Kad raih NL Central, lihat satu lagi cincin untuk doktor haiwan

MILWAUKEE — Kardinal St. Louis akhirnya memisahkan diri daripada Milwaukee Brewers pada awal Ogos selepas mengejar mereka sepanjang musim ini.

Mereka tidak menoleh ke belakang sejak itu, mengubah apa yang selama ini membosankan dan menyelitkan perlumbaan NL Central menjadi sesuatu yang melarikan diri.

pencabar MVP Paul Goldschmidt pergi 2-untuk-4 dengan sepasang RBI ketika Cardinals merangkul gelaran divisyen malam Selasa dengan menewaskan Brewers 6-2 di belakang enam babak yang kuat dari Miles Mikolas.

“Dengan orang yang kami ada dan kepimpinan veteran, kami tahu bahawa sebaik sahaja kami mencium bau darah di sana dan kami memimpin itu, kami tahu kami boleh lari dengannya,” kata Mikolas.

Andrew Knizner mencecah homer dua larian untuk keluar daripada kemerosotan 0-untuk-22 ketika St. Louis melakar mahkota divisyen pertamanya sejak 2019 dan tempat keempat berturut-turut playoff dengan mengalahkan pasukan yang memenangi NL Central tahun lepas. Ini menandakan tahun ketiga berturut-turut Cardinals melengkapkan tempat selepas musim dengan kemenangan ke atas Brewers.

The Cardinals (90-65) menjamin diri mereka sekurang-kurangnya seri dengan tempat kedua Milwaukee (82-72), dan kini mereka memiliki pemecah seri kerana kemenangan Selasa memberikan St. Louis pendahuluan 10-8 yang tidak dapat diatasi dalam siri musim.

St. Louis mengadakan sambutan yang agak rendah di padang tuan rumah Brewers selepas perlawanan akhir, bertindak balas tidak jauh berbeza berbanding jika mereka baru sahaja memenangi perlawanan biasa pada pertengahan musim. Parti itu tidak bermula sehingga Cardinals masuk ke dalam bilik persalinan dan mula menuang champagne.

“Ini hanya satu langkah, kawan-kawan,” Albert Pujols memberitahu rakan sepasukannya pada permulaan sambutan. “Hanya ingat detik ini. Inilah yang kami mahu lakukan pada bulan Oktober dan semoga memenangi kejuaraan dan membawanya ke bandar St. Louis.”

The Brewers kekal 1½ perlawanan di belakang Philadelphia untuk kad liar NL terakhir. Phillies memenangi siri musim dengan Milwaukee dan akan mendapat tawaran playoff jika pasukan itu terikat.

St. Louis mengekori Milwaukee dalam kedudukan NL Central untuk sebahagian besar musim ini dan empat perlawanan kembali pada pagi 31 Julai. The Cardinals adalah 37-17 dan Brewers 25-28 sejak itu.

“Kami tidak bermain dengan cukup baik sepanjang musim untuk layak memenangi bahagian itu,” pemain luar Brewers Christian Yelich berkata. “Anda mendapat apa yang anda layak dalam sukan banyak, dan kami hanya, atas sebab apa pun, tidak dapat meletakkan semuanya bersama-sama. Bukan mengatakan kami masih tidak mempunyai pukulan. Kami masih mempunyai pukulan pada kad liar. “

Pemenang hari Selasa tidak menampilkan banyak ketegangan, kerana St. Louis menjaringkan enam larian pertama untuk menggembirakan kontinjen besar peminat Cardinals di American Family Field.

Mikolas (12-13) meledak sembilan dan membenarkan hanya empat pukulan dan satu berjalan. Larian tunggal The Brewers daripadanya datang pada yang keenam apabila Rowdy Tellez mencecah homer ke-34nya.

Milwaukee ketinggalan 2-0 apabila menjadi permulaan Adrian Houser (6-10) kiri kerana pangkal paha kanan tegang dengan satu keluar di bahagian keempat. Pengurus Brewers Craig Counsell berkata Houser mungkin akan disenaraikan dalam senarai cedera.

The Cardinals meraih pemilikan tunggal tempat pertama pada 6 Ogos dan telah berada di sana sejak itu sebagai sebahagian daripada musim yang menarik yang termasuk Pujols mencecah homer kerjayanya yang ke-700, Goldschmidt dan Nolan Arenado membuat hujah MVP dan Adam Wainwright dan Yadier Molina menjadi bateri paling prolifik dalam sejarah MLB.

“Sangat ajaib apabila anda benar-benar memikirkannya,” kata pengurus Oliver Marmol. “Apa yang lebih penting tentang semua itu ialah anda mempunyai calon MVP di sudut kami, anda mempunyai Yadi dan Waino mengejar 325 [starts together], anda mendapat 700 daripada Albert, dan mereka tidak pernah melakukannya tentang diri mereka sendiri. Mereka sentiasa menunjuk ke arah kemenangan dan mengambil langkah ke arah kejuaraan. Itu memberitahu anda banyak tentang watak dan budaya kelab ini.”

Molina dan Pujols sudah pun mengumumkan ini musim terakhir mereka. Sekarang Cardinals telah memperoleh gelaran bahagian, mereka mahu terus menang untuk memastikan veteran tersebut tampil dengan bergaya.

“Kami mahu mereka meninggalkan besbol dengan satu lagi cincin, pasti,” kata Mikolas.

We would like to give thanks to the author of this write-up for this amazing content

Kad raih NL Central, lihat satu lagi cincin untuk doktor haiwan


Find here our social media profiles , as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/