Jet memperoleh James Robinson daripada Jaguars melalui perdagangan selepas Breece Hall mengalami ACL koyak

Breece Hall diketepikan untuk musim ini selepas mengalami ACL koyak dalam Jet‘ Minggu 7 menang ke atas Broncos. Satu hari kemudian, New York telah menemui pengganti terkenal untuk bintangnya yang kembali, memperoleh James Robinson daripada Jaguar sebagai pertukaran untuk pilihan draf pusingan keenam masa depan, menurut NFL Media dan disahkan oleh orang dalam CBS Sports NFL Josina Anderson. Robinson kembali pantas dari kecederaan seriusnya sendiri untuk membuka 2022 di padang belakang Jacksonville, tetapi Travis Etienne Jr. telah muncul sebagai pembawa bola utama Jaguars dalam beberapa minggu kebelakangan ini.

Pilihan pusingan keenam yang diperoleh oleh Jaguars boleh menjadi pusingan kelima bergantung kepada prestasi Robinson sebagai RB1 anggapan New York. Michael Carter sebelum ini dijadualkan untuk mengambil alih sebagai bek teratas Jets selepas Hall diketepikan daripada kemenangan Ahad dan segera diketepikan. Kini, Gang Green akan mempunyai Robinson yang berusia 24 tahun bukan sahaja untuk baki tahun 2022 tetapi mungkin selepas itu. Sebagai Penyumbang CBS Sports Joel Corry nota, Jets akhirnya boleh melanjutkan veteran pada tender ejen percuma terhad sehingga 2023.

Robinson telah dua tahun disingkirkan daripada kempen tergesa-gesa 1,000 ela sebagai seorang rookie. Bekas pemain yang tidak dirangka itu bermula dengan produktif yang sama pada tahun 2021 sebelum mengalami Achilles koyak pada Minggu 16. Tahun ini, berpisah dengan Etienne, dia tidak begitu cekap, dengan purata kurang daripada empat ela setiap bawa dalam tiga perlawanan berbeza, sebelum mengambil undian sifar pada Minggu 6. Sementara itu, Etienne, pilihan pusingan pertama 2021 oleh Jacksonville, telah muncul sebagai salah satu pembuat permainan serangan terbaik kelab itu sejak akhir-akhir ini.

Di New York, Hall dengan cepat mencipta nama sebagai salah seorang rookie terbaik tahun ini, menjana permainan darat Jets dengan 463 ela bergegas dalam tujuh perlawanan. Memandangkan dia berdepan jalan yang berpotensi panjang untuk pemulihan berikutan kecederaan ACLnya, kemungkinan Robinson juga boleh bertindak sebagai pembawa bola permulaan pasukan, atau sekurang-kurangnya membawa split, untuk membuka 2023 juga.

Ambil fantasi

Bagaimana perdagangan James Robinson mempengaruhi Michael Carter

Daripada penganalisis CBS Sports Fantasy Dave Richard: Apabila anda berfikir tentang tahun-tambahan yang lalu untuk Carter — ketidakupayaannya untuk mengukuhkan peranan besar dalam kesalahan Jets sebagai pemain baru, melihat pasukannya merangka pemain baru stud pada bulan April dan kemudian menukar kuasa veteran yang baik untuk menggantikan stud rookie — sukar untuk melihat dia berkembang menjadi aset Fantasi yang serius. Itu akan berubah jika dia boleh mula mengawal sasaran pada asas minggu ke minggu, tetapi kesalahan Jets tidak memerlukan banyak balingan ke belakang berlari, dan quarterback Zach Wilson mempunyai kecenderungan untuk melihat ke bawah, bukan membuang pendek.

Carter juga telah memulakan permulaan yang agak blah. Purata tergesa-gesanya berada pada 3.5, percubaan tergesa-gesanya setiap perlawanan adalah pada 9.4 yang kecil dan nombor penerimaannya telah berkurangan sejak Wilson mengambil alih sebagai quarterback. Satu-satunya kemuncaknya ialah menjaringkan dua gol dalam kemenangan hebat menentang Miami pada Minggu 5.

Carter jelas berbaloi untuk disenaraikan tetapi tidak mungkin lebih baik daripada pemain No. 3 yang bertanding semula untuk berapa lama Robinson memberi impak. Dia sepatutnya masih berada dalam cangkuk untuk sekurang-kurangnya 10 sentuhan setiap minggu dan kira-kira 40% daripada pukulan dengan Jets, tetapi tidak mungkin dia akan digunakan secara kerap dalam situasi bernilai tinggi seperti berhampiran garisan gol.

Untuk maklumat lanjut tentang perdagangan dan cara ia mempengaruhi klik Jets dan Jaguar di sini.We would like to thank the author of this short article for this incredible material

Jet memperoleh James Robinson daripada Jaguars melalui perdagangan selepas Breece Hall mengalami ACL koyak


Discover our social media accounts as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/