Kaya Ohrnberger mengambil pusingan kemenangan Tom Brady selepas Bruce Arians berundur

Tidak lama selepas Bruce Arians mendedahkan malam Rabu bahawa dia akan meletakkan jawatan sebagai ketua jurulatih Buccaneers, ramai yang mula membuat spekulasi tentang apa yang membawa kepada keputusan yang mengejutkan, dengan beberapa beredar kembali ke laporan dari masa lalu.

Rich Ohrnberger, bekas pemain NFL yang menjadi tuan rumah sukan, didakwa pada bulan Februari bagaimana hubungan antara Arian dan Tom Brady “berkeruh,” dan jika itu mengambil kira keputusan quarterback itu untuk bersara selepas 22 musim. Pada masa itu, Ohrnberger mendakwa bahawa Brady dan penyelaras ofensif Byron Leftwich “terasa lemah” apabila Arian – yang dilaporkan memulihkan Achillesnya pada awal pagi – “kemudian akan datang dan mengambil pen merah untuk kerja yang telah mereka lakukan” pada perancangan permainan.

Ohrnberger – yang juga mempunyai laporan Februari tentang kebolehcapaian hari permainan Brittany Matthews itu telah ditutup dengan pantas oleh Patrick Mahomes – kelihatan bertindak balas terhadap siri peristiwa hari Rabu, menjatuhkan GIF yang ingin tahu selepas itu mengetweet semula cerita asal Los Angeles Times soal Arian.

Bruce Arians (di sini bersama Tom Brady pada November 2021) mengumumkan pada hari Rabu, 30 Mac 2022, bahawa dia akan meletakkan jawatan sebagai ketua jurulatih Buccaneers
Imej Getty

Beberapa akaun Twitter kelihatan memuji Ohrnberger atas usaha beliau sebelum ini, dengan tweet petikan Pro Football Talk mesejnya dan berkata, “Kaya semuanya.”

“Anda betul dari hari pertama,” seorang pengguna tweet kepada Ohrnberger, manakala seorang lagi menjawab“Panggilan bagus untuk barangan Tampa Bay.”

Walaupun tidak jelas apa yang berlaku secara tertutup di Tampa, langkah Arian ke pejabat hadapan datang beberapa minggu selepas Brady tidak bersara. Juara Super Bowl tujuh kali – yang telah menjadi subjek khabar angin perdagangan offseason ini — diberitahu tentang keputusan Arian “sama ada pada hari yang sama atau sehari selepas quarterback mengumumkan bahawa dia akan menamatkan persaraannya,” menurut Tampa Bay Times.

Kaya Ohrnberger melaporkan dakwaan ketegangan antara Tom Brady dan Bruce Arian pada bulan Februari
Kaya Ohrnberger melaporkan dakwaan ketegangan antara Tom Brady dan Bruce Arian pada bulan Februari
Imej Getty

Arian memberitahu Pro Football Talk dan Los Angeles Times bagaimana kepulangan Brady memberi kesan kepada keputusannya untuk menukar haluan secara profesional.

“Tom adalah jenis kunci. Apabila Tom memutuskan untuk kembali dan semua lelaki ini sekarang, ia adalah masa yang tepat untuk saya pergi ke pejabat depan dan masih mempunyai hubungan yang saya suka,” katanya Rabu.

Hubungan Brady, 44, dan Arian telah menjadi topik hangat di luar musim ini, dengan jurulatih berusia 69 tahun itu memanggil dakwaan perselisihan antara dua “lembu jantan-t.”

Brady dan Arian berbual di padang sebelum perlawanan Buccaneers pada Oktober 2021
Brady dan Arian berbual di padang sebelum perlawanan Buccaneers pada Oktober 2021
Ikon Sportswire melalui Getty Images

“Nampaknya ada satu (cerita) setiap hari sekarang,” Arian memberitahu Tampa Bay Times pada Februari. “Semua orang membuat spekulasi dia akan pergi ke tempat lain. Itu tidak mengganggu saya. Lembu jantan yang lain ini—hal perhubungan, itu terlalu mengada-ada.”

Tidak kira sama ada ketegangan wujud atau tidak, Brady memberikan topinya kepada Arian pada malam Rabu dalam penghormatan Instagram.

“Terima kasih, BA untuk semua yang anda telah lakukan untuk saya dan pasukan kami. Anda seorang lelaki dan jurulatih yang luar biasa, dan ia adalah satu keistimewaan untuk bermain untuk anda, “tulis Brady, antara pujian lain, di mana Arian menjawab, “Terima kasih brotha.”

Arian dan Bowles dijangka berucap kepada media Khamis.We wish to say thanks to the author of this short article for this incredible web content

Kaya Ohrnberger mengambil pusingan kemenangan Tom Brady selepas Bruce Arians berundur


Visit our social media profiles as well as other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/