Jerry Jeudy ditangkap, didakwa melakukan kesalahan jenayah gangguan

Penerima lebar Denver Broncos Jerry Jeudy telah ditangkap tengah hari Khamis dan didakwa dengan salah laku berkaitan penyiasatan keganasan rumah tangga, menurut Pejabat Syerif Arapahoe County (Colorado).

Jeudy telah dihadapkan ke Penjara Daerah Arapahoe atas pertuduhan melakukan pengubahan jenayah tahap dua dengan penambah keganasan rumah tangga, kata pejabat sheriff dalam catatan media sosial petang Khamis, sejurus selepas mengesahkan bahawa dia telah ditahan sekitar tengah hari waktu tempatan.

Pejabat sheriff berkata Jeudy ditahan atas “pegangan tanpa bon,” yang bermaksud dia tidak akan dibebaskan daripada tahanan sebelum kehadiran awalnya di mahkamah, yang telah dijadualkan pada 8:30 pagi waktu tempatan Jumaat.

Menurut laporan polis yang dikemukakan kepada mahkamah Daerah Arapahoe, teman wanita Jeudy, Antoinette Tharp, memberitahu seorang timbalan bahawa “perkara menjadi gila” dengan Jeudy pada malam Rabu dan dia meletakkan dompetnya dan dokumen perubatan untuk anak bayi mereka di dalam keretanya di rumah mereka jadi dia tidak dapat mendapatkannya.We want to give thanks to the author of this write-up for this awesome web content

Jerry Jeudy ditangkap, didakwa melakukan kesalahan jenayah gangguan


You can find our social media profiles as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/