Kecederaan NFL Minggu 3: Justin Herbert dipersoalkan dengan isu rusuk; George Kittle, Michael Pittman bersedia untuk kembali

Kami berada di tengah-tengah Minggu 3 dalam NFL terima kasih kepada Steelers dan coklat memulakan kami pada malam Khamis dan kini kami mempunyai hidangan utama di geladak, yang menampilkan senarai penuh permainan pada hari Ahad. Sudah tentu, kecederaan akan menjadi jalan cerita penting untuk diikuti apabila kita memasuki hujung minggu, terutamanya dengan sebahagian besar pasukan di seluruh liga menyerahkan laporan kecederaan terakhir mereka.

Walaupun permulaan musim yang cemerlang, the Bil-bil pertahanan akan menurunkan beberapa kakitangan utama apabila ia pergi ke Miami untuk menentang ikan lumba-lumba. Sementara itu, status Pengecas quarterback superstar Justin Herbert juga kekal lancar ketika mereka bersedia untuk menjadi tuan rumah kepada Jaguars Jacksonville.

Dengan pasukan menamatkan minggu latihan, mereka telah mengeluarkan laporan kecederaan terakhir mereka dan melancarkan status permainan untuk Minggu 3. Di bawah, anda akan dapat mencari setiap laporan tersebut dan pecahan beberapa kecederaan terbesar.

Semua kemungkinan NFL datang melalui Caesars Sportsbook.

Kansas City sekali lagi akan bermain tanpa penyepak utama Harrison Butker kerana dia terus berdepan dengan kecederaan buku lali kiri. Sebagai gantinya, Matt Ammendola berkemungkinan akan mengekalkan tugas menendang selepas menyambung pada kedua-dua gol padangnya dan ketiga-tiga mata tambahannya dalam kemenangan Ketua Minggu 2 menentang Chargers. Sementara itu, penerima Mecole Hardman (tumit) berlatih sepenuhnya pada hari Jumaat selepas menjadi peserta terhad untuk memulakan minggu dan tidak membawa sebarang jawatan.

Berita terbesar untuk Colts ialah mereka akan mendapat rangsangan dalam permainan menerima kerana Michael Pittman Jr. tidak mempunyai jawatan selepas menjadi peserta penuh dalam latihan pada hari Jumaat. Pittman diketepikan minggu lalu kerana kecederaan quad. Alec Pierce pemain baru juga akan bermain selepas membersihkan protokol gegaran. Bagi Leonard, dia telah diketepikan, tetapi ketua jurulatih Frank Reich menyatakan minggu ini bahawa penjaga gol itu mempunyai “minggu yang sangat baik.” Dia juga tidak mengalami sebarang halangan, jadi kepulangannya mungkin tidak lama lagi.

Penyegerak hantaran pendatang baru Lions Aidan Hutchinson kembali berlatih secara terhad pada Jumaat selepas menamatkan dua latihan pertama minggu ini kerana kecederaan paha. Dia secara rasmi dipersoalkan. Sementara itu, bintang bergelar D’Andre Swift juga disenaraikan sebagai dipersoalkan selepas beberapa hari berturut-turut terhad.

Baik Booth mahupun Smith tidak berlatih sepanjang minggu, jadi melihat mereka diketepikan bukanlah sesuatu yang mengejutkan. Bagaimanapun, status Hendricks patut dipantau selepas dia muncul dalam laporan kecederaan pada hari Jumaat sebagai peserta terhad akibat kecederaan jari kaki dan kini dipersoalkan.

Collins tidak berlatih sepanjang minggu, tetapi pasukan masih menyenaraikannya sebagai dipersoalkan dan menaruh harapan dia boleh bermain pada Minggu 3. Jika dia tidak dapat berlatih, sama ada D’Ante Smith atau Hakeem Adeniji mungkin akan mendapat keputusan untuk memulakan pukulan yang betul.

Dengan Jets, mereka masih menahan quarterback Zach Wilson kerana dia terus pulih daripada kecederaan lutut pramusim, tetapi ini mungkin minggu terakhir dia akan diketepikan. Dengan ketiadaannya, Joe Flacco akan terus bermain di bawah pusat. Sementara itu, Davis dan Fant adalah satu-satunya dua Jet yang dipersoalkan yang dihadkan pada hari Jumaat dengan selebihnya disenaraikan sebagai peserta penuh.

Baltimore melihat Ronnie Stanley tidak menyertai latihan pada hari Jumaat selepas terhad sepanjang minggu, jadi dia mengikut arah yang salah. Sementara itu, setiap pemain yang disenaraikan sebagai dipersoalkan adalah peserta penuh semasa sesi Jumaat, kecuali Isaiah Likely, yang terhad. Penerima permulaan Rashad Bateman tidak berlatih pada hari Jumaat, tetapi pasukan menyatakan ia tidak berkaitan kecederaan dan dia tidak mempunyai sebarang jawatan.

Penerima Patriots Jakobi Meyers dan keselamatan Kyle Dugger kembali berlatih secara terhad pada hari Jumaat selepas kedua-duanya ditahan pada hari Rabu dan Khamis. Sementara itu, pemain belakang Raekwon McMillan menuju ke arah bertentangan; dia tidak berlatih hari Jumaat setelah dihadkan sepanjang minggu.

Walaupun dipersoalkan, orang Texas menyenaraikan Collins dan Deculus sebagai bukan peserta pada hari Jumaat, jadi mereka tidak menunjukkan arah aliran positif menuju hujung minggu. Quarterback Davis Mills telah disenaraikan dalam laporan kecederaan dengan kecederaan ibu jari kanan, tetapi merupakan peserta penuh sepanjang minggu dan tidak mempunyai sebarang jawatan.

Roquan Smith tidak berlatih sepanjang minggu kerana kecederaan pinggul, tetapi pasukan itu tidak menutup pintu kepadanya bermain; mereka secara rasmi menyenaraikannya sebagai boleh dipersoalkan. Cornerback Jaylon Johnson tidak berlatih hari Jumaat selepas muncul pada laporan kecederaan Khamis sebagai peserta terhad kerana kecederaan quad.

Tanda yang menjanjikan untuk New Orleans ialah kedua-dua quarterback Jameis Winston dan pemain belakang Alvin Kamara dapat berlatih sepanjang minggu, walaupun secara terhad. Hakikat bahawa kedua-duanya tidak mengalami kemunduran adalah menggalakkan bahawa mereka akan dapat pergi pada Minggu 3.

Christian McCaffrey adalah peserta penuh pada hari Jumaat dan tidak dinamakan selepas kecederaan buku lali memaksanya terlepas latihan hari Rabu dan dihadkan pada hari Selasa.

Buffalo Bills (-5.5) di Miami Dolphins

  • Bil-bil: S Micah Hyde (leher), CB Dane Jackson (leher), DT Ed Oliver (buku lali), DT Jordan Phillips (hamstring), S Jordan Poyer (kaki) KELUAR; WR Gabe Davis (buku lali), TE Dawson Knox (kaki), C Mitch Morse (siku), DT Time Settle (betis) DIPERSOALKAN
  • ikan lumba-lumba: TE Cethan Carter (gegar otak), TE Hunter Long (buku lali) KELUAR; T Terron Armstead (jari kaki), DT Raekwon Davis (lutut), CB Xavien Howard (pangkal paha), WR Cedrick Wilson Jr. (tulang rusuk, jari kaki) BOLEH DIPERSOALKAN

Berita terbesar tentang Buffalo ialah Micah Hyde diletakkan di IR kerana kecederaan leher yang dialaminya semasa kemenangan malam Isnin menentang Titans. Hyde akan terlepas baki musim 2022 kerana cakera hernia.

Pertahanan Buffalo akan kehilangan beberapa pemain utama lain apabila menentang Dolphins, termasuk Poyer, Oliver dan Phillips. Oliver diketepikan agak mengejutkan memandangkan dia terhad sepanjang latihan sepanjang minggu. Semua pemain lain yang sudah diketepikan langsung tidak mencecah padang latihan. Sementara itu, Gabe Davis dihadkan sepanjang minggu dan secara rasmi boleh dipersoalkan, tetapi memberitahu wartawan minggu ini bahawa dia “100 peratus” optimis dia akan bermain.

Miami masih menaruh harapan bahawa Terron Armstead akan dapat bermain pada Minggu 3 walaupun tidak berlatih langsung minggu ini, secara rasmi menyenaraikannya sebagai dipersoalkan. Apabila ditanya mengenainya minggu ini, ketua jurulatih Mike McDaniel berkata “ia benar-benar naik ke udara.”

The Eagles cukup sihat menuju Minggu 3, menyenaraikan hanya pengawal Landon Dickerson pada laporan kecederaan terakhir akibat kecederaan kaki. Dia tidak berlatih dengan pasukan pada hari Jumaat dan diragui.

Washington akan mendapat keselamatan Kamren Curl apabila mereka menentang Eagles pada Minggu 3 selepas berdepan kecederaan ibu jari yang dialaminya ketika menentang Chiefs dalam pramusim yang memerlukan pembedahan. Dia adalah peserta penuh sepanjang minggu. Sementara itu, Toohill dan Wise tidak berlatih sepanjang minggu, jadi status mereka tidak terlalu mengejutkan.

Renfrow dan Perryman telah diketepikan sepanjang minggu kerana kecederaan dan tidak mengambil sebarang langkah positif pada hari Jumaat, jadi pasukan telah menolak mereka untuk Minggu 3. Setiap pemain yang dipersoalkan dapat berlatih secara terhad pada hari Jumaat, kecuali untuk berlari semula Josh Jacobs , yang sedang berhadapan dengan penyakit. Dia tidak berlatih pada hari Khamis atau Jumaat dan tidak mengembara bersama pasukan ke Tennessee pada hari Jumaat.

Taylor Lewan tidak berlatih sepanjang minggu kerana kecederaan lutut, jadi dia akan diketepikan untuk Minggu 3. Pemain baru di luar, Kyle Phillips dapat berlatih secara terhad walaupun mengalami kecederaan bahu, tetapi pasukan itu ragu dia akan dapat untuk bermain. Bagi Zach Cunningham, keadaannya patut dipantau hujung minggu ini kerana dia tidak berlatih Jumaat selepas muncul dalam laporan kecederaan pada hari Khamis kerana kecederaan lutut.

Wilkinson berlatih dengan Atlanta pada hari Rabu, tetapi tidak hadir pada hari Khamis dan pasukan itu sejak itu menyatakan dia akan keluar untuk perlawanan ini kerana masalah peribadi. Dalam ketiadaannya, Falcons akan mencari sama ada Colby Gossett atau Chuma Edoga untuk mengambil alih tugas pengawal kiri.

Seattle akan tanpa penghujung pertahanan Shelby Harris apabila mereka menentang Falcons. Harris mengalami kecederaan glute semasa kekalahan minggu lalu kepada 49ers. Sementara itu, jika Justin Coleman tidak dapat bermain, pemain baru Coby Bryant dijangka akan bekerja sebagai penjuru nikel Seattle.

Bek pertahanan Rams, Jordan Fuller muncul dalam laporan kecederaan pada hari Khamis kerana kecederaan hamstring mengehadkannya dan diturunkan Jumaat sebagai bukan peserta. Dia secara rasmi dipersoalkan.

Selepas terlepas latihan hari Rabu akibat kecederaan buku lali yang dialaminya pada Minggu 2, James Conner dapat kembali secara terhad pada Khamis dan Jumaat, dan secara rasmi dipersoalkan untuk bermain menentang Rams. Moore atau Turner tidak berlatih minggu ini sehingga mereka diketepikan.

Jacksonville Jaguars di Los Angeles Chargers (-3)

Jacksonville sangat sihat sepanjang minggu, tetapi menyenaraikan sudut Shaquill Griffin pada laporan kecederaan terakhirnya selepas dia muncul pada hari Jumaat dengan kecederaan pinggul. Dia secara rasmi dipersoalkan. Di luar dia, semua orang harus menjadi yang penuh semangat.

The Chargers secara rasminya telah menyenaraikan quarterback Justin Herbert sebagai dipersoalkan selepas dia mengalami patah tulang rawan rusuknya pada Minggu 2. Herbert dihadkan pada hari Rabu dan Khamis, tetapi ditahan di luar sesi Jumaat. Barisan untuk permainan ini di Caesars Sportsbook jatuh daripada Chargers -7 kepada -3 pada hari Jumaat. Bagi Herbert, ia mungkin berpunca daripada toleransi kesakitan dan kedua-dua pihak menentukan sama ada bermain dengannya berbaloi dengan risiko. Sementara itu, Keenan Allen juga tidak berlatih hari Jumaat selepas dihadkan pada awal minggu. JC Jackson mahupun Corey Linsley tidak berlatih sepanjang minggu.

Bakhtiari dihadkan pada hari Khamis dan Jumaat, yang merupakan petanda yang menggalakkan bahawa dia boleh membuat penampilan sulungnya pada Minggu 3. Bagaimanapun, jurulatih Matt LaFleur menyatakan bahawa kami tidak akan benar-benar mengetahui statusnya sehingga Ahad, jadi dia kelihatan seperti permainan yang benar- keputusan masa. Walaupun disenaraikan sebagai dipersoalkan, pemain baharu Christian Watson tidak berlatih pada Khamis atau Jumaat kerana kecederaan hamstring. Pada nota yang lebih positif, Allen Lazard tidak mempunyai jawatan selepas kembali berlatih secara terhad pada hari Jumaat selepas terlepas sesi Khamis.

Tampa Bay akan kehilangan dua penerima lebar teratasnya pada Minggu 3. Mike Evans bukan sahaja menjalani penggantungan satu perlawanan, malah Chris Godwin telah diketepikan kerana kecederaan hamstring yang menghalangnya minggu lalu. Tom Brady — yang disenaraikan dalam laporan kecederaan dengan kecederaan jari kanan — tidak mempunyai jawatan. Yang berkata, quarterback veteran mungkin bermain dengan senjata terhad; Gage, Jones dan Perriman semuanya disenaraikan sebagai boleh dipersoalkan.

  • 49ers: RB Tyrion Davis-Price (buku lali), TE Tyler Kroft (lutut), OL Daniel Brunskill (hamstring) KELUAR; DT Arik Armstead (kaki), OL Colton McKivitz (buku lali) BOLEH DIPERSOALKAN
  • Broncos: CB Darius Phillips (hamstring) KELUAR; WR Tyrie Cleveland (hamstring), LB Jonathon Cooper (hamstring), WR KJ Hamler (lutut, pinggul), WR Jerry Jeudy (tulang rusuk, bahu), LB Josey Jewell (betis), DE Dre’Mont Jones (leher), G Quinn Meinerz (hamstring), DT Mike Purcell (siku), CB Patrick Surtain II (bahu), T Billy Turner (lutut) BOLEH DIPERSOALKAN

Berita utama dari San Francisco ialah George Kittle akan membuat penampilan sulungnya pada 2022 selepas terlepas dua perlawanan pertama kerana kecederaan pangkal paha. Ketua jurulatih Kyle Shanahan berkata bahawa Kittle tidak akan mempunyai sekatan. Bagi berita yang tidak begitu positif, Armstead tidak berlatih sepanjang minggu kerana kecederaan kaki yang secara rasminya telah disenaraikan sebagai dipersoalkan.

Denver mempunyai sejumlah besar pemain yang disenaraikan sebagai dipersoalkan untuk hari Ahad, termasuk penerima Jerry Jeudy dan penjuru Patrick Surtain II. Kedua-duanya dapat berlatih pada hari Jumaat dengan Jeudy disenaraikan sebagai peserta terhad manakala Surtain berlatih sepenuhnya.

  • Koboi: WR Michael Gallup (lutut), LB Micah Parsons (sakit), TE Dalton Shultz (lutut), DT Quinton Bohanna (lutut) DIPERSOALKAN; S Jayron Kearse (lutut), G Connor McGovern (buku lali), QB Dak Prescott (ibu jari kanan) KELUAR
  • Gergasi: WR Kadarius Toney (Hamstring), DL Leonard Williams (Lutut), WR Kadarius Toney (hamstring) RAGU; DB Justin Layne (gegar otak), DB Nick McCloud (hamstring), DB Aaron Robinson (lampiran), WR Wan’Dale Robinson (lutut) KELUAR; OLB Azeez Ojulari, OLB Kayvon Thibodeaux BOLEH DIPERSOALKAN

The Cowboys sekali lagi tanpa quarterback mereka dan mempunyai segelintir pemain lain yang boleh terlepas masa menentang Giants. Gallup boleh dipersoalkan tetapi merupakan peserta penuh setiap hari minggu ini. Parsons, sebaliknya, tidak berlatih pada hari Khamis atau Jumaat dan dihadkan pada hari Sabtu kerana selsema.

Di sisi lain bola, pilihan draf pusingan pertama Thibodeaux terhad dalam latihan sepanjang minggu.We would love to thank the author of this short article for this awesome web content

Kecederaan NFL Minggu 3: Justin Herbert dipersoalkan dengan isu rusuk; George Kittle, Michael Pittman bersedia untuk kembali


You can view our social media profiles here as well as other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/