Justin Thomas, Scottie Scheffler dan lebih ramai pakar Jelajah PGA bertindak balas terhadap permintaan yang ditolak untuk bermain acara Siri Jemputan Golf LIV di London

Apabila Jelajah PGA menghantar e-mel kepada keahliannya lewat Selasa memaklumkan pemain bahawa ia telah menolak permintaan untuk pelepasan acara bercanggah untuk bermain dalam acara sulung Siri Jemputan Golf LIV di London pada minggu yang sama dengan Terbuka Kanada RBC Tour, ia pasti akan menjadi topik perbualan di AT&T minggu ini Byron Nelson.

“Sebagai organisasi keahlian, kami percaya keputusan ini adalah demi kepentingan Jelajah PGA dan pemainnya,” tulis Tyler Dennis, naib presiden kanan dan ketua operasi Jelajah.

No. 1 dunia Scottie Scheffler berkata dia mempunyai malam yang sibuk di rumah, bangun awal dan bermain pro am dan tidak mempunyai banyak masa untuk memproses keputusan Jelajah, tetapi pada pandangan pertama menyokong langkah itu.

“Saya agak menganggap itu adalah sesuatu yang akan berlaku,” katanya dalam sidang akhbar pra-kejohanan menjelang AT&T Byron Nelson di kampung halamannya di Dallas. “Jika anda bermain di sini dalam Jelajah PGA, bermain dalam sesuatu yang boleh menjadi siri saingan kepada Jelajah PGA, menjadi ahli Jelajah kami, ia pastinya bukan sesuatu yang kami mahu keahlian kami lakukan kerana ia akan memudaratkan kejohanan yang kita lawan itu dan itulah, saya pasti itulah sebabnya mereka, mengapa mereka tidak melepaskan pemain. Kerana jika kita mempunyai 15 pemain pergi ke sana dan bermain yang menyakitkan RBC dan Terbuka Kanada.”

2022 Zurich Klasik New Orleans

2022 Zurich Klasik New Orleans

Will Zalatoris bertindak balas selepas membuat putt pada hijau kesembilan semasa pusingan akhir Zurich Classic 2022 New Orleans di Avondale, Louisiana. (Foto: Andrew Wevers-USA TODAY Sports)

Will Zalatoris, Rookie of the Year tahun lepas dan ahli Majlis Penasihat Pemain Jelajah, telah terlibat dalam perbincangan secara tertutup dan menyokong penuh keputusan yang dibuat oleh Pesuruhjaya Jay Monahan.

“Saya fikir itu adalah tindak balas yang sempurna,” kata Zalatoris. “Oleh kerana kami berada di tempat yang hebat, Jelajah berada di tempat terbaik yang pernah berlaku, ia hanya akan menjadi lebih baik dan mengapa kami mahu, mengapa kami menggalakkan pemain kami untuk mendapatkan pelepasan untuk acara tersebut sedangkan pada asasnya kami mempunyai semua penaja ini yang terlibat dengan Jelajah dan hanya menjadikannya lebih baik dan lebih baik. Kami cuba mempromosikan produk terbaik kami yang mungkin dan jika anda ingin menjadi sebahagian daripada ini di mana produk ini semakin baik dan lebih baik, maka anda tidak sepatutnya menggunakan kedua-dua cara. Anda mempunyai pilihan, maksud saya, anda benar-benar mempunyai pilihan. Anda boleh pergi jika anda mahu, tetapi, anda tahu, ia adalah apa itu.”

Justin Thomas telah berulang kali menyatakan dengan jelas bahawa dia berminat untuk memenangi kejohanan dan mencipta warisan dalam permainan lebih daripada sekadar mengisi akaun banknya dengan lebih banyak keuntungan.

“Saya harap ia akan menghalang mereka daripada pergi ke sana,” katanya. “Saya rasa Jay telah menjelaskannya dengan sangat jelas dari awal apa yang akan berlaku atau, anda tahu, saya fikir ramai orang mungkin seperti, “Saya tidak percaya anda melakukan ini’ atau, ‘Wah, anda telah melaluinya .’ Tetapi saya maksudkan ini adalah apa yang dia katakan akan berlaku selama ini. Dan, ya, ia adalah salah satu perkara yang dia tidak mahu lawatan yang bersaing, berulang-alik. Anda tahu, ia seperti, Lihat, jika anda mahu pergi, pergi. Maksud saya, terdapat ramai lelaki yang menyokongnya dan baru sahaja membicarakannya sepanjang masa dan mereka adalah orang di belakang tabir yang berkata, ‘Saya akan pergi, saya melakukan ini.’ Dan seperti semua perkara saya, seperti pergi sahaja. Seperti berhenti berulang-alik atau seperti yang anda katakan anda akan melakukan ini, ia seperti anda boleh lakukan — semua orang berhak melakukan apa yang mereka mahu, anda tahu apa yang saya maksudkan?

“Seperti jika saya mahu bermain lawatan itu, saya boleh pergi bermain lawatan itu. Tetapi saya setia kepada Jelajah PGA dan saya telah berkata demikian dan saya rasa ada banyak peluang untuk saya, maksud saya, memecahkan rekod, mencipta sejarah, melakukan banyak perkara dalam Jelajah PGA yang saya mahu lakukan. Dan mungkin ada orang yang ingin membuat perubahan itu dan ia seolah-olah anda dibenarkan membuat keputusan itu, anda seorang manusia dan itu hanya sebahagian daripadanya.”

Bekas Kapten Piala Ryder Eropah Paul McGinley, yang memainkan sebahagian besar kariernya dalam Jelajah Dunia DP, berkhidmat sebagai kedua-dua kapten, rakan sepasukan Piala Ryder dan rakan pesaing dengan ramai pemain Eropah dikaitkan dengan menyertai siri LIV (termasuk Lee Westwood, Sergio Garcia antara lain) membawa perspektif Euro-centric. Dia menyatakan pendapatnya dalam temu bual hari Rabu dengan SiriusXM dan menyertai Scheffler, Thomas dan Zalatoris dalam menyokong jelajah yang ditubuhkan, yang mengumumkan pakatan strategik pada 2020 dan telah dikhabarkan akan membincangkan hubungan yang lebih rapat untuk menangkis ancaman Saudi.

“Saya tidak akan membuat perkara ini peribadi, mereka semua kawan saya,” kata McGinley. “Tetapi saya seorang yang tradisionalis, saya sangat sejajar dengan PGA, DP World Tour dan kejuaraan utama sememangnya dari segi mengekalkan dan menambah baik status quo yang kita ada pada masa ini, iaitu, anda tahu, setiap minggu kami mengadakan Lawatan Eropah dan PGA. Jadi saya mahu mempertingkatkan itu. Saya rasa kita mempunyai persamaan antara kedua-dua lawatan yang cuba mempertingkatkannya, eh, dapatkan sedikit jadual dunia yang berjalan bersama. Saya tahu ada beberapa perbincangan yang dilakukan di belakang tabir berkenaan dengan dua lawatan utama itu bersama-sama dan bekerja lebih kolaboratif pada masa hadapan.”

LIV Golf, yang Selasa diumumkan infusi $2 bilion untuk menyokong pelancarannya, telah menggembar-gemburkan dompet yang terlalu tinggi dan menjamin wang untuk menarik pemain menyertai acaranya.

“Saya agak boleh faham dan melihat dari mana mereka datang. Maksud saya, jumlah wang yang telah diletakkan di atas meja adalah jumlah yang luar biasa, jumlah wang yang besar. Dan begitu lewat dalam kerjaya mereka peluang untuk membuat banyak wang, “kata McGinley. “Dalam banyak cara, saya boleh memahami tarikan yang mereka tawarkan dan mengapa mereka berminat dengannya. Tetapi ia tidak pasti, secara peribadi dari sudut pandangan saya, sisi pagar yang saya ada.”

Bercakap dengan syarat tidak mahu namanya disiarkan, seorang profesional yang membahagikan masa pada Jelajah PGA dan Jelajah Dunia DP memberitahu Eamon Lynch kami perkara berikut: “Saya pasti mempertimbangkan kebaikan dan keburukan membuat lompatan seperti ini. Apa Jay [Monahan] memutuskan adalah bahagian yang sangat penting daripada itu. Meminta kebenaran untuk bermain acara ‘jelajah’ antarabangsa adalah sesuatu yang saya lakukan dengan Jelajah PGA sejak saya mula-mula mengambil kad saya bertahun-tahun yang lalu. Saya faham pembinaan awal lawatan LIV ini bersifat merosakkan jika Jelajah PGA tidak mahu sebahagian daripadanya. Di sini dalam jangka pendek, acara-acara itu dijadualkan untuk tidak bercanggah mungkin yang sukar dilakukan. Sebagai pemain yang bermain berbilang jelajah, acara bercanggah adalah sesuatu yang selalu kami tangani dan saya tidak nampak bagaimana jelajah LIV berbeza sehinggalah 48 pemain dikunci untuk 14 acara semusim.”

Senaraikan

Tiger Woods, Rory McIlroy dan pemain yang telah menyokong Jelajah PGA ke atas Liga Golf Super yang disokong Arab Saudi

1652302296 77 Justin Thomas Scottie Scheffler dan lebih ramai pakar Jelajah PGA

We want to say thanks to the writer of this post for this awesome content

Justin Thomas, Scottie Scheffler dan lebih ramai pakar Jelajah PGA bertindak balas terhadap permintaan yang ditolak untuk bermain acara Siri Jemputan Golf LIV di London


Check out our social media profiles , as well as other pages related to it.https://paw6.info/related-pages/