simpanan/Cedera (simpanan cedera) pasukan. Tidak seperti pemain yang ditambah ke IR sebelum ini pengurangan 53 orang, mereka yang ditambah selepas pemotongan layak untuk dikembalikan ke senarai aktif selepas pasukan mereka bermain sekurang-kurangnya empat perlawanan.

Kami menjangkakan Ketua akan membuat langkah sedemikian dengan segera. Ia telah dilaporkan bahawa Kansas City akan menambah Blake Bell pada senarai Simpanan/Cedera dan kemudian menggantikannya dengan pemain barisan veteran Elijah Lee, yang dibebaskan pada hari Selasa.

Semuanya menambah sehingga banyak perubahan jadual antara sekarang dan perlawanan pertama musim ini — dan masih banyak lagi selepas musim bermula. Senarai NFL ialah sentiasa tertakluk kepada perubahan.

Skuad latihan

Juga bermula pada 11 pagi (Waktu Arrowhead) pada hari Rabu, pasukan NFL boleh mula memasang skuad latihan. Di bawah peraturan itu berasal dari Perjanjian Perundingan Kolektif 2020 (dan telah diubah suai beberapa kali — paling baru pada bulan Mei), skuad latihan ini mungkin terdiri daripada sehingga 16 pemain. Mereka boleh memasukkan seramai enam pemain veteran dengan apa-apa jumlah pengalaman NFL.

Pemain ini boleh lakukan hampir semua perkara lain yang pemain dalam senarai aktif boleh lakukan: bersenam di kemudahan latihan, menghadiri mesyuarat pasukan dan mengambil bahagian dalam latihan. Tetapi mereka tidak boleh muncul dalam permainan melainkan mereka ditinggikan kepada senarai aktif untuk permainan tertentu (yang tidak memerlukan pergerakan senarai yang sepadan) atau ditandatangani kepada senarai aktif – yang tidak memerlukan pemain yang disenaraikan untuk dikeluarkan. Di bawah peraturan semasa, pemain skuad latihan individu boleh dinaikkan sehingga tiga kali pada musim biasa. Tiada had untuk peningkatan pemain individu dalam pasca musim.

Tekan di sini untuk ringkasan lengkap peraturan skuad latihan.We would like to say thanks to the writer of this article for this incredible web content

Jangkakan Ketua untuk membuat lebih banyak pergerakan pada hari Rabu


Take a look at our social media profiles as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/