Jurulatih besbol massa didakwa dengan rogol kanak-kanak berkaitan dengan serangan seksual 2008

Seorang lelaki Massachusetts yang bekerja sebagai jurulatih besbol menghadapi pertuduhan merogol kanak-kanak berhubung dengan serangan seksual yang berlaku di kemudahan latihan Woburn 14 tahun lalu. Pejabat Peguam Daerah Middlesex mengumumkan pada hari Selasa bahawa Keith Forbes, 45 tahun, dari Wakefield , telah dihadapkan pada Jumaat di Mahkamah Tinggi Middlesex atas satu pertuduhan merogol seorang kanak-kanak berhubung dengan menyerang seorang gadis berusia 15 tahun ketika dia bekerja di Extra Innings pada 2008. Menurut pihak berkuasa, mangsa akan kerap bermain besbol Extra Innings dan kemudahan latihan sofbol di mana Forbes bekerja sebagai jurulatih dan pengajar. Pendakwa raya berkata Forbes akan kerap bercakap dengan pelajar sekolah menengah itu dan terlibat dalam perbualan yang tidak sesuai dengannya. Pada satu ketika, Forbes didakwa memberitahu gadis itu bahawa komputernya rosak dan memintanya untuk datang ke dalam pejabatnya. Forbes kemudiannya dituduh melakukan serangan seksual kepadanya sebaik sahaja dia berada di pejabatnya dan enggan berhenti apabila ditanya. Dia juga dilaporkan meminta gadis itu untuk tidak memberitahu sesiapa. Pada kesempatan kedua, Forbes dituduh mencium mangsa dan terlibat dalam tingkah laku yang tidak sepatutnya dengannya di Extra Innings. Pihak berkuasa berkata selepas kejadian kedua, gadis itu meninggalkan kemudahan itu dan tidak pernah kembali.”Ini adalah orang yang mempunyai kedudukan yang dipercayai, terutamanya di tempat di mana anda membawa anak-anak anda atau menghantar anak-anak anda untuk berseronok atau menyertai sukan yang mereka seronok,” kata Peguam Daerah Marian Ryan. Forbes kini bekerja di Akademi Pasukan Boston di North Reading, menurut jurulatih dan pemain yang mengambil bahagian dalam akademi latihan untuk pemain besbol dan bola lisut remaja. John Atwater dari NewsCenter 5 menghubungi pemimpin di Akademi Pasukan Boston, tetapi dia masih belum menerima jawapan daripada mereka.Atwater juga singgah di rumah Forbes dalam cubaan untuk bercakap dengannya. Seseorang yang berada di rumah itu berkata tuduhan terhadap Forbes adalah tidak benar. Forbes dibebaskan atas kesedaran peribadi berikutan perbicaraan Jumaat. Kehadirannya di mahkamah seterusnya dijadualkan pada 15 Jun.

Seorang lelaki Massachusetts yang bekerja sebagai jurulatih besbol berdepan pertuduhan merogol kanak-kanak berhubung serangan seksual yang berlaku di kemudahan latihan Woburn 14 tahun lalu.

Pejabat Peguam Daerah Middlesex hari ini mengumumkan bahawa Keith Forbes, 45 tahun, dari Wakefield, dihadapkan pada Jumaat di Mahkamah Tinggi Middlesex atas satu pertuduhan merogol seorang kanak-kanak berhubung dengan menyerang seorang gadis berusia 15 tahun semasa dia bekerja di Inning Tambahan pada tahun 2008.

Menurut pihak berkuasa, mangsa akan kerap pergi ke kemudahan latihan besbol dan bola lisut Extra Innings di mana Forbes bekerja sebagai jurulatih dan pengajar.

Pendakwa raya berkata Forbes akan kerap bercakap dengan pelajar sekolah menengah itu dan terlibat dalam perbualan yang tidak sesuai dengannya.

Pada satu ketika, Forbes didakwa memberitahu gadis itu bahawa komputernya rosak dan memintanya masuk ke pejabatnya. Forbes kemudiannya dituduh melakukan serangan seksual kepadanya sebaik sahaja dia berada di pejabatnya dan enggan berhenti apabila ditanya. Dia juga dilaporkan meminta gadis itu supaya tidak memberitahu sesiapa.

Pada kesempatan kedua, Forbes dituduh mencium mangsa dan terlibat dalam tingkah laku yang tidak sesuai dengannya di Extra Innings. Pihak berkuasa berkata selepas kejadian kedua, gadis itu meninggalkan kemudahan itu dan tidak pernah kembali.

“Ini adalah orang yang mempunyai kedudukan yang dipercayai, terutamanya di tempat di mana anda membawa anak-anak anda atau menghantar anak-anak anda untuk berseronok atau menyertai sukan yang mereka gemari,” kata Peguam Daerah Marian Ryan.

Forbes kini bekerja di Pasukan Akademi Boston di North Reading, menurut jurulatih dan pemain yang mengambil bahagian dalam akademi latihan untuk pemain besbol dan bola lisut belia.

John Atwater dari NewsCenter 5 menghubungi pemimpin di Akademi Pasukan Boston, tetapi dia masih belum menerima balasan daripada mereka.

Atwater juga singgah di rumah Forbes dalam usaha untuk bercakap dengannya. Seseorang yang berada di rumah itu berkata tuduhan terhadap Forbes adalah tidak benar.

Forbes dibebaskan atas kesedaran peribadi berikutan perbicaraan Jumaat. Kehadirannya di mahkamah seterusnya dijadualkan pada 15 Jun.

We would love to say thanks to the author of this article for this incredible web content

Jurulatih besbol massa didakwa dengan rogol kanak-kanak berkaitan dengan serangan seksual 2008


Our social media profiles here , as well as other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/