Julius Randle mendengar ejekan kerana kekalahan kepada Hornets membuatkan Knicks semakin hampir kepada penyingkiran

Julius Randle mendengar cukup banyak ejekan semasa pengenalan prapermainan, dan Knicks tidak dapat mengekalkan masa-masa indah lewat musim di tengah-tengah gemuruh rasa tidak puas hati pemain mereka yang mendapat bayaran tertinggi di New York.

Randle menjaringkan 21 mata dengan tujuh bantuan, tetapi Knicks tidak dapat memadam sepenuhnya defisit 12 mata pada suku keempat kerana rentak kemenangan terbaik musim mereka dihentikan pada empat perlawanan dalam kekalahan 125-114 hari Rabu kepada pasukan play-in. Hornet di Taman.

Kekalahan itu menurunkan angka tragis Knicks untuk penyingkiran daripada pertandingan play-in kepada dua dengan baki lima perlawanan, sementara menunggu keputusan akhir permainan Hawks No. 10 di Oklahoma City.

Evan Fournier menjaringkan 30 terbaik pasukan dan RJ Barrett menambah 25 untuk Knicks (34-43). Miles Bridges menjaringkan 31 mata tertinggi dalam permainan dan pengawal All-Star LaMelo Ball merekodkan 20 mata dengan 15 bantuan untuk Charlotte No. 9 (40-37).

Knicks ketinggalan 95-83 dengan baki 10:31, tetapi satu dunk oleh Barrett dan permainan tiga mata yang ditukar oleh Immanuel Quickley (16 mata) menarik mereka dalam masa dua dengan hanya kurang enam minit lagi. Tetapi hambatan kincir angin dan selekoh 3 oleh Bridges memanjangkan kusyen Charlotte kembali ke 11 pada minit penutup.

Kekecewaan dan ketidakbahagiaan Randle yang terputus-putus telah dibuktikan oleh pelbagai keadaan musim ini, termasuk isyarat jempol dan petikan yang tidak senonoh yang ditujukan kepada peminat dan pelbagai serangan dengan pegawai.

Tahun ini jauh berbeza daripada hubungan cinta dua hala yang dinikmati Randle bersama New York satu musim yang lalu, apabila dia dinamakan sebagai All-Star buat pertama kali dalam kerjayanya dan Pemain Paling Baik NBA, menjadikannya empat- lanjutan kontrak tahun bernilai $117 juta.

The Post melaporkan hari Rabu bahawa terdapat beberapa orang di sekeliling liga yang percaya bahawa Randle telah bertindak dengan “cara James Harden”, mencadangkan bahawa dia boleh cuba memaksa perdagangan di luar musim.

Tetapi Tom Thibodeau tidak percaya apabila ditanya mengenai tuntutan lanjut oleh hos radio tempatan minggu ini – yang disifatkan sebagai “khabar angin yang tidak disahkan” – bahawa Randle sudah menyatakan bahawa dia mahu keluar selepas kemenangan Isnin ke atas Chicago di Garden.

RJ Barrett memandu ke bakul semasa kekalahan Knicks kepada Hornets pada hari Rabu.
Charles Wenzelberg/New York Post

“Adakah anda serius? Adakah anda serius? Ayuh,” kata Thibodeau sebelum perlawanan. “Anda tahu saya tidak akan bertindak balas terhadap perkara seperti itu. Mari jadi nyata.”

Ditanya secara langsung sama ada dia percaya bahawa Randle “mahu berada di sini,” Thibodeau menjawab: “Ya. Jadi sebagai jurulatih, anda melatih pemain yang anda ada. Dan anda menyayangi mereka semua. Dan saya lakukan. Jika anda bermain untuk saya, saya sayangkan anda. Ia sangat mudah. Cabaran bagi kami adalah untuk membawa yang terbaik antara satu sama lain.”

Randle telah didenda lebih $100,000 oleh liga musim ini kerana pelbagai pelanggaran, termasuk kerana berkata “tutup mulut” dalam sidang akhbar Januari untuk menjelaskan penggunaan isyarat ibu jari ke bawah kepada peminat mencemuh pada satu perlawanan di Garden .

Knicks
Bola LaMelo memandu ke bakul.
Charles Wenzelberg/New York Post

Randle turut membaling bola dan berjalan terus ke bilik persalinan berikutan kemenangan hari Isnin. Dia menjaringkan lima mata pada pukulan 1-untuk-9 dalam permainan itu, dan peminat telah melaungkan sekali lagi untuk pemain bawahan Obi Toppin.

“Tengok, setiap tahun berbeza. … Perkara berubah sepanjang masa. Mereka boleh berubah daripada menjadi baik kepada buruk dengan cepat dan mereka boleh berubah daripada tidak sebaik yang anda mahukan menjadi hebat dengan cepat juga,” kata Thibodeau. “Teruskan sahaja. Saya fikir ia sesuai dengan turf. Anda akan mendapat banyak kredit. Anda akan mendapat banyak kesalahan. Itulah cara ia berfungsi di sini. Kekal fokus, masuk keesokan harinya dan teruskan bekerja.”

Berikutan ejekan prapermainan, Randle kelihatan menarik penyokong tuan rumah kembali menyebelahinya dengan memakukan dua 3 mata awal, dan Knicks merembat 61.9 peratus dari lantai ketika ketinggalan 31-29 melalui satu suku.

Barrett menamatkan separuh masa pertama dengan 17 untuk mengekalkan Knicks dalam tiga, 58-55 pada waktu rehat. Randle mengetuk dua lagi tiga kali ganda pada suku ketiga, tetapi Hornets menutup suku itu dengan pecutan 9-3 untuk mendahului dengan lapan memasuki suku terakhir.

We want to give thanks to the author of this short article for this incredible web content

Julius Randle mendengar ejekan kerana kekalahan kepada Hornets membuatkan Knicks semakin hampir kepada penyingkiran


Take a look at our social media accounts along with other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/